Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

niusia212

Perfumy FM- odpowiedniki oryginalnych perfum

Polecane posty

Go艣膰 jacky70
a ja nie kupuje w sklepie zapach.fm, tylko w "hurtowni" jak膮 jest magazyn FM, lepiej by膰 dystrybutorem ni偶 kupowa膰 w jakich艣 podejrzanych sklepach

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krysta
Bardzo polecam perfumy FM s膮 super cena dla ka偶dego, a to, 偶e kto艣 m贸wi, 偶e zapach nie jest trwa艂y to mam si臋 tak wydaje, bo si臋 do niego przyzwyczajamy, to nie my mamy go czu膰. Sama z nich korzystam nie tylko perfumy ale i Make Up s膮 super. a ju偶 nie m贸wi臋 o For Home, musisz co艣 wypr贸bowa膰 sama, aby si臋 przekona膰 czy warto? S艂u偶臋 pomoc膮, odpowiadam na ka偶de pytania, pomagam zapisa膰 si臋 do klubu FM, pomagam budowa膰 sie膰. Zapraszam. czerkry@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Chc臋 pokr贸tce rozwia膰 Wasze w膮tpliwo艣ci... 1) Ka偶dy z nas ma w艂asny zapach sk贸ry, na kt贸ry sk艂adaj膮 si臋 takie czynniki jak: geny, typ sk贸ry, kolor w艂os贸w, dieta, przyjmowanie lekarstw, 偶ycie w stresie. 2) Osoby maj膮ce suchy typ sk贸ry musz膮 cz臋艣ciej aplikowa膰 perfumy w ci膮gu dnia ni偶 te, kt贸re maj膮 sk贸r臋 typu t艂ustego. 3) Nie wolno stosowa膰 perfum na ubrania, poniewa偶 s膮 one przystosowane wy艂膮cznie do stosowania na ciele! Znajduj膮ce si臋 barwniki w tkaninie, mog膮 wchodzi膰 w reakcje i zmienia膰 zapach, a znajduj膮ce si臋 olejki w produkcie mog膮 zaplami膰 ubranie! 4) Testowanie wi臋cej ni偶 3 zapach贸w za jednym razem powoduje "zm臋czenie" zmys艂u w臋chu, wtedy mamy wra偶enie, 偶e wszystkie zapachy s膮 do siebie podobne. Pozdrawiam Michal1801

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kryxen
Najwa偶niejsze w tym wszystkim jest to, by nie nak艂ada膰 na siebie r贸偶nych zapach贸w tzn. k膮piel - 偶elem pod prysznic o zapachu XXX, myde艂ko o dezodorant w kulce o zapachu ZZZ, perfumy do w艂os贸w o zapachu YYY, balsam do cia艂a o zapachu AAA, krem do r膮k o jeszcze innym zapachu a na ko艅cu perfum, kt贸ry ju偶 nie ma si艂y przebicia. A w FM istnieje ju偶 mo偶liwo艣膰 dobrania sobie kolekcji zapachowej niekt贸rych produkt贸w. Trzeba to zobaczy膰 na w艂asnej sk贸rze Zapraszam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivia2405
Witam, poszukuj臋 zapachu FM 165 Lolita Lempicka - Lolita Lempicka. Czy kto艣 ma mo偶e tak膮 wod臋 do sprzeda偶y???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivia2405
Gdyby kto艣 by艂 zainteresowany sprzeda偶膮 prosz臋 pisa膰 na maila asiulka86@o2.pl :-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jacek17
Jestem dystrybutorem FM z Torunia i okolic Je艣li chcecie z艂o偶y膰 zam贸wienie prosz臋 o kontakt tel. 790749664 email : milioner1976@wp.pl gg : 11989319

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oluusq
Posiadam oryginalne perfumy za grosze :) zainteresowanych prosz臋 o wiadomo艣膰 niunia223@.o2.pl mog臋 poda膰 ca艂膮 list臋 oraz cen臋 perfum :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GugaDeLux
Niezale偶ny dystrybutor FM Group Bytom/Tarnowskie G贸ry/Piekary 艢l膮skie/Katowice. Perfumy - kosmetyki do makija偶u - chemia domowa Katalogi: http://perfumy.fm/files/2012/docs/katalog_perfumeryjny_nr17.pdf ftp://ftp.fmworld.com/katalog_for_home.pdf ftp://ftp.fmworld.com/katalog_makeup_6.pdf Zam贸wienia na gg 160986 lub e-mail sisa_stara@tlen.pl Pomoc w tworzeniu struktury Polecam si臋 :) Ewa

