Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owiedka21

rocznik 1985 D Macie juz Dzieciatko??

Polecane posty

Kiara--> sliczne malenstwo :) i oczywiscie avent :) zieloneszkielko :) --> jak tylko dorwe chwilke czasu to przeczytam uwaznie blog :) duzy ten Twoj sliczny mezczyzna :) a co powiedzial pierwsze?? bo wiecie-ze tata to wywola brata, a jesli mama to plec ta sama ;) tylko ze w przypadku chlopcow to chyba odwrotnie tylko sie nie rymuje :)

Gość kolejnaaaa
mimijoe - o, następna do przodu, 18 lat i dziecko, no to szykuj się bo niedługo zostaniesz babcią, tylko do pracy, bo nie dość, że dzieci potrzebują pieniędzy to wnuki też, a jeszcze bardziej możesz zostać najpierw babcią a później matką, bo kobieta mając i 45 lat moga jeszcze rodzić także powodzenia, mamo - babciu,

owiedka ja gdzieś słyszałam że tata jest prostsze do wymówienia niż mama i to pierwsze jest wymawiane przez dzieci Oj z tą hiszpanią to ja nie wiem, chyba nie dałabym rady codziennie taka temperatura, tyle że tam wszędzie kimatyzja ;)

ja rodziłam w marcu to na szczęście najwiekszą ciąże chodziłam w zimie i urdziłam na wiosnę :) Następne też tak sobie zaplanuje jak się uda :)

Gość trolll
Ale dziecko infantylnej owiedki nie zna ojca!

Gość trolll
Kiara na zdjęciu siedzi przy stole, a na nim piwko. Hehe. Ciekawe czy dziecko też urodziła pijane

:) owiedka to będziesz miała dużo do czytania. Na obecnym blogu są tylko 3 notki, ale jest jeszcze drugi:P Mikołaj pierwsze powiedzał: baba:) Potem, po kilku dniach tata, a dopiero jakiś miesiąc później mama. Teraz już zaczyna mówić ze zrozumieniem. Jak mój mąż wraca z pracy to mówi do niego \"dadi\" i klaszcze w ręce. Zobaczycie dziewczyny jak Wam szybko czas przeleci z dzieckiem. Ja pamiętam swój poród jakby był wczoraj. Jeszcze tak niedawno Mikołaj był maluśki a teraz to już mi szaleje po mieszkaniu. Pozdrawiam

trolll ... jak nie zauważyłeś/-aś to puszka jest zamknięta a poza tym nie jest to moje piwo tylko mojego taty bo wcześniej on siedział na tym fotelu :o ... zaspokoiłam ciekawość ??? i dziękuję za troskę o moje dziecko ale niestety muszę Cię zaskoczyć - urodziło się zdrowe i trzeźwe :)

zieloneszkiełko przejrzałam bloga i zdjęcia.Ale fajny Mikołaj :) Taki uśmiechnięty i zadowolony na każdym zdjęciu.A jak Fajnie chodzi już.Pewnie nie masz chwili spokoju ;) Kiara olej te komentarze, nie ma co się denerwować...

zaczerniłam sie :) Kiara,ja mieszkam bardziej w drugą stronę od Katowic, dokładnie miedzy Tychami a Czechowicami :P moze kojarzysz?? :) upałupałupałupałupał----mam juz dość...:O

czesc to ja infantylna owiedka z koziej wolki :) jedziemy do stegny :) z dziadkami (\"oooooooo juz sobie wyobrazam pomaranczowe w akcji), na poczatku mialo byc tak ze jade tylko ja z Mala.Ale potem wkoncu namowilam Mezusia i jedziemy wszyscy :) juz sie nie moge doczekac:) planujemy tez wypad do jakiegos gospod agroturyst (kto wie moze kozia wolka), ale to dopiero w wrzesniu i juz trojeczka :) aha i mialam juz niedac sie sprowokowac,ale musze :) moje dziecko nie zna ojca tak?? to jak drogi trolu wyjasnisz mi ta sytuacje : Mezus wraca srednio co 3 tygodnie,2 powroty wstecz- Mala jak go zobaczyla zaczela sie usmiechac i gadac po swojemu (pewnie opowiadala mu jak szalalysmy) , sytuacja miala miejsce w piatek.W sobote pojechalismu do tesciow (jezdzimy tylko jak maz jest-czyli rowniez co 3 tyg) i wziela ja tesciowa a mala w placz... sytuacja powtorzyla sie poprzednim razem jak byl.... jak wiec wytlumaczysz mi zachowanie mojej Córci?o? przeciez minely 3 tygodnie odkad widziala dziadkow i rowniez 3 tyg ojca!! zieloneszkielko--> to bedzie brat ;) Kiara22--> Ty niedobra TY!! piwsko pijesz ;p;p break--> bardzo dobrze, witamy w normalnosci czarnych :) (nie to zebys przedtem byla nienormalna ;) )

:) podnosze temat bo gdzies umknal.... ;) no tak pomaranczowych brak, a my zajete dziecmi :) moja Mala wlasnie usypia :)

Paulka a cos Ty caly dzien robila? pewnie sianokosy ;p ja juz Mala uspalam--troszke mnie oszukala ;) niechciala zasnac wiec ja lulam i lulam i nic...w koncu mowie Groszku nie rob sobie jaj tylko spij juz pozno, a ona do mnie \"gdhkjhs \", to ja dalej lulam i w koncu mi sie obrocila na bok pattrze a tu niespodzianka :) i powtorka z kapieli :) zieloneszkielko--> czadowo bombowo superowy ten Twoj Maly!! ja podejrzewam zeon modelem zostanie bo nie dosc ze taki sliczny to jeszzcze jak pozuje do zdjec :) poprostu jestem w szoku :D

Ja tylko wpadłam szybko życzyć dobrej nocki i kładę się spać.Jutro napisze coś więcej Buziale, karaluchy pod poduchy jak to się mówi ;) :P

WSTAWAC SPIOCHYY :) My juz z Groszkiem od 7 imprezujemy :) nie zjadla mi dzis sniadanka;/ zaraz bede probowac jeszcze raz:)apozatym to zamna kolejna nieprzespana noc ;/ najpierw pobudka o 2 a potem o 4.20 :) eh :)milego dnia :) mial byc deszcz dzis.........

a moja Mala juz spi :) udalo mi sie \"namowic \" ja na kaszke :) zjadla 130 :Dale rzadkiej :) wczorajzapomnialam napisac o moim inteligentnym sasiedzie,ktory na wieczor tzn w momencie jak sie schlodzilo troszku zaczal wypalac trawe.... takze okno tylko na chwile otwarlam.... a do tej pory mi \"pachnie\" .... po prostu nie mam juz sily....do niego oczywiscie :) w zeszlym roku,widzial ze otwieram okna w calym domu, to zaczal sobie lake wypalac przed nami-dym byl okropny..pomine ze to bylo 2 tyg przed moim weselem....oczywiscie elewacja cala do mycia,ale w piatek przed weselem to juz przebil wszystko-- wypalal trawe zaraz kolo naszej bramy wjazdowej...takze wyobrazcie sobie jak to wygladalo w sobote..... najgorsze jest to ze nasza dzialka otacza jest tak jakby w kacie L ;) ciekawe co dzis wymysli..... a zapomnialam dodac ze sasiad ma kolo 80 i rozrusznik....

Ja się melduje z rana :) 🖐️ Owiedka u mnie wczoraj wieczorem przyszło ochłodzenie :) Dzięki Bogu.... nawet deszczyk popadał, uffffff, dzisiaj znacznie lepiej :) My wstaliśmy przed 9 , Wojtuś podjadł z cyca i teraz leży zadowolony. Kupiłam mu wczoraj deserek i dzisiaj pierwszy raz sprobuje go nakarmić ;) Ciekawe co z tego będzie

owiedka tak to jest z sąsiadami, ja pamiętam jednego świętej pamieci już co jak mieszkałam u rodziców jeszcze.Ciągle cos mu sie nie podobało, kiedyś z siekierą na ojca wyskoczył.Narwaniec ;) Wyprowadziliśmy się na wieś i mówił ze burżuazja z miasta nie będzie mu sie rządzić he... he... głupek ale już nieszkodliwy. Teraz mieszkamy w bloku i na przeciwko mieszka taka babka z dziadkiem i codziennie są u nich wnuki.Koszmarne dzieciaki, piszczą krzyczą, trzaskają drzwiami.A dziadek nic nie powie nigdy.Tu by super niania się przydała bo widziałam u niej podobne przypadki

hey mamuśki:) dziś małe ochłodzenie ale nadal masakraaa a ja sie zabieram powoli powoli do remontu naszego królestwa ;) bedziemy z facetem sobie sypialnie robic,nowe łóżko wczoraj przyjechało kurierem... nie nawidze miec syfu ale podczas remontu to nieuniknione niestety pozdrawiam :)

a mi wyslij tu: zayax@poczta.fm :) to nie moj mail,ale niechce podawac na forum swojego :) wysle ci potem wiadomosc juz z mojego :) dziekuje:D

ania :) ja sie chyba tez wybiore :) bo o u nas tylko 27 :) a deszczu zapowiadanego nie ma :(

Melduję się dzisiaj :) też daje maila basitka@o2.pl Ale napisałyście.... tyle czytania... Wczoraj mnie nie było, bo od rana mialam pełną chatę ludzi. Ciągle ktos przychodził i wychodził, Marcin wczoraj wstał do małego i dał mi pospać, fajnie jak jest w domu :) Dzisiaj już po spacerze... poszlismy pierwszy raz na plac zabaw i było świetnie :) bujaliśmy sie na konikach, huśtawkę zaliczyliśmy i siedzieliśmy w piaskownicy, Emil skakał po piasku na bosaka :) miał niezłą frajdę, bo śmiał się cały czas.

Mój Emil chce chodzić, ciągle wstaje, potem upada i sie śmieje... czasami płacze, ale boje sie jak stoi w łóżeczku, że wypadnie. Pewnie nie wypadnie, bo niby jak? ale nic nie wiadomo, tym bardziej, że już raz spadł z kanapy...

Ja tylko na chwilkę, bo idę się pakować mój mail zieloneszkielko@gmail.com Dziękuję za komplementy pod adresem Mikołajka:) Paulka pozdrów Justynkę, może jak wrócę znów wybierzemy się do Jordana?:) Pozdrawia, i życzę miłego weekendu

trochę czytam zaległości... Powiem Wam szczerze, ze pierwszy raz spotykam się tutaj na tym topicu z krytycznym naptawieniem do mojego wieku. Nikt mi nigdy nie powiedział, że jestem za młoda na dziecko, to jakaś paranoja, bo tylko tutaj te stare babsztyle mnie obrażają. Wyglądam, jak zpod dyskoteki -> prawde mówiąc nie chodze na dyskoteki i nigdy nie chodziłam, gdyż nie lubie. Często sie maluję, ale to chyba nie jest powodem, by mnie obrażać. Czytam dalej, bo jestem na 7 str.dopiero. Witam nowe osoby