Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

🖐️ ja wrocilam po wolnym (caly jeden dzien, no ale wolne bylo ;) ) dzisiaj jeszcze siedze z kawa, bo dopiero po poludniu odbieram paski, bo nie bylo we wtorek w aptece, ale sobie zamowilam i dzisiaj mam odebrac, wiec od jutra zaczynam kuracje ohne koffe :O

Hej hej :) A ja sobie choruje i jestem ten tydzien na zwolnieniu. Moj pieszczoch (kot) spi na lozku. Kurcze musze zaraz jechac do urzedu miasta i na uczelnie :O A dzis mialam nie wychodzic i w koncu w domu posiedziec. A tak kilka dobrych godzin spedze w drodze :O W ogole nie moglam znalezc topiku, bo w domu nie mam do dodanego do listy. Az w koncu dzis mi sie udalo. Pozdrawiam.

cześć dziewczyny, wpadam na chwilkę:) siedzem w pracy i siem nudzem, czekam na zamówione materiały biurowe, bo jak przyszłam do pracy w pon. po raz pierwszy, to mi przygotowano puściutkie biurko, zaraz potem zamontowali mi komputer, ale na długopisy, notesy, papier muszę poczekać;) na razie zapoznaje się ze specyfika instytucji i ukrywam się z włażeniem na neta:) buziaki dla was:)

zna moze ktoras jakis dobry domowy sposob na odzyskanie glosu? bo chrypie straszliwie a dodam, ze mam ogolnie zainfekowane gardziuolko i szczekam dosc konkretnie i czuje, ze mam flegme:( zaznacze, ze sok z cebuli to dopiero w piatek wezme coby w pracy ludzi nie wykonczyc zapachem:O

Witam Dziewczyny! 🌻 Ja dopiero teraz, bo zupełnie nie miałam czasu wcześniej. Sipp, spróbuj płukać na noc gardło wodą z solą. Rozpuść łyżkę soli kuchennej w letniej wodzie. Nabierasz wody w gardziołek, przechylasz głowe i heja! Jest niedobre, ale baaardzo skuteczne. Kiedyś często chorowalam na anginy ropne i nie znam lepszego sposobu na odkażenie gardła. A na chrypkę u nas są tabletkie \"m-skie\" ... ale tam pewnie nie kupisz. Może syropek?

Witam piątkowo, sennie, deszczowo. Kawa pachnie nieprzyzwoicie, a moje oczy uparcie dają się sile grawitacji :) Spaaać. Czy Ktoś może mnie porządnie kopnąć? Sipp, niezła prezentacja !Lubisz Michaela? [mam na myśli muzykę ;) ]

🖐️ wybielania dzien drugi, ale bez kawy pierwszy. a do tego stracilam glos i nie moge mowic:( a dokladniej to moge jedynie sobie cos tam szeptac:( i chrypie straszliwie, az mi promotor powiedzial, zebym siedziala lepiej cicho bo to zle wplywa na atmosfere pracy jak tak skrzecze... a chodzilo mu o to, ze wszystkim mnie szkoda jak musze cos mowic:( ale dzisiaj kochany piateczek wiec moze jakos nie strace calkowice glosu. wczoraj musialam pogadac z moim ex o odbiorze moich rzeczy, no i mam nadzieje, ze w ten weekend bedzie po wszystkim. a rozmowa byla totalnie beznadziejna... muff🌻 mj ma calkiem fajne piosenki teledyski ma praktycznie wszystkie swietne, ale jednak temu panu juz jednak podziekujemy.

muff🌻 cala sprawa obedzie sie bez mojej osoby. wszystko zalatwi mojej mamy pracownik i moj ex. a ja jak przyjade do domu to bede juz miala swoje rzeczy:) zreszta chce juz sprawe tego zwiazku zamknac bo juz sie zrobilo to nudne i meczace. a jak odda mi moje rzeczy to mozna znajomosci nie odnawiac jak umrze smiercia naturalna:) co sie juz zdarzylo ale musialam ja ozywic ze wzgledu na te rzeczy bo jednak chce je odzyskac :)

