Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedagozka3412434

Doda jest przykładem bezstresowego wychowania!!

Polecane posty

Gość pedagozka3412434

Niech doda, będzie przestrogą dla tych rodziców, ktorzy uważają, bezstresowe wychowanie, za dobre wychowanie! Doda nie była przez rodziców nigdy krytykowana, na wszystko jej pozwalano, wyrosła na egoistkę, ktora uważa , że wszystko jej sie należy. Ma cechy socjopatki!!Uważa, że wszystko jej wolno, gdyz wyniosła, to z domu rodzinnego..Rodzice, jej na wszystko pozwalali, za nic nie karciili.Dlatego nie ma Doda dystansu do siebie, panicznie i histreycznie reaguje na krytyke!!Wyrwana spod klosza rodzicow

Gość zgadzam sieded
Przyszłe społęcznstwa takie będa, gdyz jest coraz wiecej jedynakow.jedna taka doda to nie problem,jednak gdyby co drugi taki w społeczenstwie był egoista jak on..ludzie by sie pozabijali

Gość pssycholog
idz się powieś.pedagog za dyche!

Gość zgadzam sieded
DODA NIE ZNOSI SPRZECIWU, ZAUWAZYLISCIE TO!!POWIEDZIAłA, TEZ ZE NIE MA ZADNYCH KOLEZANEK,ANI JEDNEJ!

Gość Doda nie jest jedynaczką

Gość ja kupiłam płaszczyk
Problem polega nie na tym jaka doda jest, ale na tym, że dla tak wielu osób jest wzorem do naśladowania. Nie ma popytu, nie ma podaży. Jest popyt, no to doda zapodaje podaż. Proste jak drut.

Gość zgadzam sieded
A Z cIEBIE TAKI PSYCHOLOG..JAKZ DODY HEHE.. co to za testy psychologiczne opracowujecie drodzy psycholodzy!!ze dodzie wychodzodzi IQ 154!!Osmieszyliscie sie tym!!hehe

Gość zgadzam sieded
wiem, ze doda nie ejst jedynaczka, ale zachowuje sie jak jedynaczka!!

I to biedne, wyrwane spod klosza, skrzywione psychicznie przez rodziców dziecko odnosi sukcesy. :D Chyba niektórych to boli, bo nie widzę innej przyczyny, żeby to komentować? Ja jestem pedagogiem z wykształcenia i wiem jedno - ludzie, którzy od małego uważają, że wszystko im się należy nie wahają się po to sięgać - i często im się udaje. Nie to co zakompleksione (ale za to jakże dobrze wychowane!) paniusie, zazdrosne o powodzenie innych.

Nie wierzę, że ktoś pokazując do tv goły tyłek, tak naprawdę, prywatnie jest skromną, inteligentną osobą. Sorry, Paulka, ale skoro tak się wykreowała, to taka jest. Nikt za nią tego nie robił.

Gość zgadzam sieded
zmotoryzowana...i Ty z takim charakterem jestes pedagogiem!!!Uwazam, ze sukes okey, ale to co robi doda..ze epatuje wulagrnoscia, pogarda dla innych ludzi, obraza ludzi, prosze sobie Pani pedagożke, poczytac troche wypowiedzi doroty w prasie..i ona ma dawac przykłąd młodziezy "http://www.antydoda.glt.pl/.. osoba , ktora mowi!!"Patrzac na swoje zdjecia chetnie zwaliłabym konia" Generalnie z Bogiem mam sztamę i jest chyba OK. Ale seks przedmałżeński to są jakieś bzdury totalne. Jezus też się bzykał. No tak, nie czytałeś?! Ja się wgłębiłam i generalnie wiem, jaka była sytuacja. Była taka laska, którą chcieli ukamienować. On powiedział, że kto pierwszy rzuci kamień i tak dalej, pamiętasz? No i on ją doskonale później wybzykał! On miał kontakty z kobietami! Wyznawał zasadę, że nic co ludzkie, nie jest mi obce i tak dalej. Więc to, że trzeba unikać seksu przedmałżeńskiego, to sobie wymyślił jakiś tam gostek, który uważa się za duchownego - i nic więcej. Ustalił sobie zasady, których ja nie muszę przestrzegać, bo to są jego zasady, a ja mam swoje."

