Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanilja

zachorowałam na ten telefon!!!

Polecane posty

Gość Vanilja

rajkuuu... wczoraj mój chłopak pokazał mi cudeńko, a ja teraz chodze i tylko o nim myśle! i niestety nie o moim facecie, tylko o najnowszym modelu SE! widziałyście go już? http://tiny.pl/5pb3 można go wygrać nawet tam, grając w te gre, a jakoś w żadnej sieci nie widziałam żeby go już kupić można, a jakby któraś z Was zobaczyła ten telefonik na jakiejś wystawie sklepowej - to BŁAGAM o znak!!!

Gość Zinka2
no koleżanko, to będziesz musiała nieco poczekać jeszcze :] bo z tego, co w necie znalazłam, to model SE W910i jeszcze w Polsce jest nie do zdobycia... a jak już będzie to pewnie fortunę na nieog wydac bedziesz musiała :P to juz lepiej za tego Shreka sie weź i może wygrasz :]

Gość Felipe Massa
To mozna leczyc ...

telefon jak telefon to istotnie mozna leczyc :-o nie wiem co jest takiego super w posiadaniu coraz to nowszych telefonow itp. ludzie chorujcie na nauke etc. wtedy bedzie lepiej :>

Gość telefoniczna wielbicielka też
a ja nie wiem co widzicie dziwnego w tym - tak samo można "zachorować" na telefon nowy, jak na bluzkę czy najmodniejsze kozaczki. tyle tylko, że telefon się później "zużyje" niż ciuchy i dłużej posłuży :P fajnie mieć ciekawy aparacik, w końcu telefon juz staje sie czym wiecej niz tylko słuchawką do dzwonienia, nie? robimy nim fotki, słuchamy radia, czy mp3, itp. mi sie ten model SE tez spodobał, jak na linka weszłam :-) i nie ukrywam, że chętnie spróbuje go zdobyć, skoro jest okazja -zanim do polski wejdzie w ogoole! gre sciagnełam i bede próbowac , a co mi tam :) a wam moge polecic isc na zakupy - jak juz ten model bedzie na wystawach, to same bedziecie chcialy go miec :D to kwestia mody tez i tego, ze wtedy bedzie reklamowany... a ja byc moze juz wtedy bede z nim smigac od dawna ;-)