Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

Gość o wzroście
już się poprawiam

Gość o wzroście
postaram się być na zielono aby nie w kratę

mam czekolede, zawsze.. jest gorzej, mam tez trzy Zywczyki i gore czipsow, ktore zostaly po sabacie czarownic.. i wszystko w zasiegu reki.. yyy tnz wzroku ;)

a u mnie nie ma sphinxa 😭 zjadlam wiec troche kanapek ;) i tez umieram ;) zywiec dla Ciebie - bardzo prosze, na zdrowko - za DIETY ;) gdzie Kulaj czukerek sie podziewa? i jeszcze jedno z racji tego ze aktualnie nie mam wcale telewizora.. a juz napewno nie 32 calowego :O wybieram precelki w gratisie :) ewentualnie dam czipsy, bo juz nie moge na ne patrzec :)

ja mysle, ze jak sie najem to mam tego az tyle, ze do pluc siega i do samych kolan ciazy ;) chyba przepale sprawe z dietami L&M - pod Zywczyka :) zabieraj te czipsy.. bo one sie tu tak ladnie do mnie usmiechaja.. a ja po 18 zadko kiedy jem :D ;) buhahahahahaaha

no i co z tym mirozem w posicie? Kulaj czukerek pewnie ustawila sie w kolejce do plusa po nastepny rzut tego zacnego towaru.. cwaniara a ja po tych kilku zywcach i jadle sytym nie mam sily, zeby chocby palcem u nogi pokiwac :O

tylko sie nie zapieraj za bardzo.. Twoje zwieracze moga tego nie zrozumiec ;) :D juz nie mam sily sie odgryzac tym czipersom.. i wyjasnilas mi dlaczego u mnie nie ma sfinxa - u mnie nie ma ladnych chlopakow 😭 jak to nie wiesz gdzie posita przechowywac? razem z mirozem.. ja np pod podwiazką, ktora nie daje mi o sobie zapomniec uciskajac mi podudzie, przy okazji zapobiega to doplywowi krwi do reszty mojej obfitej nuni. Dzieki temu chodze jak Herflik. Ale nikt nie wie, ze pod kiecka mam miroza. Moja slodka, mala tajemnica ;) zauwazylas, ze dzis na forum przewazaja tendencje samobojcze? jakas epidemia.. chyba o mirozie nie slyszaly ;)

dolanczam sie do wypowiedzi wyzej i rowniez swinskim truchtem.. biegne po mirozka kolorowych 🖐️

robie takie bledy, ze az sie tu czerwienie :O sorry brak mirozka sie odezwal.. to wszystko przez to ;)

ech ci faceci potrafią tak kobietę omamić ze zapomina o bożej kafe zaniedbałam nawet swojego mirożka😭 dzięwczęta czy wybaczycie mi tę zniewagę i przyjmiecie z powrotem do swojego kręgu?

ej dzieweczki, tak sie zastanawiam.. czy u Was tez jest tak duszno i wilgotno i .. MIROZEK sie roztapia 😭 nie moge spac :O

ja wlasnie mialam sie polozyc.. ale postanowilam poczytac ten topic.. patrze na koniec a tu Wy jestescie. To pomyslalam, ze sie przysiade jeszcze na 5 minut.. bo pogoda u mnie jak w tropikach.. a ja taka nie zwyczajna do takiej aury i czuje, ze cera od tej wilgoci i szadzi mi sie niszczy.. jutro w pracy za to umre :O

u mnie jakby tak zimno bylo? ja muszę jutro znaczy dziś wczesnie wstać i zaaaaaaaraz idę w bety jeszcze chwilkę zaraz pójdę no już mam jeden półdupek w górze ale drugi coś za cięzki

qwertz dobrze godosz, ale czuje, ze mam wene :P ;) i jakas taka nie spiaca sie zrobilam

to wy róbcie impreze a ja wpadne jutro i po was posprzątam muszę wykorzystać tę nie powtarzalną chwile (kleja mi się oczeta) uciekać stąd jak najdelej 🖐️

ja bym sie chetnie przylaczyla, ale ja leze :D to nie wiem czy w takiej sytuacji wypada imprezowac?

kulaj i przy tym grabieniu rano uwazaj na nas.. bo czuje, ze impreza skonczy sie dla mnie w tej samej pozyci co teaz jestem - zawieszona na klawiaturze, wzinieta w chinskie X

Gość nokkia
czesc wszystkim ,pozdrawiam kulaja qwertz`a i fanke innych nie znaju i niepozdrawiaju:)

dzięki nokia, ja Ciebie również pozdrawiam. Widzę że pusto tu wczoraj było, moja nieskromność podpowiada mi że to dlatego iż taka jedna się nie dokulała ;)[dobra schodzę już na ziemie]