Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ahejke

Kobiety zdradzaja

Polecane posty

Witam, szukam dziewczym, kobiet, ktore zdradzily swoich partnerow i zgodzilyby sie o tym opowiedziec - pisze reportaz o tym, jak i dlaczego zdradzaja kobiety. Bede bardzo wdzieczna za pomoc, moj e-mail: ahejke@gazeta.pl

Gość skoro nie masz własnych
doświadczeń, to ciężko będzie Ci zrozumieć jak to jest i dlaczego. :)

Gość polecam...

Gość marmolaadka
wiesz co zaintrygowal mnie ten temat. Opowiem Ci coos Jedna z mozliwych odpowiedzi moze bys chcec odegrania sie. Mam malzenstwo za wspollokatorow. Sa trzy lata po slubie, hajtneli sie tylko dlatego ze wpadli, ale zamiast umilac sobie zycie ro sobie je tylko obrzydzaja. Jak zawsze bronie dziewczyn to ta dla mie jest zwykla kurwa. Ona ma 22 lata on 27, z tego co wiem to on sie z nia umawial tylko po to zeby zobaczyc czy da mu za pierwszym raze, a on ja bajerowal ze ma firme , auta i wogole ona poleciala, potem sie okazalo ze jest wcizay poszla z brzuchem i z mama do niego a tu wielki zak, nic co opowiadal nie mialo miejsca, I co caly czas mwypowiada ze nic nie ma ze nie mial, (wizualnie wcale do siebie nie pasuja, charakterem tez chyba nie. On zloty chlopak a ona szmata. chyba ma do niego pretensje ze jej mlodosc zmarnowal. bo ja w tym wieku (22-23)to sie bawilam chodzilam na imprezy, studiowalam sobie i przebieralam w chlopakach. Ale jak moze miec do niego pretensje skoro sama mu nogi rozkladala w wieku 17-18 latJa w tym wieku to myslalam o nauce i wracalam na 20 do domu a nie wloczylam sie i przesiadywalam u chlopakow w samochodach. Tak mnie to wkurza szkoda mi tego chlopaka, pierze gotuje , sprzata sam sobie zrobi zakupy. A ona siedzi na czateri,ma konto na polish dating i pisze ze szuka milosci, koledzy jej meza to znalezli przez przypadek pokazali mu a on nic. w sobiote wyszla 0 7 a wrocila o 2 w nocy, a maz w domu. Chlopak dobry le ona pewnie sie msci na nim bo teraz by szalala a tu obowiazki,

Gość zxcvcxzzxfsa
niektore sie puszczaja jak maja 18 lat.. a potem spokojne ty wolalas odwrotnie... wiece tą czesc histori zignorujmy.... wazna czescia histori jest to ze to niby "zloty chlopak' wszystko robi, czuje sie odpowiedzialny i wogole... znalazla idiote co jej pomaga w domu i jescze zarabia to to wykorzystuje.... na wszystkie sposoby wniosek prosty - napewno nie miala by czasu na amory i czaty jakby sama miala wszystkie obowiazki robic... pewnie to jescze kwestia osobowosci tego ze on jej na wszystko pozwala (no bo kto powiedzial ze jak sie dziewczyne pusci na dyskoteke samą to bedzie sie puszczac.... chyba jakis szowinista :-D )