Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania grubasek

Jakie preparaty odchudzające działają ?

Polecane posty

Gość gość
12 kg – tyle schudłam. Dziewczyny w pracy śmiały się ze mnie, gdy dowiedziały się, że biorę Foreverslim. Ale gdy zobaczyły jak się zmieniam na ich oczach, z tygodnia na tydzień szczuplejsza same zaczęły brać!

Gość gość
Tylko zielona kawa jest skuteczna. A foreverslim to ściema niestety. Anie na mnie, ani na moja mame to nie podziałało.

Gość gość
A niby skąd masz taką wiedzę że niby Foreverslim to ściema.Z treśći twojego posta wynika żę to co piszesz to jedna wielka ściema,

Gość gość
Skoro napisała że ani na nią ani na jej mamę nie podziałało to chyba jesteś w stanie logicznie pomyśleć prawda?

Gość gość
według mnie najlepszymi tabletkami na odchudzanie przy obowiązkowej diecie są tabletki SLIMCEA. Różnica była kolosalna. Schudłam z dużo większą łatwością 13kg.

Gość gość
Cudów nie ma bo jeszcze nikt nie wymyślił cud tabletek.Foreverslim ma za zadanie wspomaganie odchudzania a nie odchudzanie.Podstawą zawsze powinna być dieta a tabletki powinny pomóc przejść przez dietę bez problemu.

Gość gość
Jeśli się stosuje dietę i jakiś ruch to można się wspomagać czymś naturalnym na przykład zielona kawa

Gość gośćMireczka
Mi również bardzo pomógł Foreverslim.Miałam dość sporą nadwagę.Ale jakoś pomału z pomocą tych tabletek uporałam się z tym.Warto było się przemęczyć te trzy miesiące.Bardzo bałam się efektu jo-jo ale całe szczęście nic złego się nie zdarzyło.

Gość gość
Moja mama jest starszą kobietą i jej pomogła zielona kawa, skoro jej pomogła to myślę że każdemu pomoże.

Gość gość
schudłam 13kg stosując do diety tabletki Slimcea. Czytałam o nich w moim kobiecym piśmie. Zamówiłam i po 3 miesiącach miałam już taki efekt. Jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Ja używam stare dobre CGA800. Teraz ma nową wzbogaconą formułę.

Gość gość
Foreverslim troszke rzeczywiscie hamuje apetyt a juz z pewnoscia dodaje energii.Bralam i jezdzilam po 30km.dziennie.w miesiac5kg. Przestalam jezdzic +2. Podsumowujac nie warto,ruch,******ajwazniejszy.

Gość gość
Dla mnie również fenomenalny okazał się środek Foreverslim. Jeśli kochane myślicie o odchudzaniu to musicie to spróbować. Stosuje je miesiąc czasu i odchudzanie jest dużo prostrze i 5kg mniej już jest.

Gość gość
Czasem sama zmiana diety i trochę ruchu wcale nie pomagają, człowiek się męczy nie ma z tego efektów i rezygnuje. Oczywiście większość osób na forum pisze żadne wspomagacze tylko dieta i trening!! Ja tak samo jak ty próbowałam, zmieniłam trochę dietę dodałam trochę ruchu ... Waga drgnęła na początku na chwilę a później już nic się nie zmieniało. Motywacja spadła strasznie, pomyślałam że jak ktoś przez całe życie ma problemy z nadwagą to nagle trochę biegu i mniej jedzenia tak szybko nie zadziałają. Mimo iż nie tyłam to też nie chudłam, a z braku motywacji przestałam ćwiczyć. Pomyślałam wtedy że potrzebny mi jest jakiś wspomagacz diety jeśli ma się coś zmienić. Poczytałam trochę poradziłam się i po roku zamówiłam Zieloną Kawę, bo jest bardzo naturalna. Z nową motywacją, lekka dietą, ruchem i kawą zaczęłam od nowa. Po trzech tygodniach spadło już prawie 3 kilo i waga leci dalej. Myślę że każdemu pomaga co innego niektórym wystarczy jeść mniej i trochę ruchu, inni muszą się czymś wspomóc. Życzę powodzenia.

Gość gość
slimcea to według mnie numer jeden jeśli chodzi o suplementy które spierają dietę i odchudzanie. Hamują łaknienie najlepiej z wszystkich które stosowałam. Waga leci już po tygodniu stosowania.

Gość Małżowinka82
Ja bym do takiego rankingu dorzuciła Therm Line Man,które zażywa mąż.Od dwóch miesięcy stosuje ten preparat i obecnie -8kg.A,że lubi dobrze zjeść nie stosuje diety tylko ćwiczy 4 razy w tygodniu.

Gość gość
zamówiłam slimcea ze względu na to że potrzebowałam czegoś co ruszy moją przemianę materii. Podejrzewałam że to przez nią tyle mi się odkłada mimo że nie jestem jakimś mega obżartuchem. Trafiłam na slimcea i stosowałam 3 miesiące. Przez ten czas schudłam blisko 12kg co było dla mnie szokiem, że suplement diety może tyle mi dać w procesie odchudzania. Od tego momentu wszystkim polecam Slimcea.

Gość gość
Zielona kawa nie jest jakąś nowością to znany preparat z wyrobiona już renomą. Sama stosuje i mogę polecić.

Gość gość
ja odkąd stosuje tabletki slimcea nie mam juz ochoty na podjadanie czy nie zdrowe jedzenie. Blokują mi łaknienie i się odchudzam

Gość gość
Sama chemia, jeśli miałbym wybierać coś z tego co jest na rynku...wybrałbym zieloną kawę.

Gość gość
Sama chemia, jeśli miałbym wybierać coś z tego co jest na rynku...wybrałbym zieloną kawę.

Gość mazurskaem
ja schudłam 16 kg dzięki tabletkom z zieloną kawą iqgreen. od kiedy zaczęłam je brac to waga zaczęła faktycznie spadac w bardzo szybkim tempie i różnica była zauważalna już po 2 tygodniach

Gość iwkacompl
Mi pomógł schudnąć Therm Line Fast,schudłam 5 kilo przez miesiąc.Preparat zawiera same naturalne składniki,między innymi pieprz kajeński który pomaga spalać tłuszcz,pomaga też usuwać wodę z organizmu.Ale potrzebna też jest dieta bo sam preparat nie zadziała.Suplement ma wspomagać odchudzanie.

Gość gość
Oprócz zielonej kawy bardzo dobrze podziałał na mnie Forskolin. Też jest mocno naturalny ... polecam

Gość gość
Słyszałam o tym forskolinie, podobno jest dość skuteczny a co dla mnie najważniejsze naturalny.

Gość gość
mnie wybór również padł na slimcea. Zdecydowanie najlepszy wybór z dostępnych na rynku suplementów na odchudzanie. Szybko pohamował łaknienie i zwiększył moją przemianę materii. Efekty same przyszły.