A dlaczego miałaby być skromna??? To nasza kultura narzekania na wszystko i deprecjacji własnych osiągnięć tu wyłazi. I jak wiele amerykańskich naleciałości mi się nie podoba, tak trochę z kultu sukcesu i autopromocji by nam się przydało.

Gość psycholog do zmotoryzowana
co dp pedagog, ktory uwaza dode za dobry przykłąd...bo osiegneła sukces hehe..a tak naprawde jest pusta i dałe dzieciom zły przykład.. teraz nie dziwie sie stereotypowi pedagoga, ze to głupoek nieuk

Owszem, ale chodzi o to, zeby nie przesadzic w zadna strone. Dziecko powinno czuc sie kochane, akceptowane, powinno czuc, ze zasluguje na wszystko co najlepsze. Ale z drugiej strony nie powinno zapominac o innych ludziach. Zdrowy egoizm jest jak najbardziej wskazany, ale egoizm przesadzony to kalectwo. Dodzie brakuje pokory i szacunku dla ludzi. Nie widzi swiata poza soba, a wazne jest, zeby go widziec, ulepszac, odkrywac, cieszyc sie nim.

Nie napisałam, że MA BYĆ SKROMNA. Ktoś, kto tak się zachowuje taki poprostu jest.

zmotoryzowana....widze, ze wazniejesze dla ciebie jest to, ze ktos osiagnał sukces niz to jaka ma osobowosc i jakim jest człowiekiem, a doda na pewno nie jest dobrym przykładem dla nastolatek!nawte nie pedagog, moze to stwierdzic.. mam nadzieje, z enie pracujesz w zawodzie

nie znoszę Dody , bo uważam , że jest strasznie tępa, ale nie to mnie razi, tylko to, że pakujecie wszystkich do jednego wora!!!!!!! Ja jestem jedynaczką, bo mama nie mogła mieć więcej dzieci i wcale nie uważam się za egoistkę i inni też mnie za kogoś takiego nie uważają!! liczę się ze zdaniem innych i szanuję innych ludzi. Więc co to za wypowiedzi\"zachowuje się jak jedynaczka??\" nie obrażajcie jedynaków. Często pragną oni rodzeństwa a nie mogą go mieć.Tak jak ja....teraz mam męża ale nic nie zastąpi siostrzanej miłości.Rodzice wychowali mnie najlepiej jak mogli, nigdy nie byłam rozpieszczana i nie dostawałam tego czego chciałam. Też jestem przeciwniczką bezstresowego wychowania, ale nie piszcie, że wszyscy jedynacy są w ten sposób wychowywani!!

Nie pracuję w zawodzie, a Ty o moim charakterze nic nie wiesz, a o dawaniu przykładu niczego nie pisałam. :) Każdy myślący człowiek wybiera sobie przykłady do naśladowania sam - i jeśli kogoś czegoś uczę, to właśnie własnego, krytycznego myślenia i starannych wyborów, opartych na czymświęcej niż telewizyjna papka. I świetnie wyczuwam jadzik i polskie piekiełko.

zmotoryzowana..własnie dlatego niepracujesz w zawodzie, nie nadajesz sie na pedgoga

a najbardziej jej zależy by o niej pisać i mówić bo podnosi jej to sprzedaz płyt....:D:D negatywna reklama---nowa forma marketingu .. nie dajcie się wkręcać salut

Gość faceci sa dziwni
Dla mnie Doda jest po prostu... glupia. Czytalam pare jej wypowiedzi, ona na kazdy temat wypowiada sie powierzchownie, wydaje banalne opinie bez gruntownego zaznajomienia sie z tematem. Poza tym cechuje ja totalny brak szacunku dla ludzi. Widac, ze jeszcze zycie jej nie dalo po tylku, albo ze nie wyciagnela z tego zadnych wnioskow.

I jeszcze a propos szacunku do innych - czym się różni plotowanie o Dodzie od wrednego obgadywania sąsiadek pod blokiem? Osób, które nie mają nic wspólnego z naszym życiem, ani też żadnego na nie wpływu? Jak się komuś zawartość tv nie podoba, to przecież może wyłączyć. Szacunek to m.in. powstrzymanie się od oceniania osób, o których nic nie wiemy i kórych życie osobiste nie powinno nas obchodzić. Za to ci wszyscy, którzy się tu wykształceniem pdegogicznym podpierają jakoś nie mają oporów przed oceną po pozorach - uczniów też tak oceniacie? To współczuję im.

do Gonia..jasne, ze nie wszyscy jedynacy sa tacy wszystko, zalezy od rodzicow.Zmotoryzowana, jednak jesli jestes pedagogiem, wiesz, ze dzieci bezkrytycznie przyjmuja to co media lansuja, jeszcze do konca nie maja wyrobionego zdania, wiec, dobrze czasem, jest dziecku tłuamczyc...pewne, rzeczy i tak samo młodym nastolatkom..one biora czesto przykłąd z Dody,nie uwazam, by one były w stanie swiadomie wybierac sobie przykłady do naśladowania, duza w tym role rodzicow i zasad jakie w nie wpoją

nie oceniami, uczniow, nie oceniam tez Ciebie, napisałem tylko, ze doda nie jest na 100% dobrym przykładem dla młodziezy, bez wzgledu na to czy osiegneła sukces czy nie!!

co do wychowywania bez stresu i na luzie----ciężko trenowała a potem z zaparciem uczyła sie śpiewu(bo głosik taki sobie :( )----to dom dał jej parcie na szkło ale ona ciężko pracowała nie mniej, nie trawię jej wizerunku publicznego prywatnie--nie znam Bogu dzięki

\"zmotoryzowana..własnie dlatego niepracujesz w zawodzie, nie nadajesz sie na pedgoga\" - podziwiam tok Twego myślenia i logikę wypowiedzi. :D

Gość taka jest Doda
Ja ciągle mam przed oczyma obraz Dody w Barze. Jedna dziewczyna jej podpadła, to ta autentycznie ją tyrała. Chodzi o blondynkę w warkoczykach. Ile razy ta dziewczyna płakała, a Doda dalej się nad nią pastwiła? Ktoś taki nie może być normalny, a już na pewno nie jest w porządku. Doda jest potworem. Ciągle tylko k.... i ch.... Ona nie zna innych słow, a potem się dziwicie, że nikt jej nie lubi. To po prostu wulgarna, nieprzyjemna dziewucha.

Gość tesciowa tez
ona jest przykladem po prostu zlego wychowania,nie bezstresowego

a ty dałąs, nam do zrozumienia, ze zazdroscimy jej sukcesu jako Polaczki i ze takie wychowanie bezktrytyczne jest dobre..bo kształtuje człowieka sukcesu!! Zalezy wiesz, jakie masz priorytety w zyciu, jesli sie liczy dla Ciebie tylko sukces, bez wgledu na to jaki jestes i czy masz szacunek do ludzi itd. Dlaczego oceniasz nas pop pozorach i twierdzisz, ze jestesmy zakomplekione paniusie!!:)Nikogo tu nic nie boli.Jednak doda , nie ma w ogole szacunku do ludzi, pogardza wrecz innymi i jest strasznie zarozumiała..zadufana w sobie(nie mylic z pewnoscia siebie, bo to nie to samo).Ma manie wyższosci.Rodzice wmowili jej, ze jest najlepsza, ale nie nauczuczyli szacunki dla innych, dla pogladow innych.Doda nie ma do siebie dystansu i nie umie przyjmowac krytyki, to świadczy o jej słabosci a nie mocy.Ludzie słabi nie potrafia przyznac, sie do błedu, ludzie wielcy potrafia.Chodzi mi o jej charakter.W Polscce jednak, chamstwo mylone jest z przebojowoscia.Doda to chamka i prostaczka, niczego naprawde jej nie zazdroszcze.Nie mam czego.Załuje tylko, ze dzieci i nastolatki biora z niej przykład.Nie tedy powinna prowadzic droga do sukcesu.Nie rozgłosem i tyłkiem.Gdyby była naprawe pewna siebie i swoich mozliwosci, nie robiłaby afer wokoł rozwod, nie zachowywała by sie tak..prowokujaca jak sie zachowuje