anula89 0 Napisano Sierpień 29, 2007 brzuszki proste i skosne, pozniej seria na dolne miesnie brzucha i na nogi tez jest seria cwiczen:) a na koniec juz na rece z hantlami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 30, 2007 ja juz po cwiczeniach:)ale sie super czuje:)zaraz ide na spacerek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 30, 2007 wlasnie wrocilam z dlugiego spaceru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 31, 2007 wlasnie cwiczylam zjadlam sniadanie a terqz sprztanko:)ale zimno na dworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 31, 2007 widze,ze sama tu pisze:Ospoko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 31, 2007 widze,ze sama tu pisze:Ospoko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania006 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Hej! Długo mnie tu nie było, ale zepsuł mi się komputer, teraz mam internet w starym. Ja właśnie skończyłam ćwiczyć, też zawsze po ćwiczeniach czuję się super.:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Sierpień 31, 2007 A ja jeszcze w pizamce siedze.Tez juz po sniadaniu jestem. moze za godzinke pocwicze bo jak narazie mam lenia.Ogolnie to cwicze wieczorem bo wtedy mam wieksza motywacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ja wlasnie zjadlam duzy jogurt naturalny z ziarnami zboz:)a teraz ide pokrecic sie na twisterze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania006 0 Napisano Sierpień 31, 2007 A ja teraz piję zieloną herbatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 31, 2007 ja juz po kolacji i nic dzisiaj juz nie zjem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Sierpień 31, 2007 Ja juz tez przy wodzie siedze:) zaraz zabieram sie za cwiczonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Ja juz po sniadanku.Za 2h zrobie sobie kawke by do 14 przetrzymac bez jedzenia bo dzisiaj ide na urodziny:/ znowu duzo sie zje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 ja wlasnie jem activie:)jablko z musli pyszne,zle sie czuje dzisija jakas grypa mnie bierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 ja juz po obiadku dzisiaj nie cwicze,jestem taka slaba:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania006 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Ja też już po obiedzie. Dzisiaj jeszcze pobiegam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania006 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 A ja juz po bieganiu:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 codziennie cwicze przez 30minut :)nie wiem czy schudlam,bo wage wyrzucilam:)ale najwazniejsze,ze jem zdrowo:)i cwicze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania006 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Hej Dziewczyny! Jak u Was? U mnie ok. Mimo, że zaczął się rok szkolny będę zdrowo się odżywiać i ćwiczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania006 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Halo Dziewczyny! Jesteście tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach