Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

fleur de lis

500 - 600 kcal

Polecane posty

Go艣膰 Limonka20
Zapomnia艂am doda膰, 偶e sa艂atka owocowa I ma 145 kcal, co ni9niejszym czyni臋 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Limonka20
SA艁ATKA OWOCOWA II (120 KCAL) -0,5 grejpfruta -1/3 jogurtu naturalnego (50g) -2 艂y偶eczki otr膮b Grejpfruta podzieli膰 na cz膮stki, pola膰 jogurtem, posypa膰 otr臋bami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
MUESLI 艢NIADANIOWE (210 KCAL) -szklanka kefiru -2 艂y偶ki musli -mandarynka. Mandarynk臋 podzieli膰 na cz膮stki, wszystko wymiesza膰 i zjada膰 ze smakiem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
SA艁ATKA RY呕OWA (180 KCAL) -0,5 szklanki ugotowanego ry偶u (najlepiej br膮zowego, bo jest zdrowszy) -jab艂ko -0,5 pomara艅czy -5 winogron -cymanon Pokroi膰 co wymaga pokrojenie, wymiesza膰, zje艣膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
OMLET Z PAPRYK膭 I PIECZARKAMI -4 pieczarki -0,5 papryki -1 艂y偶eczka oliwy z oliwek -1 jajko -1 艂y偶ka leka 0,5 %] -1 艂y偶ka otr膮b Papryk臋 i pieczarki pokroi膰, posma偶y膰 na oliwie. Jajko "rozbe艂ta膰", wymiesza膰 z mlekiem i otr臋bami. Zala膰 uduszone na patelni warzywa i sma偶y膰 pod przykryciem a偶 wierzch si臋 zetnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
SUR脫WKA Z MARCHEWKI I JAB艁KA+MASLANKA (135 KCAL) -2 marchewki -0,5 jab艂ka -1 szklanka ma艣lanki Marchewki i jab艂ko zetrze膰 i wymiesza膰. Zje艣膰 popijaj膮c ma艣lank膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
CHRUPKIE KANAPKI (180 KCAL) - 2 kromki pieczywa chrupkiego -2 li艣cie sa艂aty -2 plastry sera 偶贸艂tego -4 plastry pomidora Z podanych sk艂adnik贸w zrobi膰 kanapki, co jak wiadomo nie wymaga wilkiej filozofii ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
SZASZ艁YKI Z WARZYW (200 KCAL) -10 r贸偶yczek kalafiora -10 r贸偶yczek broku艂贸w -20 pomidor贸w koktajlowych Kalafior i broku艂y podgotowa膰 na p贸艂twardo. Wszystkie sk艂adniki nadziewa膰 na przemian na patyczki do szasz艂yk贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
SA艁ATKA FASOLOWA (190 KCAL) -1 jajko na twardo -2 艂y偶ki czerwonej fasoli z puszki -plaster ananasa z puszki -kawa艂ek pora -艂y偶ka koperku -艂y偶ka jogurtu. Pora pokroi膰 w p贸艂plasterki, jajko w cz膮stki, ananasa w kostk臋. Wymiesza膰 z pozosta艂ymi sk艂adnikami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
RULONIKI Z SZYNKI Z WARZYWAMI (150 KCAL) -4 li艣cie sa艂aty -4 plasterki szynki drobiowej -4 艂y偶ki serka naturalnego homogenizowanego -kwaszony og贸rek -0,5 ma艂ej papryki Og贸rek i papryk臋 pokroi膰 w s艂upki. Na ka偶dym plasterku sa艂aty u艂o偶y膰 po 1 kawa艂ku w臋dliny, posmarowa膰 serkiem, u艂o偶y膰 warzywa, zwija膰 jak rolad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czitaaaa
Wiecie co przykro mi ale chyba dieta kt贸r膮 stosujecie nie jest zbyt dobra, moze i szybko chudniecie jedzac 500 kcal, ale wasze organizmy sa inteligentne skoro od dlugiego czasu dostaja tak malo kcal to w koncu tak spowolnia metabolizm i tak sie przestawia ze to 600 kcal bedzie wam w zupelnosci wystarczyc a co za tym idzie jak wyjdziecie z diety i bedziecie jadly np 1200 to gwaltownie przytyjecie, poza tym czytalam ze niektore z was jedza czekolade w ramach tych kalorii, a pamietajcie ze kcal -kcal nierowna i jest roznica z czego pochodzi. Poprostu uwazajcie zeby nie miec efektu jojo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
SA艁ATKA Z TU艃CZYKIEM (240 KCAL) -3 艂y偶ki ugotowanego makaronu -1/3 puszki tu艅czyka w sosie w艂asnym -0,5 papryki -1 艂y偶ka groszku z puszki -3 艂y偶ki jogurtu Papryk臋 pokroi膰 w kostk臋. Wszystko wymiesza膰. Uwa偶a膰 przy doprawianiu, bo tu艅czyk i groszek sa jednak do艣膰 s艂one.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
SA艁ATKA BROKU艁OWO- TWARO呕KOWA (190 KCAL) Uwielbiam j膮 :) :) :) -ma艂a miseczka ugotowanych broku艂贸w -gruby plaster chudego twarogu -2 艂y偶ki kukurydzy z puszki -1 艂y偶eczka oliwy z oliwek Ser pokroi膰 w kostk臋, wszystko razem wymiesza膰, doprawi膰 i bardzo uwa偶a膰, bo niekt贸rym (like me ;) ) trudno poprzesta膰 na jednej porcji :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
KASZA GRYCZANA Z SEREM (200 KCAL) -1/3 torebki ugotowanej kaszy gryczanej -0,5 opakowania serka wiejskiego light -zielenina. Gor膮c膮 kasz臋 wymiesza膰 z pozosta艂ymi sk艂adnikami. I ju偶 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
KURCZAK Z ANANASEM -10 dag piersi z kurczaka -3 kr膮偶ki ananasa z puszki -1 艂y偶eczka oliwy z oliwek Ananas i kurczaka pokroi膰 w mniej ni偶 wi臋cej r贸wn膮 kostk臋. Usma偶y膰 na oliwie z oliwek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
SEREK WIEJSKI NA S艁ODKO (130 KCAL) 艢wietny gdy mamy "chcic臋" na s艂odycze ;) Do serka wiejskiego light doda膰 1 艂y偶k臋 kakao i rozkruszone w d艂oniach 2 tabletki s艂odzika. Podpatrzone z forum o diecie SB i naprawd臋 pyszne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
RZODKIEWKOWY TWARO呕EK (180 KCAL) -150 g chudego twarogu -2 艂y偶ki jogurtu naturalnego -15 rzodkiewek -p臋czek szczypiorku -sa艂ata Twar贸g wymiesza膰 z jogurtem, pokrojonymi w kost臋 rzodkiewkami i posiekanym szczypiorkiem. Podawa膰 na li艣ciach sa艂aty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
To by by艂o na razie na tyle, ale postaram si臋 w najbli偶szej wolnej chwili dorzuci膰 co艣 jeszcze. Mam nadziej臋,偶e komu艣 si臋 to przyda. Bo przecie偶 odchudzanie mo偶e by膰 naprawd臋 ciekawe i smaczne :) Ja dzi臋ki moim licznym dietom odkry艂am kilka naprawd臋 rewelacyjnych potraw, kt贸re na sta艂e zago艣ci艂y w mojej kuchni ;) No dobra... A teraz zmykam... Do zobaczenia! A zagl膮da膰 b臋d臋 jak najcz臋艣ciej, bo strasznie tu u Was mi艂o i sympatycznie :) No chyba, 偶e mnie st膮d wyrzucicie, ale tego akurat nie przewiduj臋, bo od razu wida膰, 偶e fajne z Was laski ;) Buziaki :* :* :*

Udost臋pnij ten post

Limonka super przepisy:) sa艂atki to jest to co lubi臋 najbardziej ja nadal nie mam apetytu... moja dieta nazywa si臋 \"WYRZUTY SUMIENIA\"

Udost臋pnij ten post

Tralala, jeszcze nie ma 14-tej a ja ju偶 mam szlaban na jedzenie. :o Tzn ju偶 550 kcal za mn膮, wi臋c do ko艅ca dnia pozostaje mi woda i czerwona herbata. :o To wszystko przez to, 偶e jestem przed okresem i chce mi si臋 s艂odkiego 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do limonka 20
podziwiam Ci臋 偶e tak 艂adnie schud艂as te 15 kg, a mo偶na wiedzie膰 w jakim czasie to osi膮gn臋艂as i co jeszcze robi艂a艣 opr贸cz dietaki 500-600 kcal?z jakiej wagi startowa艂a艣 wtedy? Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny..trzymam sie ale tak jakos slabo sie czuje:(:( normalnie nie mam na nic sily:( dietka idzie dobrze ale jakos tak mnie nosi..wiem tylko ze nie wart rzucac sie na jedzenie i ze bede miala wyrzuty sumienia dlatego jeszcze tego nie zrobilam. dzisiaj jakis 550 kcal mam za sobo ratuje sie woda..ale juz trudno mi tak idzie.Ale ja sie nie poddam..jeszcze troszke kg jakies 5 i koniec..jeszcze 5:) juz nie 15 tylko 5:) ta mysl mnie ratuje i mobilizuje:)

Udost臋pnij ten post

witam was laseczki :) u mnie dzis mija 2 dzien dietki 3dniowej ;) jakos daje rade chociaz troszke zglodnialam na wieczor wiec wypilam kawke :) nie powinna zaszkodzic... dzis waga pokazala 50,6kg wiec naprawde jest dobrze:D jutro na bank bedzie ponizej 50,5kg ! Niewiem czy jutro caly dzien bede na tej 3 dniowej -- moz tylko do poludnia a na kolacje zamiast ryby zjem sobie cos innego jakis serek wiejski lub chlebki ryzowe a waga i tak powinna spasc:P mam nadzieje ze bede mogla dzis usnac ale dzisiejszej nocy mialam taki plytki sen caly czas chyba z glodu:O dobra pocieszam sie ze jjutro koniec :D jeeaaa buziaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
15 kilo schud艂am w jakie艣 2 miesi膮ce. Przez pierwszy miesi膮c stosowa艂am diet臋 i troch臋 膰wiczy艂am- chud艂am 艂adnie, ale bez jakich艣 spektakularnych efekt贸w. W drugim miesicu zacz臋艂am du偶o 膰wiczy膰. Bardzo du偶o. Nawet 4 godziny dziennie. A 2,5 to by艂o absolutne minimum, na kt贸rym rzadko poprzestawa艂am. Je藕dzi艂am na rowerze, na rolkach, skaka艂am na skakance, biega艂am, kupi艂am steper. No i oczywi艣cie mn贸stwo 膰wicze艅 na brzuch. Nie tylko tradycyjne brzuszki, ale te偶 r贸偶ne r贸偶no艣ci wyszperane w gazetach i necie. Ach! Jaki ja mia艂am wtedy brzuszek... :) Kaloryferek poprostu :) W og贸le ca艂e cia艂ko mia艂am fajniusie :) Najfajniejsze by艂o to, 偶e jojo uda艂o mi si臋 unikn膮膰 przez 2 lata. Fakt, 偶e dalej zdrowo si臋 od偶ywia艂am, unika艂am s艂odyczy i fast food贸w, nie podjada艂am wieczorami i wci膮偶 du偶o 膰wiczy艂am. Niestety przez ostatni rok przez w艂asn膮 g艂upot臋 i s艂ab膮 wol臋 odzyska艂am wszystkie kilogramy i to z nawi膮zk膮. Teraz musz臋 schudn膮膰 20 kg! Jestem jednak dobrej my艣li i wierz臋, 偶e do ko艅ca roku mi si臋 to uda :) Chcie膰 to m贸c :) Trzymajcie si臋, dietkowiczki :* :* :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka20
Aha! Pyta艂a艣 jeszcze z jakiej wagi startowa艂am. 68 kg. Po odchudzaniu wa偶y艂am r贸wne 53 kg. To by艂y czasy... :)

Udost臋pnij ten post

hej:) jutro do Was wracam, a nawet chcia艂abym je艣c mniej ni偶 500 kcal, od pi膮tku do dzi艣 nie藕le 偶ar艂am:(Teraz zreszt膮 chlej臋 wino. MUsz臋 do 3 wrze艣nia doj艣膰 do wymarzonej wagi, ale to chyba jest nierealne... pola, skinny, fleur i inne jeste艣cie dzielne, buziaki:)

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki Nefi ale nie s膮dz臋, bo ca艂y dzie艅 tyle wa偶臋, a po wieczornym ob偶arstwie jutro ,mo偶e by膰 tylko wi臋cej. Jak膮 diet臋 mam zastosowa膰, co by w ci膮gu tygodnia zrzuci膰 co najmniej 4 kilo? Nefi a jak Twoje samopoczucie w zwi膮zku z \"wyrzutami sumienia\"?

Udost臋pnij ten post

chyba mam nerwice... caly czas chodze jak ko艂ek po domu jedzenie tylko skubi臋 mo偶e troch臋 schudn臋, ale narazie nie wchodze na wag臋, mo偶e za jakie艣 dwa tygodnie

Udost臋pnij ten post