Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auutorka

Dziewczyny co robicie aby zapomniec o nim?

Polecane posty

Gość auutorka
9. Nie lubi szpinaku :D 10. Denerwuje mnie, ze niektóre swoje rzeczy ma jeszcze u swojej byłej :O

Olenka,lalus,własnie!!!Moj ex smarował sobie ręce kremem przed pojsciem spac...no nie moge:D:D:D

Gość auutorka
Ad 10. chodzilo mi o cd, jakies kable do telefonu, niektóre ksiazki :O

Aaa,mam jeszcze 22 :D:D:D:D:D:D trzyma modele samochodów...nie moge :D:D:D ale ze mnie złosnica:P nie no juz sobie daruje,bo moj wlasny jad mnie zezre :P

Gość auutorka
no mnie tez sie udalo z Wasza pomocą ! Dzieki..choc gdybym posiedziała całą noc, z pewnościa znalazłabym jeszcze jakies inne....:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość auutorka
Kochane to jakie plany macie na ten wieczór?

Gość auutorka
Olenka??? Dupcing?? a co to takiego?? Moze i ja pojde z Tobą:D:D:D:D

Gość auutorka
aaaaa o to chodzi....:D:D:D:D Dobra to ide z Tobą:D:D:D:D:D:D

Ja nie mam planow,zawsze o tej porze wiadomo z kim byłam...ale co tam,teraz jestem sama,nikt mi nie zawraca głowy,nie musze chodzic po nocach na kretynskie spacery podczas ktorych komary mnie zarły jak nie wiem co,moge juz nie depilowac nog,chodzic rozczochrana:D i zaoszczędzę na smsach :) moze się dzisiaj wreszcie wezme za czytanie ksiazki,bo nigdy nie miałam czasu...a narazie plotkuje z Wami :D

no to ja juz wiem ze to definitywny koniec.. rozmaiwalam na gg znim...i co...no zapytalam czy mysli o mnie...mowi/pisze ze tak...wyczuwam ze tak se to powiedzial.. w dalszej rozmowie padaja stwierdzenia\"no bo ty tak planujesz...ja nie wiem co bedzie za pol roku...zwiazalismy sie i teraz sie rozstalismy...to nie takie straszne...ludzie sie po 20latach malzenstwa rozstaja...\" no to ulzylo mi nieco, bo wiem na czym stoje...poszukam kogos bardziej odpowiedzialnego...i uczuciowego bo on wcale nie jest:/ i tak jak ktos radzil...dzisiaj ide z przyjaciolmi potanczyc i sie napic...a od jutra zamykam przeszlosc...i bedzie wazne tylko i wylacznie przyszlosc...koniec z niespaniem,niejadzeniem(z wrazenia chcialam napisac niejadaniem:P),plakaniem...nie byl wart...i nigdy juz nie bedzie :D mam nadzieje ze dotrzymam planu...wy tez sie slonka trzymajcie :*:*

Olenka,nie przejmuj sie,my tu zaraz zrobimy imprezę:D:D:D trzeba sie tylko jakos zorganizowac:D

no cos niegramatycznie mi wyszlo to \"koniec z...\"ale wiecie o co chodzi:D ide sie szykowac, a wam kochane zycze milego wieczoru...nie ten pierwszy,nie ostatni...poczekajmy na ksiecia z bajki ;)

Ellinka,bardzo dobrze ze idziesz na imprezę!Rozerwij sie przy okazji za nas wszystkie :D Facet nie był Ciebie wart,zresztą zaden facet nie jest wart kobiecych łez.A my tu z Olenka tez poimprezujemy :D Dostaniesz jutro sprawozdanie z naszych baletów :D

no zdajcie koniecznie chociaz lepiej by bylo gdybyscie tez wyszly i odeszly sprzed kompa:D troche mi zal...ale ale to juz bylo i nie wroci wiecej... wiec dzielna bede szla do przodu tylko ;)

No własnie mysle,przeciez uzalac sie nad soba nie bedziemy ,bo to juz nas nie dotyczy:D to nie wiem...swoja drogą dziwne,ze ten topik słabiej się rozkręca niz drugi tez o porzuconych,moze jestesy mniej przekonywujące?:D

Ellinka,podejrzewam,ze w głebi duszy to kazdej z nas troche zal,ze zostałysmy same...ale takie jest zycie,trzeba pogodzic sie z tym co nam los niesie i juz.Nie jeden facet chodzi po swiecie!:) Miłej zabawy Ci zycze:)