Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoik

Spójrzcie na nia i ocencie!

Polecane posty

hm, uwielbiam te zdjęcia, kiedy kobiety myślą, że zalotnie się patrzą a po prostu robią minę Maćka z klanu :o

Gość Pffffffffffffffff......
Żenada... :O Najlepsze jest to, że myślą, że są niezłe :D

Gość mimi 333
masakra.... te dziewczyny nie mają chyba samokrytyki... Zadnej tam seksownej nie widziałam... do tego te paskudne make upy;/

Niestety prawda jest,że amatorskie zdjęcia w majtkach nie oddadzą pożądania,namiętności i wdzięku jakie jest w każdej kobiecie.Do tego potrzeba profesjonalizmu doświadczonego fotografa,który ocenia nas obiektywnym okiem i dopasowuje detale, w przeciwnym razie efekt jw.

wiecie, one napewno sa sexowne dla swoich partnerów, zaloże się że każdy ma na swoim koncie grzech w postaci takiwych fotek ale po co się z nimi do netu pchac to nie rozumiem

Gość mimi 333
ale widać po komentarzach,że sa faceci którym sie podobaja. nie wiem ,moze faceci patrza na to innym okiem albo ptakiem?;)

no ale ta pierwsza dziewczyna po prostu wyszła komicznie z tym swoim spojrzeniem \"mraauuu chcę cię pożreć\" :o:o:o haris, szkoda monitora 🖐️

Gość o cholera...
bleeee fujjjj

dlaczego kobiety tak sie osmieszaja? nie moge pojac... Podejrzewam ze byly bardzo brzydkimi dziecmi i nastolatkami, pozniej duzo schudly, zaczely sie mocno malowac, wyzywajaco ubierac i zauwazyly mnostwo spojrzen na ulicy. Tylko nie wiedza ze te spojrzenia oznaczaja co innego... :O

faktycznie spojrzenie a\'la \"zrobie ci laske\" moze zrobić na wielu facetach wrazenie

wiecie, przejrzalam teraz te zdjecia i dochodze do wniosku ze niektore mogly byc wyslane przez jakiegos exdurnia, dla zemsty czy jaj. Przeciez niektore sa naprawde sploszone i wystraszone, widac ze robia to wbrew sobie. A natchnal mnie na ta mysl tamten dziadek siedzacy na kanapie, na 100% to przykry dowcip :(

faceci postrzegają kobiety na dwa sposoby, obiekt seksualny i osoba na dobre i na złe, oparcie i te sprawy....więc nie dziwny się, że czasami pod taką fotką znajdują się takie komentarze

Gość mam nadzieje ze dobrze wkleila
Kliknijcie na link wyzej i powiedzcie- czy to jest normalne?!

Nie potrafie zrozumiec dlaczego tyle dziewczyn publicznie robi z siebie kurwy w zlym guscie. Na dodatek za darmo. Czy naprawde dziewczyny spelniaja w ten sposob swoje marzenia? :O I te domowe scenerie :O

domowe najlepsze są! :D takie swojskie dziewuchy :classic_cool:

Gość mam nadzieje ze dobrze wkleila
je można określić tylko jednym słowem: kurwy

co ca kiepska amatorzyna, albo ma ubogiego fredzia ktoremu bylo szkoda na rekawice z sexshop\'u i porzyczyl jej od roweru :O

Gość fffffffbbb
na tych stronach, ktore podajecie rekrutuje szpital psychiatryczny?????

wczoraj juz byl 1 topik tez z laskami rodem z burdel party widac mial takie branie ze nastepny powstal:p

powaga, to jakies zdesperowane biedulki ktore zgodzily sie na \'sesje\' dla swojego ukochanego* a ten wyslal zdjecia, a my sie z biedulek nabijamy :( Ale ludzie sa podli, zeby robic takie swinstwa...