Nonemi 0 Napisano Październik 16, 2007 tak jest.pietaek to dobry dzień:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Październik 16, 2007 masełkoś 56 fajna stronka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Październik 16, 2007 ja juz dawno po obiedzie:p mało pisze bo pracuje strasznie :D buziaki...a co tu tak cicho????? no juz zgłaszac się!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Październik 16, 2007 cholera jeszcze nie mam pomysłu co na koleacje:) ale zaraz wyskocze na hale i cos kupie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Październik 16, 2007 a tu puściutko jak cholera.....:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 16, 2007 hej :) masełkoś 56 - sek w tym, ze ja inechce niczego szybko zrzucic poza tym nie mam zadnych zbednych kilogramow :D ja dzisiaj kobiece dni i co za tym idzie zero apetytu. ale juz gotuje bob i do tego podsmaze czosnek :) niestety na wadze 1,5kg do przodu w zwiazku z okresem ale tez planuje zakup krokomierza bo od miesiaca nie chodze tylko jezdze autem to zaraz bedzie mie przybywac jak znam zycie :D pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Październik 17, 2007 oj...prawie zaspałam dziś,,,dzień drugi rozpoczęty:P a Wy dziewczyny jak sobie radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Październik 17, 2007 oj ide jesć jajecznice z cukinia jak nikogo nie ma:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 17, 2007 witam :) ja po sniadanku i jade na wymiane oleju :) milego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Październik 17, 2007 eloo Reelacjo:D Dziewczyny a Wy gdzie? jakos ten topik puściutki..przyłączajcie się:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Październik 17, 2007 czesc dziewczyny pije kawe, dzis znowu wstawalam 1,5h i podniesc sie nie moglam :O tak siedze i mysle co by tu na sniadanko zmajstrowac. Na obiad zupke pieczarkowa chcialam zrobic ale moje kochanie sie tym nie naje a do tego pieczarek nie lubi hahahah - jednak mysle ze i tak pieczarkowa bedzie- to ze nie lubi to tylko moze oznaczac to ze mamusia mu niedobra gotowala hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Październik 17, 2007 zupka ugotowana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Październik 17, 2007 cholerka ja bym sobie taka zupke zjadła zamiast siedziec w pracy i narzekac że klientów brak:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ritmooo 0 Napisano Październik 17, 2007 ja chyba rezygnuje.. nie mam efektów.. jest mi przykro.. wszystkie chudniecie, a ja nie :| poza tym spoznia mi sie okres.. chyba przejde na owocowo- warzywną... moze ona da mi jakies efekty.. bo tu 3 tydzien sie zaczał a waga ani rusz :( jestem załamana :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Październik 18, 2007 ritmoo--jesli nie masz żadnych efektów to zastanów sie co robisz żle..może nie jesz tak jak trzeba , bo ja napoczatku też nie chudłam na wadze tylko w obwodach:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Październik 18, 2007 zabieram sie za obiad. czyli warzywa z patelni a do tego piersi z kurczaka zapiekane z porem i zoltym serem. Juz nie moge sie doczekac co z tego wyjdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 18, 2007 kluseczka ale mi narobilas ochoty na tego pora :D wpraszam sie na obiad :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ritmooo 0 Napisano Październik 18, 2007 Nonemi a ile masz wzrostu i ile ważysz i jakie masz wymiary jezeli moge sie spytac? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusjakika 0 Napisano Październik 18, 2007 Witajcie! czy ta dieta naprawdę działa? ja chcę się odchudzić od około roku i niestety tzw kiszka.... jak super byłoby zrzucić 5-6 kg, ech, aż się rozmarzyłam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Październik 19, 2007 czesc dziewczyny :) tak jak obiecalam staje do raportu, moze wynik malo imponujacy ale wiedzialam ze teraz bedzie coraz gorzej. Wiec wklejam: nick.............wzrost........data rozpocz........waga pocz............obecna kluseczka27....172.............08.08.2007...........75 .......................64,5 a jesli chodzi o to czy ta dieta dziala naprawde to rezultaty sa na dole :p goraco ja polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 19, 2007 witam :) ick.............wzrost........data rozpocz........waga pocz............obecna kluseczka27....172.............08.08.2007...........75 .......................64,5 rewelacja. .......170..........2005...........58............54,5 milego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 19, 2007 ick.............wzrost........data rozpocz........waga pocz............obecna kluseczka27....172.............08.08.2007...........75 .......................64,5 rewelacja. .............170..........20005................58................54,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Październik 21, 2007 czesc dziewczyny. Nonemi i co z twoim wpisem!! Na sniadanko u mnie dzisiaj salatka z kapusty pekinskiej i pomidorka, ogorka, papryki, sera feta i kurczaczka polane oliwa z oliwek. A na obiadek prawdopodobnie kalafior i jajka sadzone :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Październik 21, 2007 Nienawidze tych facetow!! Moje kochanie stanelo dzis rano na wadze i dalej 80,3 a zjadl paczke 250g M&M i czipsy i picie kolorowe, a miedzy tym nasza dietka. Potem wypil kubek kawy i poszedl do kible i jak z niego wyszedl to wazyl juz 79,3 hahahahahaahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 21, 2007 witam :) kluseczko moj maz tez zawsze wiecej chudnie niz ja :) a zawsze lamie zasady :) Ja zapomnialam rozmrozic piersi kurczaka a zamierzalam sie dzisiaj do nich dobrac :o na obiad kurka z warzywami a potem na wybory i wieczorkiem moze fasolka szparagowa :) milej niedzieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Październik 24, 2007 halo jest tam kto?? Chyba wszystkie juz sie pddaly- a ja dalej walcze. Jak narazie waga nie spada, stoi sobie w miejscu albo idzie troszke w gore jak sie naje za duzo niedozwolonych :P ale tak ogolnie to jest swietnie. Tylko ciagle czekam zeby bylo te 63 bo zjadla bym sobie co pysznego w nagrode tak bez wyzutow sumienia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poooollllllaaaa Napisano Październik 24, 2007 Kluseczko ja dzis powtarzam I fazę udzielam sie na innym forum sb ale chciałabym zapytać Cię czy jesz często i w jakich ilościach deserki sb typu sernik??? Juz tak długo bo ponad 12 tyg jestem na sb a schudłam zaledwie 4 kilo ( 164cm/66kg obecnie) i jakos w obwodach cos widac ale waga mi stoi od 2 miesięcy. zaznaczam że poza cukierkami bez cukru nie zjadłąm ani ani grama nic słodkeigo, nie jem tez chleba bo boje sie zacząć za to jadłąm owoce, czasem kaszę i brązowy ryż., piłam tez wino czerwone wytrwane lub półwytrawne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poooollllllaaaa Napisano Październik 24, 2007 Kuleczko a może powinnam odstawic słonecznik albo wydzielac sobie bo rzeczywiście z nim to przeginam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Październik 24, 2007 no to jadasz to co ja. Szczerze to nie jadam juz serniczkow, mialam taka faze n joguryty slodzone slodzikirm, biale serki itp ale bylo to w 1 fazie kiedy wedzialam ze nie moge :D Ja nie jadam praktycznie nabialu jedyne co to mlek do kawy no i wczoraj jogurt owocowy sobie kupilam ale to 1 raz. Z tego co czytalam to nie chuna ludzie co jedza wlasnie za duzo nabialu. Slyszalam tez takie przypadki ze waga potrafila wlasnie tyle stac. Ja wzielam sie na sposob i jak waga mi stoi za dlugo to roie sobie dzien rozpusty- bez przesady oczywiscie- tak naprawde to z przesada ale nie polecam hahaha. czyli jem wszystko na co mam tylko ochote. Nawet czipsy i czekolade , biale pieczywo. Trwa to tylko 1 dzien a potem wracam do dobrych produktow. I wtedy po kilku dniach waga znowu mi sie rusza :) oczywiscie po tym dniu rozpusty waga idzie mi 1 kg a czasem i 1,5 do gory ale potem to nadrabiam. Wiem ze nie powinno sie tak robic ale nie mozna sobie wszystkiego odmawiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Październik 24, 2007 jesli chodzi o slonecznik to nie mam pojecia, ja mam raczej problem z orzechami wszelkiego rodzaju, jem je az niedobrze mi sie zrobi hahaha i to dzien w dzien a potem nastepuje przerwa i potrafie nie jesc ich przez tydzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach