Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Dokładnie zgadzam się z przedmówczynią. Jeśli jest Pani niewinna a tylko Pani o tym wie najlepiej to proponowałabym zgłosić się właśnie do gazety...oni już potrafią zająć się taką sprawą...no i oczywiście ten śmieszny monitoring co niby jest a go nie ma, każdy może w takim razie zostać złodziejem. Pani Agnieszko musiałaby być Pani ułomna na psychice żeby kraść towar z klipsami, a po Pani wpisach wnoszę, że jest Pani bardzo inteligentną osobą. Od początku wpisów śledzę temat i myślę, że przy odrobinie wytrwałości nakopie im Pani. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Witam, sama nie wiem. Boję się i nie chcę narażać córeczki na dodatkowy stres. Dzisiaj jestem w taj podłym nastroju, jak sobie przypomnę wpis Pani, która zasugerowała że ukradłam buciki dla dziecka. Oboje z mężem pracujemy, mąż prowadzi prywatną firmę, ja z przyczyn zdrowotnych pracuję w domu. Niestety moja praca jest bardzo stresująca co doprowadziło mnie do choroby. Zarabiamy całkiem sporo, mamy ładne 3 pokojowe mieszkanie. Nie potrzebuję kraść ubranek. Mała ma ich tyle, że nie wiem gdzie je już upychać. Proszę mi wierzyć nie mam siły i ochoty boksować się z dużą firmą. Rozmawiałam dzisiaj rano z moim kolegą prawnikiem - niestety bramka "zapiszczała" nie ważne są okoliczności. Sprzedawca ma prawo zgłosić kradzież nawet za 1 zł. Podpisałam też protokół, który mi podsunięto bez przeczytania. Dla spokoju dziecka przyznałam się. Chciałam z jak najszybciej wyjść z tego sklepu. Uspokoić córcię i pojechać jak najszybciej do domu. Nie warto zadawać się z TAKĄ FIRMĄ, z jej całą polityką. Jeszcze się zastanowię. Bardzo dziękuję za zrozumienie i miłe słowa , bardzo to doceniam. Pozdrawiam Aga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 http://allegro.pl/next-kolekcja-2013-nowy-r-56-i3989108370.html zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Ciuszki super. Ja też czekam na paczkę dla małej. Mam przyjaciółkę w Bristolu, niedawno były wyprzedaże, przysyła córci zawsze cały wielki karton super ubranek. Jeszcze teściowa jest w Niemczech - jest na emeryturze i jeżdzi do pracy. Opiekuje się bardzo miłą starszą Panią. Zawsze przywozi małej śliczne ubranka i buciki. W szafach mam jeszcze ubranka z metkami, które córeczka nawet nie założyła. Czasami nie wiem co mam na dnie szafy. Bardzo dużo ubranek oddaję, mąż ma w firmie pracownika z 5 dzieciaczków. Pomagam tej rodzinie jak mogę, aż miło zobaczyć uśmiech tych dziewczynek. Oddałam im też wózek i łóżeczko. Nie POTRZEBUJĘ KRAŚĆ. Staram się żyć spokojnie i uczciwie. Mamy nawet pieska ze schroniska. Dlatego strasznie przeżywam to , że oskarżono mnie o kradzież nie dając możliwości obrony i dojścia prawdy. Pozdrawiam Aga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 O, jak Ty masz super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 OSKARA Pani Agnieszce za całe przedstawienie, i Order Uśmiechu za jej dobroć,Kobieto nie pisz o takich rzeczach tutaj, przecież wiadomo, że jesteś "lepsza" od nas wszystkich.Kup sobie jeszcze troche tych kryształków obwieś się nimi i wyjdź na ulice troche poparadować, skoro tak się uwielbiasz chwalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Dokladnie nie rozumiem po co pani pisze o tym wszystkim tutaj. Prosze isc do sadu i wtedy sprawa bedzie jasna a tak to jest takie gdybanie i oskaraznie kazdego tylko nie siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia610 0 Napisano Luty 21, 2014 Mam wrażenie, że nie takie tematy miały być poruszane w tym wątku :/ Takie sprawy rozwiązuje się w sądzie, a nie wyżalając się na forum. Po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Po to, żebyśmy wiedziały, jaka Pani Aga (Jola) jest fantastyczna, jakie ma cudne ubranka, buciki, pieski, męża, znajomych, przyjaciół itd. itp., jakie Pepco jest wstrętne dla klientów i dzieci, jakie my , kasjerki, st. kasjerki, zastępcy, kierownicy i cała centrala jesteśmy wstrętni, jakie życie jest niesprawiedliwe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Ja się nie chwalę. Próbuję uświadomić niektórym " życzliwym" Panią , że córeczka ma wszystko i nie potrzebuję kraść. Czy kiedykolwiek powiedziałam, że jestem " lepsza". Od kiedy jesteśmy na " ty" Przepraszam, ale trudno mi pisać. Z tych nerwów miałam silny " napad lękowy" jestem na silnych lekach. Cierpię na bardzo silną nerwicę lękową. Nabawiłam się jej w pracy i przez stres w oczekiwaniu na córeczkę. Mam 41 lat i 5 letnią córkę. Nikomu tego nie życzę. Panie " HIENY" się obudziły i muszą dowalić. Ale jeśli sprawia Wam to przyjemność to proszę jestem do DYSPOZYCJI. Będziecie przez to lepiej spały? nie rozumiem, poczujecie się lepiej? to gratuluję!!!!!!!! Miałyście może zły dzień - więc trzeba komuś nawtykać. Muszę się położyć, mam mdłości. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy Aga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Pani Agnieszko to po cholere Pani wchodzi na to forum jak wie, ze tu nie znajdzie wsparcia. Jak ma Pani taka nerwice to jeszcze tu musi sie Pani dostresowac. Ma Pani znajomego prawnika powiedzial co i jak to po co to Pani ciagnie? Wiem... Bp Pani z wyzszych swer zostala upokorzona! I to my jestesmy najgorsze. Powiem Pani jedno pracujac tyle lat w roznych sklepach naogladalam sie wszystkiego. I najczesciej osoby ktore kradna to osoby majace wszystko. Ktore stac zeby cos kupic. Nauczyciele, lekarze itp. Osoby biedne nie powiem, ze nie kradna bo kradna. Ale takich przypadkow jest o wiele mniej. Pani wchodzac na to forum sama sie nakreca. Prosze poszukac forum o ksiegowych i tam sie udzielac a nie nam tu forum zasmiecac jaka to Pani nie jest. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Dziękuję za radę. Aga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 I tak pani tego juz nie wroci. Tak wiec niech zajmie sie Pani corka i praca i juz powoli zapomni o tym bo i tak juz nic Pani nie pocznie. Według sadu to jest kradziez nawet jezeli to nie bylo z Pani winy. Teraz juz tego nikt nie wie.... I Pani tego nie wyjasni bo byla policja i przy policji pani podpisywala ten protokul. Prosze pogodzic sie z tym ze została Pani zlapana na probie kradzierzy jezeli nawet tak nie bylo. a Nie bedzie PAni teraz kolejne 10 lat ciagnac to za soba i meczyc siebie corke meza i rodzine. Sama Pani powiedziala ze nawet adwokat powiedzial ze to byla kradziez.Dla sadu nie bedzie wazne jak sie to stało zapewne. Teraz bedzie słowo przeciw slowou. Tak wiec niech sie Pani zastanowi czy jest sens dalej to ciagnac??? Po co Pani dodatkowy stres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 dziewczyny czy nie uwazacie ze ta p. aga (jola) na dobre sie tu zadomowiła ??? tu juz nic nie mozna poczytac tylko jej zale i brednie .. jakas chora ? czy jakie licho :P dosłownie jak moda na sukces nigdy sie nie konczy!! p. ago zmien juz sobie forum bo tylko nas obrazasz , chyba trzeba to zglosic i zawiesic wpisywanie postów od tej osoby , nie pani tu miejsce czas sie pozegnac !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Witam, ma Pani rację. Dam sobie spokój. Nie ma co się denerwować. Pozdrawiam Aga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Da sobie spokój do następnego razu i wpisu.Za chwile się dowiemy o kolejnych znajomych,chorobach itp....Kobieta ma nierówno pod sufitem widać przyjaciół też brak więc się wcieła na forum i bryluje.A wyobraźnia wprost ułańska.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Ta Pani pewnie bryluje po forach i zapomina na ktorym jest Aga a na ktorym Jola;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Co jeszcze żmije z Pepco robią w domciu. Wylazły z swoich norek. Nie czeka was 12 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 a na niektórych wpisach juz sie nawet nie podpisuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Ona już chyba więcej już niż nie napisze. Dałyście taki popis kultury. Nie wiem czy wiesz, że dodawanie do tekstu tych dziwnych pokrzywionych buziek oznacza zupełny brak inteligencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 brak inteligencji to pokazała pani aga , zapewne to nawet ty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Kobiety same prosiłyście żeby ta pani już wiecej nie pisała i nie zaśmiecała wątku, a same nakręcacie. Dajcie już spokój. A dodawanie tych buziek to już jest " suchar" jak diabli. Zalatuje wiochą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Pani Agnieszko, w liczbie mnogiej piszemy PANIOM! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Skoro Pani Aga tak się nakręca to się nie dziwie, że dziecko przewrażliwione, że nawet policji się boi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 Hej kobietki! A jak z PEPCO w Miliczu? Wie ktoś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 Jak wszędzie. Kierowniczki napiszą ci że jest spoko i super. Pracownic i byli pracownicy co innego. Poczytaj sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 Witam, niestety zostałam bardzo źle potraktowana w sklepie w Środzie Wlkp. Sprzedawczyni w bardzo arogancki sposób mnie potraktowała gdy poprosiłam o pomoc w poszukaniu rozmiaru. Na koniec z inną sprzedawczynią zaczęły się śmiać i rzucać spojrzenia.Widać nie zależy im na klientce .Nie ładnie ............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 a jak tam w sklepie w pułtusku uspokoiło się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 Jak się pracuje po 12 godzin i dostaje 1200 zł pensji to czego Pani oczekuje, że rozwiną przed tobą czerwony dywan. Nie tylko Pani została po chamsku potraktowana. Proszę sobie poczytać historię Agi, tylko tam było dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 zaciekawił mnie ten post o pułtusku, bo to nie pierwszy raz. co z nim jest nie tak albo co było ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach