Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

DAJE SObIE 60DNI ZMIENIAM NAWYKI ZYWIENIOWE

Polecane posty

Gość czegos nie rozumiem
jak za duzo jesz az do ostatniego okruszka to rada jest jedna! nie rób zapasów NIGDY!!!!!!gotuj dokładnie na 1 porcję, tez kiedys brakowało mi silnej woli.. ale to wycwiczyłam i teraz mam w szafie kilka tabliczek czekolady ale ich nie ruszę...czasem leżą na stole w widocznym miejscu i nie ruszę choc widze je cały dzien.. silna wola to kwestia psychiki jak czegos bardzo chcesz i kontrolujesz mózg to dobrze..ale jak nie masz kontroli nad ciałem to... moze psycholog? mi się udało

ale mi starcza 1000kcl:)a cwicze 40min i duzzooo spaceruje po lesie:)nie ejstem glodna i oslabiona:)czasem jem 1200kcl ale jem jedzonko ktore ma duzo blonnika

Gość pozwolcie ze się wtrące
anulka widzę Cię od dawna na tym forum i podziwiam za wytrwałosc. powiedz, czy udalo Ci się juz cos zrzucic, bo Twoje wpisy pamiętam jeszcze z początku wakacji.

no wiec tak:)wage wyrzucilam bo potrafila sie wazyc 5razy dziennie a jak nic nie chudlam to sie zalamywalam zawsze:( gatki mi wisza:) a czuje sie wspaniale nie gloduje,jem pyszne zdrowe jedzonko,WARTO

wlasnie pije wode zjadlam obiadek gotowana piers z kurczka,surowke warzywa gotowane:)mniam ide na spacerek

Ja przed chwilka wrocilam z dzialki, gdzie siedzialam 6h>Troche ciasteczek poszlo:D dzisiaj wieczorkiem sobie pocwicze

Gość szrekówna
dziewczyny uwaga, dolaczam do was. co prawda juz od jakiegos czasu probuje sie zdrowo odzywiac, bez liczenia kalorii, ale zazwyczaj zle sie to konczylo. moze teraz bede pod wieksza presja. kurcze anulka ,dobrze ci idzie, czemu ja tak nie moge??

bo ja nie jestem na diecie poprostu jem zdrowo,lekko:)urozmaicam sobie posilki,nie jem w biegu:)jem jak jestem glodna,na poczatku jest ciezko ,ale powiedzialam sobie,ze jak nie teraz to kiedy??? a przede wszystkim nie glodowac

wlasnie pije sobie zileona herbate:)uuu wspolczuje okresu,ja zawsze zdycham z bolu brzucha:Obiegalam 40minut:)plus spacer z kolezanka

wiem,ze to ode mnie zalezy jak bede wygladac,nikt za mnie nie schudnie JA musze to sama zrobic:::niechce juz tego odkladac zaparlam sie i oby do przodu:)pomalutku malymi kroczkami:)

wypilam herbatke to teraz spac ide:)do jutra ja w poniedzialek dostane okres:Ojuz czuje sie opuchnieta

no wlasnie w nocy dostalam okres:(czuje sie strasznie:O jestem juz po sniadanku bulka razowa z serkiem twarozkiem i herbata zielona o smaku pomaraczowym:)

Ja myslalam ze rano mnie rozerwie:/ musialam wziac mocna tabletke przeciwbolowa, az odechciewa sie jesc

Juz posprzatane,a teraz czas na zakupy:) W szkole musze wygladac olsniewajaco

A ja poszalalam sobie dzisiaj na zaglowkach. Brakowalo mi tego przez ostatnie 2 lata, a kiedys to bylo moje zycie:(