Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auutorka

Dziewczyny co robicie aby zapomniec o nim?

Polecane posty

Gość auutorka
dobra to teraz mysle nad 10:) ojj bedzie ciezko - niestety

Oj mnie juz nie zarazisz bo chyba bardziej sie nie da:):):) Też lubie sie smiać ale jak cosik mnie napadnie (a zdaza sie to bardzo bardzo bardzo zadko) jestem straszna pesymistka (ale jak juz podkresliłam bardzo mało kiedy) :):):) moze raz na pół roku :)

Autorka,jaki pachnący kwiatek,dziekuję!Lece po wazon:) Pewnie,ze damy sobie rade!Musimy,razem podnosimy sie na duchu,pocieszamy...nie ma innej opcji:) ZAPOMNIMY Mam nagły przypływ dobrego humoru...az sie boje co to bedzie jak mi on przejdzie...

Gość auutorka
no dobra...pomyslałam ...i chyba coś mam: 1. praca jest na pierwszym miejscu 2. na drugim sa problemy innych 3. leci na kazde skinienie byłej ( mimo, ze jej nie kocha, czuje ze ma obowiazek pomagania jej) 4. odwoluje spotkania 5. zbyt czesto przeprasza 6. czasem nieśmiały w stosunku do mnie to wszystko - mój byly to chyba chodzacy ideał..cholera...taki element przeszedl mi koło nosa:O

10 wad?Kurcze ,nie znajde :P hihihi...hm...trudne:P czekajcie,ja wolno mysle:P Olenka,ja tez jestem straszną pesymistką,dla mnie zawsze szklanka jest w połowie pusta:) Ale damy rade:)

auutorka - jeszcze 4 :) moze mial kiedy pryszcza na plecach? :D albo nieswiezy oddech z rana :D albo dlubie w nosie ;) a moze nosi jakis ciuch ktorego nie cierpisz? cokolwiek! mysl dalej!

Gość auutorka
a ja to urodzona optymistka - dla mnie nie ma rzeczy niemozozliwych...zawsze wszysto jest na TAK - jesli tak sobie założę...( oczywiscie nie po trupach) Wczoraj mialam taki dzien smutny...ale gdy tylko jestem z ludzmi to sie smieje, zartuje - staram sie nie pokazywac po sobie, że cos u mnie jest nie tak.

Gość auutorka
blu berry ...nic a nic... zawsze kochany, swiezy, czysty...UMYTY :P zadnych zwierzatek w nosie, piekne dłonie, zadbane stopy, zawsze ogolony, nie pali, nie pije, pieknie pachnie, szarmancki...itd...zdecydowanie łatwiej by mi bylo pisac o jego zaletach... hmmm...MAM !!! Jeszcze jedną !!! Jak dla mnie mogłby byc troszeczke wyższy :))

Dziewczynki 🌼 ja musze znikac! Ide chlac z kumpela :) z pewnoscia wzniesiemy toascik za zdrowie facetow (przewaznie brzmi on: ch.. w d.. facetom :P). Zadalam wam prace domowa, macie caly wieczor na odrobienie! Rano sprawdze! :classic_cool: Trzymajcie sie cieplo :)

No dobra...to tak: 1.Kocha tylko siebie i swoj samochod 2.Jest typowym samotnikiem,nie dla niego imprezy i dyskoteki 3.Zakłada nogę na nogę!Jak baba:D:D:D hihihi 4.Po piwie zawsze mu sie głosno odbija,stanowczo za głosno 5.Chrapie w nocy 6.Słucha ruskiego techno 7.Jedną herbate słodzi 6 łyzeczkami cukru 8.Jest za niski dla mnie i tu koniec no...nie moge,pomozcie!!!:P

Gość auutorka
Blu berry - To zycze udanego wieczoru :))) Baw sie Dobrze Kochana:) \Oczywiscie widzimy sie Jutro :D aaaa i 🌼 dla Ciebie:)

Gość auutorka
Olenka...pomyśl...napewno cos sie znajdzie... :D:D:D:D:D:D:D..moze kolor włosów, albo rozmiar butów, albo moze lubial jesc czosnek..itd :D:D:D

Blu Berry,miłego wieczorku!Nie zapomnij o nas jutro:) 10.Bierze wszystko smiertelnie powaznie...to takie juz naciągnięte,ale...reszta to całkowita prawda:) Moze dociągniemy do 20?:):):)

Olenka,dasz rade!Moj tez był ideałem,ale teraz zdałam sobie sprawe,ze nie do konca,tez zawsze pachnący...o Boze,ten jego zapach za mną chodzi...ale co mi po tym jak beka po piwie jak swinia?Skup się kochana i zobaczysz ze napewno cos znajdziesz:)

Gość auutorka
Liffona...20 to stanowczo za duzo!! ja z 10 mam big problem:)))) 7. czasami nie wiedzialam kiedy zartuje a kiedy nie...Czasem rozmawialismy powaznie...tzn ta tak myslalam a pozniej okazalo sie ze to on zartowal..wyszlam na idiotke ( nie pierwszy raz zresztą:D )

2. ma duze zeby z przodu 3. se pleni troszku 4.wkurza mnie jak mnie drapie swoimi włosami bo zawsze ma krótkie 5.przy ludziach łapał mnie za biust fujjjj i co jeszcze hmm?? jeszcze troche pomysle

Gość auutorka
No i prosze Olenka coś sie znalazło :) Mysl dajej..musimy dobić do 10tki :))

Nie no ja musze znalesc jeszcze 10!!!:) rozkręciłam sie:P 11.Tak samo jak u Auutorki,nie wiadomo kiedy zatuje,a kiedy mowi serio 12.Zostawia drzwi od toalety zawsze otwate(niech sie wietrzy) 13.Nie kładzie klapy od sedesu 14.Jest owłosiony jak małpa,az do przesady:P 15.Nigdy nie wie czego chce,jest niezdecydowany i niekonsekwentny 16.Ogolnie to z niego takie \'ciepłe kluchy\' 17.Ogląda babskie seriale!!!Wszystkie typu M jak milosc,Klan etc. 18.Podobają mu sie dziewczyny typu \'lalka barbie\' 19.Jest maminsynkiem,mamunia mu pierze nawet majteczki(chłop ma 25 lat!!!) 20.Na ferie jezdzi z siostrą hahahah:D Eee,no jestem z siebie dumna!:)

Tak tak mysle mysle. Musze znależc jeszcze 5 trzeba odrobic zadanko:):):) 6. mało kiedy sie smieje z siebie. 7.czasmi robi starsznie głupie miny które tylko wkurzaja ludzi teraz to juz wszystko naciagam hmm?? co jeszcze?? 8. nie lubi disco pola no jeszcze tylko dwa albo az.:):):)

Gość auutorka
Liffonka.... pozyczam jedna wadę od Ciebie.. 8. tez mogłabym powiedziec ze z niego to takie 'cieple kluchy' ale cholera kocham go i jestem juz o to na siebie zła:D

Olenka,Auutorka,no co jest,lecicie sobie w kulki???:) Dziewczyny,ruszamy głowkami,nie leniuchujemy!:)

Oj ja tez....chociaz ja wiem...kocham,nie kocham?Nie kocham,nie ma kogo,przeciez on jest oblesny!Dziewczyny,to naprawde pomaga!Nie no ja chyba ucałuję Blu Berry:) Ty kobieto to masz głowę i pomysł:)