Ja mam do tej pory w domu rzeczy mojego ex, z z którym rozstałam sie 5 lat temu :o Ale się nie upomina, a ja nie mam ochoty się fatygować, by mu to oddawać...Leżą i czekają na Niego...może się doczekają.

muff🌻 ja wlansie takiej sytuacji chce uniknac. wole miec swoje rzeczy u siebie a jego juz mu oddalam. nie mam ochoty by mi sie przypominal jak pomysle gdzie to ja mam moja mate do cwiczen... zwiazek sie skonczyl, mamy nowe zwiazki i nalezy posprzatac po sobie balagan...

Masz rację.... Ale mnie te rzeczy nie rażą...nie przeszkadzają.... On za nimi nie tęskni. Minęło tyle lat, że aż dziwnie było zadzwonić i powiedzieć \"Cześć A. Może wpadłbyś po swoje rzeczy? \" :D Jakoś sobie tego nie wyobrażam....

muff🌻 ja z moim nie jestem od kilku miesiecy i od poczatku mowilam ze chce rzeczy odebrac. zrobilam liste i mu wyslalam by spakowal je. chcialam je osobisicie odebrac, ale kontakt nam sie zerwal i nie chcialam go za bardzo odnawiac, wiec zorganizowalam wszystko na konkretny dzien, zadzwonilam do niego i powiedzialam, ze wtedy i wtedy przyjedzie ktos odebrac moje rzeczy bysmy oboje mieli to z glowy. ja chce swoje rzeczy odzyskac, jemu moze nie przeszkadzaja, ale to juz mi lata i powiewa

No to zupełnie inna sytuacja. Świeża i ustalona wcześniej :) A Ty dawno jesteś za granica? Bo nie wiem czy pisałaś, czy mi umkneło....

cześć babki:) a wiecie, ja byłam kiedyś w zwiazku z facetem prawie trzy lata i tak teraz myślę, że to jakis dziwny zwiazek był, bo nie mieliśmy co od siebie odbierac po rozstaniu. Jakoś tak nic nie zostawialiśmy u siebie nawzajem... hehe kawke pije, kto ze mna? i musze się ukrywać, że na necie siedzę;(

i zjadło mi dalszą część wpisu, ech...chciałam napisać, że mam w domu pamiątki po chyba wszystkich związkach...Ale po tym 7-letnim mam najwięcej, łącznie ze starym telewizorem, starą wieżą i ciuchami.....Niestety....

znów zostałam sama na placu boju ;) Uciekam już powoli, czas na weekendowy odpoczynek. Pozdrawiam Was serdecznie i zyczę Dobrego weekendu :D ZDROWEGO - dla niektórych! ;) Sipp - 👄 Buzka!

tabby zaraziłaś mnie;-( Kurczę przeziębiłam się na dobre nawet nie wiem jak to się stało, żeby się tylko mały nie zaraził. Pozdrowionka!

witam kobietki ja w weekend robilam za inzyniera budowlanca (a wyksztalcona jestem na mechanika a nie budowlanca), ale dalam sobie rade i udalo nam sie z D. porzestawic sciane w domku ogrodowym, ale caly weekend na to poswiecilismy i jeszcze nie skonczylismy:( no ale juz nie mieslismy sily na dalsze prace. a dzisiaj mnie boli wszystko. ale czuje sie zdrowotnie lepiej

my mieliśmy w sobotę wesele koleżanki, także niedzielę przebimbałam w większości w łóżku:) za tydzień kolejne wesele, wcześniej były panieńskie, marzę o weekendzie spędzonym z herbatką i ksiażką, a tu ciągle imprezy;)

witam, i zegnam sie:) dzisiaj dzien mialam poswiecony na pisanie pracy dyp. no i jakos mi nawet poszlo troche ale musze sie za to ostro wziac i skonczyc to dziadostwo wreszcie buzki