Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna76

czy kobieta 31 letnia ktora nigdy nie byla w zadnym zwiazku

Polecane posty

Gość smutna76
U MNIE BEZ ZMIAN :-(

Gość youtube-com
moze jednak w koncu przemyslisz moj pomysl z agencja matrymonialna bo czas leci a ty ciagle sama

Gość smutna76
youtube ty tez musisz wiesc nie za ciekawe zycie skoro przesiadujesz ciagle na kafe i sledzisz moj watek. proponuje zająć sie swoim zyciem

Gość youtube-com
bo mi ciebie szkoda, ze jestes taka trefna i nie mialas jeszcze faceta

Gość smutna76
no juz sie nie tlumacz! jasne z litosci do jakiejs osoby ktorej na oczy nie widziales cale dnie spedzasz na kafe? nie wierze!

Gość smutna76
a trefny to ty chyba jestes ale na pewno nie ja

Gość youtube-com
na cafe spedzam okolo godziny dziennie wiec sorry ale mam swoja zycie a mi ciebie szkoda po 2 wchodze na cafe gdy np robie sobie przerwe w pisaniu czegos na kompie:) duzo scigam filmow wiec komp chodzi niemalze calymi dniami i co jakis czas tu zagladam szkoda mi ciebie bo masz juz po 30 i jestes nadal sama i nigdy z nikim nie bylas, to dziwne

Gość smutna76
wcale nie takie dziwne dzieciak jestes i zycia nie znasz. znam wiele osob ktore po 30 spotkaly swoja milosc(wczesniej nie byly z nikim) i zyja w naprawde szczesliwych zwiazkach. znam tez wiele osob ktore bardzo wczesniej kogos poznaly a teraz roznie im sie uklada wiec nigdy nie wiadomo co nam zycie przyniesie. mam znajoma ktora juz w wieku 16 lat miala chlopaka, otem 2 i trzeciego a dzis jest grubo po 30-stce i jest sama.

Gość Fela Mela
smutna76- skoro znasz tyle osób po 30 , które były w podobnej sytuacji jak Ty a teraz są w szczęśliwych związkach, to po co jeszcze chcesz zapewnień na kafe?

Gość smutna76
mozwe zle sformulowalam temat topiku chodzilo mi raczej o poznanie takich osob niz o jakies zapewnienia. osoby ktore znam sa obecnie sporo starsze odemnie wiec wtedy gdy mialy te 30 lat to byly trosze inne realia zycia

rachunek prawopodobieństwa powiada , że ma :)

Gość jeżyk rumowy
na początku napisałaś, ze w necie "...albo sami rozwodnicy". Przepraszam, ale jesteś chyba uprzedzona do rozwodników, co?

Gość jeżyk rumowy
...a przecież, jeśli szukasz facetów w swoim wieku no to jest jakieś prawdopodobieństwo, że mają już coś w życiu za sobą (przynajmniej część)

Gość smutna76
no jasne ze to normalne z ewiekszosc facetow w tym wieku ma juz za soba jakis zwiazeka ale przeciez nie oznacza to ze jest rozwodnikiem

Gość Pelagia Kiełbasińska
A ja mam kolegę, który w wieku 25 lat rozwiódł się ze swoją żoną. Nie wyszło im, pospieszyli się ze śubem. I co facet jest przekreślony!? Pytanie retoryczne ;-)

Gość Pelagia Kiełbasińska
teraz ja się w nim zakochałam ;)

Gość smutna76
przeciez ladna jestem

Gość Przyszły ojciec
Droga smutna76 nie przejmuj sie tym ze jestes sama. ja niedawno zaczalem zwiazek z kobieta ktora przez 10 lat nie byla z nikim. A wiek ma taki sam jak w temacie. pogodzila sie z tym i bylo jej latwiej. szukala radosci w innych rzeczach i zajeciach, az w koncu przyszedl dzien jej szczescia. w sumie to szczescia w nieszczesciu. Ale mowie Ci, kazdy ma swoja druga polowe, tylko musicie sie znaleść.

Gość szukam dziewczyn do cybersexu

Gość ja jestem chetna do cybersexu
jak to wyglada

Gość szukam dziewczyn do cybersexu

Gość philosoff
zakładasz sobie ceber na głowe i masz cebersex

Gość pumpkin
trochę mnie zastanawia twój stosunek do rozwodników z jednej strony chcesz kogoś znaleźć a z drugiej wykluczasz rozwodników idąc tym tokiem myślenia inny facet też może Cię z góry skreślić jako stara pannę, nie możesz mysleć stereotypami, obawiam się że wymysliłas sobie jakis ideał i odrzucasz każdego kto do niego nie pasuje,

Gość ech do ciorta
przyjmij zasadę-JAK SIĘ NIE MA CO SIĘ LUBI TO SIĘ LUBI CO SIĘ MA ;-)

Gość ech do ciorta
bo jeśli będziesz czekała na księcia z bajki- 30 letni, wolny, bez zobowiązań, kawaler, katolik praktykujący- to możesz albo mieć farta i trafić na takiego, albo za 10 lat pisać na kafe - '' czy kobieta 41 letnia która nigdy nie...''

Gość ech do ciorta
oczywiście nie mówię - łap pierwszego lepszego he he ale nie trzymaj się kurczowo schematu swojego idealnego partnera :-P

Gość smutna76
nie mam wcale az tak wygorowanych wymagan! nie widze w tym nic dziwnego ze jako panna chce poznac kawalera to chyba zupelnie naturalne

Gość smutna76
ale wlasnie tak to zabrzmialo " lap pierwszego lepszego" niewazne ze rozwodnik, ze zobowiazania itp

Gość smutna76
i nie mam jakiegos schematu idealnego partnera jakby sie niektorym moglo wydawac