Udost臋pnij ten post

Widz臋, 偶e temat perfum firmy Fm Group na kafeteria.pl istniej臋 ponad 5 lat i ci膮gle jest aktualny. Brawo! Oby tak dalej! :) Sam jestem Dystrybutorem FM Group i wiem, 偶e dzi臋ki takim forom jak te mo偶na si臋 wiele dowiedzie膰 i nauczy膰. Korzystaj膮c z okazji chc臋 pokaza膰 Wam m贸j spos贸b, jak mo偶na oszcz臋dza膰, robi膮c codzienne zakupy! Dla mnie jest on idealny! :) Mo偶na to zrobi膰 na 2 sposoby! 1) Wyobra藕 sobie, 偶e ka偶dego miesi膮ca jeste艣 konsumentem takich produkt贸w jak : -proszek do prania -sok贸w -napoj贸w energetycznych -batonik贸w (milky way, Lion,Prince Polo, 3bit, Mars, Snickers itp) -ciastek (petitki, delicje, pieguski) -czekolad chodzisz ka偶dego dnia do sklepu, b膮d藕 ka偶dego tygodnia robisz zakupy na ca艂y tydzie艅... Jaka to jest kwota tygodniowo? 100, 200, 300z艂? Problem polega na tym, 偶e od zakup贸w dziel膮 nas 2 KORKI I JEDNA KOLEJKA, zgadza si臋? Jak jedziemy do sklepu stoimy w korku, jak ju偶 jeste艣my w sklepie to zazwyczaj jest kolejka, a jak wracamy znowu korek...ile czasu i nerw贸w zmarnowanych, prawda? A teraz wyobra藕 sobie jak te SAME zakupy m贸g艂by艣 zrobi膰 w zaciszu swojego domu, w szlafroku, po k膮pieli, bez po艣piechu, w komfortowych warunkach i jeszcze by Ci za to zap艂acili? Jeste艣 w stanie to poj膮膰? http://www.familo.com/r/nielbafan Firma Familo to m艂oda i dynamicznie rozwijaj膮ca si臋 spo艂eczno艣膰 zakupowa, w kt贸rej zarejestrowanych jest obecnie ponad 20 tysi臋cy os贸b! Sklep Familo istnieje od wrze艣nia 2012r., czyli ca艂kiem niedawno. Zalety programu Familo: - bezp艂atna rejestracja w systemie, - markowe produkty w niskiej cenie, - rabaty do 90% warto艣ci twoich zakup贸w, - darmowa przesy艂ka kurierem (powy偶ej 150 z艂) - brak sta艂ej op艂aty rocznej, aby kontynuowa膰 przynale偶no艣膰, - oferta asortymentu marek produkt贸w dobrze rozpoznawanych na rynku, - ceny oferowanych towar贸w s膮 bardzo konkurencyjne i w wielu przypadkach znacznie ni偶sze ni偶 te w tradycyjnych sklepach, - jest to system przewidziany do robienia zakup贸w na potrzeby w艂asne, a nie do odsprzeda偶y (nie jest to system Sprzeda偶y Bezpo艣redniej)! Ale to nie wszystko! 2) Dzi臋ki Familo istnieje tak偶e mo偶liwo艣膰 zarabiania pieni臋dzy poprzez program premiowy - uzyskiwanie znacz膮cego dochodu! Jak to wygl膮da? Wszystkiego dowiesz si臋 ogl膮daj膮c ten kr贸tki film: http://f.CB7.pl/NielbaFAN oraz pisz膮c do mnie na poczt臋 lub skype. Podsumowuj膮c mo偶na tutaj zarabia膰 na 2 sposoby. Ka偶dy z nich jest dobry. To czy wybierzesz wariant 1 czy 2 lub obydwa, zale偶y tylko i wy艂膮cznie od Ciebie! Od listopada 2012r. w poniedzia艂ki, 艣rody i pi膮tki b臋d膮 prowadzone darmowe webinary firmy Familo pod adresem: www.gvowebcast.com/conference,familo Na kt贸rych mo偶esz dowiedzie膰 si臋 czego艣 wi臋cej (najpierw jest prezentacja, a p贸藕niej mo偶na zadawa膰 pytania). Pozdrawiam Micha艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arturo111
Micha艂 1801 to jest forum po艣wi臋cone TYLKO I WY艁膭CZNIE firmie FM GROUP!!! Prosz臋 nie pisz tu o jakim艣 familo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malyboss
Zobacz na to Familo to bedziesz wiedzia艂 dlaczego on o tym pisze tu :)

Udost臋pnij ten post

Malyboss zgadzam si臋 z Arturo111. Familo nie ma nic wsp贸lnego z perfumami Frederico Mahora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malyboss
A w艂a艣nie 偶e ma :) ja dzieki FMowi trafi艂em na Familo i sa to 2 podobne biznesy kt贸re sobie nie wchodza w drog臋 a w Familo jest szansa na szybki rozw贸j gdy偶 jest nim ok 20000 osob, a wiem ze osoby z tego forum sa obrotne to znaczy ze maja szanse na szybki rozw贸j. ja np. w fm mam 88 osob w ponad 2 lata a w familo 65 osob w miesiac :) wiec tu widac jaki jest teraz potencjal :) Ogladnij to to zoabaczysz http://f.CB7.pl/malyboss Pozdro :)

Udost臋pnij ten post

Prosz臋 najpierw si臋 przekona膰, a potem ciska膰 mi臋sem ;) Sam jestem w FM, mam te偶 swoj膮 grup臋 i nie chcia艂bym robi膰 konkurencji sobie ani im! Familo, to m艂oda firma z bardzo du偶ym potencja艂em! Tutaj kupujesz produkty codziennego u偶ytku, tylko i wy艂膮cznie dla siebie. Nie ma tutaj odsprzeda偶y, jak to ma miejsce w FM Group. Im pr臋dzej zaczniesz w tej firmie dzia艂a膰, tym wi臋ksze b臋dziesz mia艂 korzy艣ci w postaci 90% rabatu na zakup produkt贸w czy pieni膮dze wyp艂acane na konto bankowe. Rejestracja jest darmowa, tak偶e nic nie ryzykujesz. Je艣li w ci膮gu 3 miesi臋cy nie zrobisz zakup贸w, to Ci臋 skre艣l膮 bez 偶adnych konsekwencji dla Twojej osoby. Je艣li zakupisz towary za 150z艂, to przesy艂k臋 masz gratis, dostarcza j膮 kurier pod same drzwi. Nie musisz traci膰 czasu na stanie w kolejce w markecie, np. po makaron, s艂odycze czy papier toaletowy, itd. Tylko usi膮dziesz sobie wygodnie przed komputerem i zam贸wisz, to co Ci si臋 podoba. Proste? My艣l臋, 偶e tak :) Mi si臋 to podoba, bo jeszcze mo偶na na tym zarobi膰! :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tynktura
Witam, Arturo111 czy mog艂abym prosi膰 o przes艂anie listy odpowiednik贸w? M贸j e-mail: marzena.k.87@interia.pl. Z g贸ry dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Egon25
witam Prosz臋 o przes艂anie aktualnej listy odpowiednik贸w e-mail gmonisia@interia.pl Z g贸ry dzi臋kuje i pozdrawiam cieplutko

Udost臋pnij ten post

Witam, bardzo prosze o przeslanie najnowszej listy odpowiednikow joaraf.kp@interia.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GugaDeLux
Tynktura, Egon25 i quedate - mo偶e zajrzyjcie 2-3 strony wstecz i sobie 艣ci膮gnijcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jacky70
pytaj膮 o najnowsz膮 czyli jesie艅 - zima a 2-3 strony wstecz jest stara wiosna - lato

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malyboss
Je艣li ktos ma aktualn膮 liste odpowiednik贸w to prosi艂bym o wyslanie na maila malyboss18@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Hej, Jestem w posiadaniu nowej listy z zapachami. Ch臋tnych prosz臋 o wiadomo艣膰 na m贸j email. Pozdrawiam Micha艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GugaDeLux
jacky70 - najnowsze zapachy, z kolekcji jesiennej s膮 na poprzedniej (15) stronie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jacky70
Do Spinster (w szczeg贸lno艣ci) , Micha艂a i innych. Perfumy FM Group nie s膮 podr贸bkami markowych zapach贸w !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je艣li kto艣 was chce do tego przekona膰 to jest NIEKOMPETENTNYM dystrybutorem lub naci膮gaczem i od takich ludzi trzymajcie si臋 z daleka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Perfumy FM Group s膮 oryginalnymi zapachami FM Group a lista (nieoficjalna !!!!!!!!!) zapachowa ma jedynie na celu przybli偶enie nut zapachowych, je艣li potencjalny klient nie jest w stanie pow膮cha膰 pr贸bek FM. Wszelakie wypowiedzi odno艣nie niezgodno艣ci zapach贸w FM Group z oryginalnymi perfumami s膮 bezsensowne i uwypuklaj膮 TUMANIZM ich autor贸w. Z powa偶aniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GugaDeLux
TakiSobie12, perfumy si臋 nosi na ciele, nie na ubraniach. :]

Udost臋pnij ten post

Witam. Ja r贸wnie偶 prosz臋 kogo艣 o obecn膮 list臋 odpowiednik贸w,szczeg贸lnie najnowsze zapachy. Dzi臋kuj臋 i pozdrawiam wszystkich!!!

Udost臋pnij ten post

Mam aktualn膮 list臋 odpowiednik贸w Fm. Ch臋tni? Piszcie na emaila: zag11@o2.pl lub skype: nielbafan

Udost臋pnij ten post