Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p. Justynaaaa

Czekam na księcia z bajki. Kto się przyłączy?

Polecane posty

ja tez czekam na swojego \"ksiecia\" ...od jakiegos czasu... i mam nadzieje ze kiedys sie znajdzie ... :) powodzenia dziewczyny

Gość p. Justynaaaa
Hehe, Linger, a skąd wiesz?:)

Gość p. Justynaaaa
Angel_81, wzajemnie i dzięki serdeczne. :)

biedne paskudztwo... :) A wiesz, mówiąc o \"paskudztwach wyjadanych ze śmietnika\" nie miałam na myśli ani niskich facetów, ani w ogóle kogokolwiek o konkretnym wyglądzie, stanie majątkowym, wykształceniu itp. Mówiłam o tym, że warto zaczekać i zaangażować się w coś naprawdę ważnego, zamiast pakować się w całkowicie przypadkowe związki ;) Może niepotrzebnie bierzesz wszystko do siebie? Brzydota i wzrost nie są najgorszymi z przeszkód, znacznie gorsze jest nieustanne użalanie się nad sobą i skupienie na własnych kompleksach. To dopiero jest zgrzyt dla dziewczyny :( Nota bene, mój tata ma 160 cm wzrostu, mama mierzyła 163 i byli świetnym małżeństwem :) Tyle, że nigdy nie słyszałam, żeby mój ojciec użalał się nad sobą, raczej dominował nad otoczeniem i opiekował się wszystkimi.

paskudztwo-->napisales wczesniej, ze laski szukaja przystojniaka by moc sie pochwalic przed innymi, poza tym juz Twoj nick mowi sam za siebie:o nie doluj sie, uwierz w siebie a bedzie dobrze!!!!

Gość p. Justynaaaa
Uprzejmie informuję Szanowne Towarzystwo, iż przekroczyliśmy setkę. Ale nie o to chodzi.;) Gdybym chciała nabijać posty napisałabym tekst, który - jak się okazało - znalazł fanów. ("dla mnie facet zaczyna się od....", ale ciiiiii) :P

Gość p. Justynaaaa
Linger, nic już, rzeczy przeszłe. :P

Do jutra Justaa, powodzenia w czekaniu i oby sie znalazl:D prosze - zycz mi tgo samego :)

Gość p. Justynaaaa
Linger, oczywiście że życzę Ci powodzenia. Z całego serca Ci życzę. :) I dziękuję za Twoje życzenina. :)

Gość p. Justynaaaa
Gdzie te książęta? Chyba trzeba je zawołać - i to głośno. Krzyczę więc z całych sił: KSIĄŻĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘTAAAAAAAAA Z BAAAAAAJEEEEEK, GDZIEEEEE JEEESTEEEEŚCIEEEEE? Zapraszam w każdym razie serczecznie.:)

Gość p. Justynaaaa
Dobranoc Deko. Śnij pięknie. 🖐️

a jak powinienm on wygladac? jakie vcechy powinien posiadac?ogolnie opisz \"sylwetke\":) chbya kazdy ma swoj ideal ksiecia;) [ byc moze o tym juz bylo ale nie czytalam topiku;);)]

Gość p. Justynaaaa
Oj, Secia. Wysoki szczupły szatyn o piwnych oczach. Musi wyglądać męsko. Musi wręcz emanować męskością. I mieć niezwykłe oczka. ...I ten cudowny pieprzyk na czubeczku śliczniutkiego noska...:) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość p. Justynaaaa
Wyglądam bardzo kobieco.

Gość p. Justynaaaa
Książę mój. Czekam na Ciebie kładąc się spać. Czekam, aż mi się przyśnisz. Śniłeś mi się ostatnio, bo ostatnio o mnie myślałeś. Ciekawa jestem, ile razy ja Ci się śniłam - przeczież myślę o Tobie bez przerwy. ❤️ Ale dobranoc wszystkim. 🖐️

oki Justynko juz sobie wyobrazilam Twojego ksieciaq nie jest do konca w moim typie dobranoc🖐️:)😴

Gość p. Justynaaaa
KSSSSSSSSSSIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄŻĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ, tracę cierpliwość....Ile można czekać? (zaraz do Ciebie zadzwonię;) )

Hihihi... na razie spotkałam chyba jego giermka. Chciał mi pomóc nieść siaty z zakupami. :D

Gość p. Justynaaaa
Dobry giermak nie jest zły.:)

Gość calabaza
Justyna i reszta 🖐️ ;) dopiero zauwazylam ten topic o of kors sie przylaczam :D tez czekam na ksiecia z bajki... do odwolania ;) spodobalo mi sie sformulowanie "czekam" z pewnoscia sie doczekam :P ale pomarzyc zawsze mozna.

Gość p. Justynaaaa
Hej Calabaza 🖐️ A co, zamierzasz szukać? No co Ty? Taki Książę to się niespodziewanie pojawia w życiu księżniczki i skrada jej serce. :) Zatem zostaje czekać - nic innego można zrobić.

Gość p. Justynaaaa
Jest tu kto? Czy dziś będę zmuszona czekać sama? :D Kurczę, trzeba się niebawem wygramolić z łóżka i wyjść do ludzi.

Gość GroWis
Świetne wytłumaczenie samotności.

Gość gfdd
czekam czekam, cały czas :) juz sie tu kiedyś raz wpisalam pod jakims innym dziwnym nickiem :) ech... kiedy w końcu przyjdzie ten mój książę :(

Gość czekaj czekaj do usranej
śmierci aż w końcu i tak polecisz na kogoś takiego jak xyzed