Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnA30

Kto mieszka za granica i jest samotny?

Polecane posty

Gość susel
teraz latem sie zareczylismy ale ze sluben jeszcze poczekamy tak za 2latka mysle narazie nam sie niespieszy;p

jak wyjechalam to ani nie zadzwonil ani listu nic, a mial moj adres. ja moze i chcialam sie odezwac ale mama mowila no to napisz zadzwon, ale on do ciebie nie pisze. mowila to takim tonem jakby to ja zranilo jakbym napisala. wiesz o co mi chodzi -no napisz napisz ale jej mina przy tym :( i ja jakos zwlekalam zwlekalam nie chcialam mamy zranic i nagle to juz 10 lat. crobowalam wczesniej list napisac ale nie wiedzialam jak zaczac po takim czasie. ten list wyslalam w wakacje i nic do tej pory. moj mnie namawia zebym dalej pisala i probowala, a ja sie boje ze on nie bedzie chcial

Gość susel
a moze twoj tata zminiel adres zamieszkania??albo gdzie wyjechal za granice?dziwne ze on nieinteresowal sie toba zniknal tak jakgby:(

glupio sie przyznac ale ja poznalam mojego przez internet. tak sobie gmeralam w profilach a tu nagle boom te oczy. nie myslalam ze cos z tego wyjdzie tak tylko patrzylam w internecie. on tez nie myslal ze przez internet zonke znajdzie :)

on dalej mieszka pod tym samym adresem, wiem to od znajomych. ale od jakiegos czasu go tam nie widzieli. mam wrazenie ze mojego listu nie dostal. napisze nastepny i wysle do jego siostry( tez nie mam kontaktu z nia ale wiem na 100% ze jak ona dostanie moj list to mu da)

Gość susel
hehe to ciekawe ale duzo osub poznaje wlasnie zony przez interenet mam taka kolezanke co na kurniku poznala swojego meza;p to ty bylas polsce jeszczee jak go poznalas na internecie/?i potem jak sie spotkaliscie??

Gość susel
no to dziwne,to on pewnie zalozyl nowa rodzice swoja??albo moze dowiedziec sie jego nr telefonu i smsa mu napisz:)

Gość susel
a ty nieteesknisz tam za znajomymi swoimi z polski??ile juz tam siedzisz/?

Gość arabka
a skad jestescie dziewczyny ??

Gość susel
czesc ja szwecja:)

on zalozyl rodzine zanim wyjechalam.mam jego telefon domowy ale boje sie zadzwonic wolalabym przez poczte najpierw.glupio tak raptem zadzwonic. a z moim zaczelam kontakt jak mieszkalam w dubaju. przylecial sie ze mna spotkac i milosc od pierwszego wejrzenia :)

Gość arabka
a to daleko odemnie ale bylam kiedys w Szwcji jak do Norwegii jechalam.

Gość susel
:D:D nio to ak w fimie;p i po ile sie hajtneliscie??a co ty sama robilas w dubaju?do pracy pojechalas?

Gość arabka
Desperate a jak dlugo mieszkalas w Dubaju. Bylam tam w tym roku i jestem zachwycona tym miejscem i chce sie tam przeprowadzic ale moj maz nie :(

Gość susel
ok ja spadam dziewczyny:)dzieki za milej pogawedke desperate:)spadam bo o 11 wstaje do szkoly;p dobranoc:*

nie nie bylam tam sama. z mama. mamy tam znajomych. zalatwili nam prace(zarobki swietne) ale duzo sie nie napracowalam. hajtnelam sie z moim po roku znajomosci i jest super :D

Gość arabka
ja teraz w Stanach Ale Dubaj is the BEST

Gość SamotnA30
No ale sie rozpisalyscie w nocy :-D A ja siedzialam do trzeciej i nie zajrzalam :-( Co tam dobrego wtrynilas Desperate? Ja wlasnie skonczylam jesc bigos - wyszedl tego taki gar, ze hoho! Zamroze sobie i bedzie jak znalazl na leniwe dni, jak sie nie bedzie chcialo robic obiadu :-D Kurde, zazdroszcze Wam! Jedna wyszla za maz po roku, druga zareczona, a ja? 5 lat w zwiazku i nic :-( Nie wiem, nie poruszam tego tematu, bo uwazam, ze to mezczyzna powinien zrobic pierwszy krok. A on pewnie mysli, ze po co, skoro i tak mieszkamy razem wlasciwie od poczatku. Ale czasem mam takie mysli, zeby mu powiedziec, ze jak nie to nie i spakowac manatki :-( Pewnie to kara za to, ze kiedys kazdy moj chlopak chcial sie zenic, a ja nie chcialam :-o No to teraz mam :-o

Gość SamotnA30
No i najlepsze zyczenia urodzinowe dla Suselka oczywiscie :-D 🌻 🌻 🌻

Czesc dziewczyny tak Was czytam od czsu do czasu i sobie mysle czy bym sie mogla przylaczyc :) ?

Mieszkam na przeciwko Suselka :) w Finlandii :) Mieszkam tam juz w sumie 2 lata ale 3 tyg temu przeprowadzilam sie do nowego miasta (400 km od poprzedniego) i nie mam zupelnie znajomych, cale wieczory siedze w domu i mi smutno :(

Jeszcze cieplo dzis bylo 14 stopni ale zima to -20 nie jest rzadkoscia :) da sie przetrzymac :D Ludzie mili ale jak to Skandynawowie powsciagliwi i trudno o nowych znajomych mam nadzieje ze niedlugo sie to zmieni. Jedzenie swojskie bo sama gotuje :P ale Finowie slyna ze slonych cukierkow i slodkich kotletow i jeszcze innych ciekawych polaczen smakowych :D Musze zmykac bo mam w domu jednego udomowionego Fina ktory wlasnie domaga sie uwagi :D wpadne jutro z samego rana, pozdrawiam goraco!