kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 Nonemi ty pewnie już latasz za tą sukienką na wesele hihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 nick.............wzrost........data rozpocz........waga pocz............obecna kluseczka27....172.............08.08.2007...........75 .....................70 Nonemi.......... 165............22.o8.2007...........53...................... Rewelacja.......170............25.08.2005...........58......................54,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 właśnie śniadanko zjadłam: kapusta pekińska, ogórek, papryka zielona i czerwona, ser żółty, kurczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Sierpień 25, 2007 dziewczyny ja mam dzis zero czasu!!! wlasnie mykam do łazienki i szykuje sie na ślub:p wpadne do Was jutro..z wiadomych przyczyn:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 No baw się dobrze i nie przejedz się tam. Zapomniałaś swojej wagi napisac a po dzisiejszym dnu to napewno z półtora do przodu będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 dziewczyny mozna.w ubieglym tygodniu mialam dwa dni sb .potem przestalam.ale powiedzialam sobie ze do ciezkiej ....te 2 tygodnie wytrzymam.od jutra. POMOZECIE???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 cześć!!!!!!!!!!! No pewno że pomożemy po to tu jesteśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 ciesze sie bardzo.u mnie tylko zawsze jeden problem.ciezko jesc co innego niez cala reszta rodziny.ale sobie powiedzialam ze sprobuje wiec jakos to bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 No rozumiem też tak miałam jak byłam na jakiejś diecie :( teraz pod tym względem mam dobrze bo jestem sama w domu cały czas więc nie mam tego problemu. Z tego co zauważyłam to najcięższe jest te kilka pierwszych dni. A potem juz się człowiek przyzwyczaja. podaj swój wzrost i z jakiej wagi startujesz to wpiszemy cie do tabelki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 nick.............wzrost........data rozpocz........waga pocz............obecna kluseczka27....172.............08.08.2007...........75 .....................70 Nonemi.......... 165............22.o8.2007...........53...................... Rewelacja.......170............25.08.2005...........58.. ....................54,5 katinka123......160...........12.08.2007............82......................79.5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwonkalalalalala Napisano Sierpień 25, 2007 a mozna jesc ciemne pieczywo???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 z tego co wiem w pierwszej fazie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 po tych 2 tygodniach to nie będzie ci się chciało nawet na 2 fazę przechodzić jak sie przyzwyczaisz. Ja od środy powinnam być na 2 a wprowadziłam ją dopiero w piątek i to tylko owoce bo jakoś na te inne rzeczy nie mam wcale ochoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 Oj niestety nie można jeść pieczywa, ani owoców ani cukru :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=57 tu masz linka i poczytaj. Tam jest napisane co można jeść. A i raczej odradzam ten chyba ostatni punkt gdzie jest napisane 75 kalorii słodycze. W 1 fazie nie można jeść słodyczy. Poziom cukru wtedy ci się unormuje. Jak masz jakieś pytania to dawaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 ja pierwsze co to zaopatrzyłam się w słodzik. Nie słodzę napojów ale jak mam czasem ochotę na coś słodkiego to wrzucam ze 2 do jogurtu naturalnego bez cukru z kilkoma kroplami olejku waniliowego i jest :D jak przejrzysz te nasze wpisy to znajdziesz dużo przepisów i również na różne desery. Ja dzisiaj właśnie robię sobie serniczek :) z wiórkami kokosowymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 moge jesc na 1 fazie jogirt natoralny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 dzieki za linki.sa super.musze jeszcze tylko pare gotowych rzeczy wymyslec i zaczynam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 Więc z jogurtami to jest tak. można jeść jogurt naturalny bez cukru. Ale nie można z nim przesadzać bo i z nabiałem na 1 fazie nie można przesadzać. Ja jem może 3 w tygodniu te ze słodzikiem jako deser i czsem jak salatkę robie to jako sos z czosnkiem np mieszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 tam wczesniej sa podane przepisy i jak swoje jadłospisy podawałyśmy to też czasem jest podane co z czym jadłyśmy. A jak chcesz cos konkretnego to pytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 to znaczy ze jak jogurt naturalny z ogorkiem i czosnkiem zjem do miesa to jest ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 juz mi sie ta dieta podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 juz mi sie ta dieta podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 podoba mi sie tak bardzo ze az 2 razy wyskoczylo.to ci przypadek.ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 bedzie ok ale pamiętaj żeby nie przesadzać z nabiałem Ja dziś na kolację np zajdłam sałatkę kapusta pekiński papryka pomidor ogórek serek żółty o obniżonej zawartości tłuszczu feta i to polałam sosikiem z jogurtu naturalnego z czosnkiem (oczywiście nie całym jogurtem) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 jak bedziesz się stosować do diety to po tygodniu spokojnie 3 kg mniej (jak nie więcej) to zależy jak u kogo. Bo jak po sobie zauważyłam to na początku szybciej się chudnie. Potem lekko mi staneło ale znowu sie ruszyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 chyba na serio od jutra zaczne. dobrze to rozumim.jak na obad rodzina ma jutri rolady i kluski i biala kapuste a ja zjem rolade i kapuste to jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 najbardziej cieszy mnie to ze moge jesc rzeczy tak jak resta w domu tylko inaczej zestawione.super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Sierpień 25, 2007 oj nie wiem czy tyo ok bo pewnie bedzie to wszystko na tłuszczu zwykłym robione. a my możemy oliwe z oliwek i jeszcze jakiś inny ale nie zwykły i roladki pwenie beda z jakiegos tłustego mięska, no chyba ze z piersi z kurczaka. I pamiętaj żadnych sosów na mące albo jakś sztucznych. A kapustka oczywiście że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 25, 2007 ja juz dawno wprowadzilam do naszego domu zakaz wstepu tlustych mies.jemy wszystko z drobiu.a rolady wolowe bez grama tluszczu.w kuchni uzywam tylko oliwy z oliwek.tak ze szanse sa duze. wiadomo ze panierowanego nie rusze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach