katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 ok nick.............skąd jestem........wiek.......wzrost..........waga..........cel Aniele............śląsk................22...........177..... ... ......64,5...........59 Taka jedna kobitka.śląsk...........18...........164...............66... .........55 Novika_86...śląsk.....21.........171............67...... ....59-61 katinka.....Bochum.........34.................160.............82................70 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 13, 2007 no ja takie coś mniej więcej miałam dzisiaj - kawałek piersi z indyka, surówka z marchewki i brokuły :D i chce jakoś urozmaicić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novika_86 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Nie ma że się niechce, mi jak się niechce to poprostu puszczam muzyke i tancze:) To sprawia mi przyjemność, sczzególnie gdy patrze na siebie przed lustrem. :) Ja mam tyle dobrze ze jeżdże do pracy na rowerku, zawsze to te 25 minut ruchu wiecej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 13, 2007 zapraszamy wpisuj sie do tabelki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 hej anulko czy ta twoja super dieta z innego topiku to 1000 kalorii?nabralas wszystkie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 13, 2007 ja jeździłam na rowerze całe zeszłe wakacje, Poznań ma ten plus, że w samym mieście są 4 jeziorka, czyli fantastyczne trasy rowerowe, z lasami dookoła ;) ale teraz mieszkam w kamienicy, na strychu, i wnoszenie roweru na górę mnie po prostu przerasta ;) cała frajda idzie... no daleko idzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 hej crazy witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 13, 2007 hm nie rozumiem o co ci chodzi katinko??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 super cie widziec,czytac znaczy sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 anulka 19 wczoraj sciagala od naiwnych adresy .ale to nie ty oczywiscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 13, 2007 nie rozumiem co chcialas powiedziec przez to,ze nabralam wszystkich?????:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 13, 2007 ja też lubię tańczyc no i śpiewać haha :p kurcze juz 3 miesiac sie odchudzam i tak strasznie wypadają mi włosy nie wiem co robic :( czy wszystko musi miec minusy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 13, 2007 katinko witam również w nowym miejscu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 zostajemy co ?tutaj nas jakos wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 13, 2007 niezły pomysł ;) skoro nie udało nam się zmobilizować więcej pozytywnych to ich strata ;) ja jeszcze będę uderzać, może po wakacjach nadjedzie ich więcej :D zresztą tu też się zapowiada optymistycznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novika_86 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Tutaj nikt nie zniknie dopóki conajmniej 5 kg nie zrzuci:P O! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 13, 2007 widze,ze nie moge sie przylaczyc:Pi tak jestem na 1000kcl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 tak zrobimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 anulko a kto powiedzial ze nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 jezeli o mnie chodzi to witamy w gronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 13, 2007 novika - osssstro lecisz :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 13, 2007 moge???:)no to super:) wiec ja jestem na 1000klc tak chcialabym zrzucic te7kilo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 dobrze ze tylko 5 kg.tyle dam zawsze rade.a potem co ?mysle ze juz jest super i kilogramki powoli wracaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novika_86 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Ktoś tu musi trzymac wszystkich w ryzach A tak poważnie to strasznie zalezy mi zeby kazda w miłym gronie mogła gubić kg, wiedząć ze ma sie oparcie, nawet w chwilach słabości czy zwatpienia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 13, 2007 katinka123 ja mam za soba 14 przed 11 mam nadzieje ze duzo mi tego nie wroci :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 wlasnie chwile zwatpienia......burczy mi w brzuchu.tak coraz bardziej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 ja 4 lata temu schudlam 20kg i wrocilo wszystko,nawet troche wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 13, 2007 dziewczynki ja spadam do wanny:)zaparze sobie zielona herbate i ide spac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 13, 2007 to nie pij już tej czerwonej herbaty :D teraz weź zieloną! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 13, 2007 ja na te chwile mam arbuzka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach