Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia2121

JA-MOJ NARZECZONY-oraz MOJ PRZYJACIEL..3 osoby TRUDNY UKLAD

Polecane posty

Gość nowa666
I jeszcze czern z pomaranczem;) Normalnie musze sobie czyms humor poprawic, nawet pisaniem glupot, jak nie macie nic przeciwko:) A wybaczam milka, wybaczam:)

witajcie Milka, Anitka,Tyncia,Nowa i Facet:) ale mi humor poprawiacie:)masz racje Milka, stale nam malo glupot;)Milkaaa mowisz ze samo poludnie??czyzby jakies okolice Zakopanego moze?:)ja tez bardziej poludnie niz polnoc:) Tyncia super, zazdroszcze babskiej imprezki, ja tez musze sie gdzies wyrwac nareszcie, bo tak nie mozna, klopoty, praca , dom..ehh staro sie poczulam:) ja jutro mam zamiar kupic sobie!jakies winko:)alo cos......jak nie ma chetnych to sama spedze mily wieczor ze soba:-p A jak Wasi przyjaciele???moj ..nic nowego....cisza.....ale na szczescie nie mam czasu na myslenie caluje was i zycze udanej nocki:)...cokolwiek to znaczy;)

Hej Kinia widzę ze jeszcze jesteś! Czemu samotny wieczów jutro a gdzie narzeczony? Pytałaś o moje dzieciaczki wcześniej już są prawi zdrowe, teraz smacznie spią i maż też. Z moim pisałam do 3-4 nad ranem, teraz może tez napiszę on się boi pierwszy, bo co by było gdyby mój maż przeczytał?

Gość nowa666
anita to Twoj maz czyta Twoje smsy? Komorke Ci przeglada? Hmm...ja bym nie pozwolila, zreszta moj na sam by na taki pomysl nie wpadl.

przecież nie mogę nosic schowanej gdzieś tam komórki, jak lezy na stole czy gdziekolwiek to czasami bierze tak nawet odruchowo i patrzy czy na przykład jakaś kolezanka napisała zna wiekszość moich kolezanek i ciekawi go czasem co pisza, ale kiedys przeczytał tez przez właśnie taki przypadek smsy do Niego, akurat były czysto kolezeńskie, ale kiedyś miałam tez inne takie czułe, gorące zapisane w folderach a on patrzał co ja mam w kom, wtedy myślałam ze wybuchnwe ze strachu, ale akurat do tamtego folderu nie zajrzał a ja szybko powiedziałam żeby coś tam zrobił, teraz kasuję smsyi widniejące połączenia z tym numerem. a gdy dostaje od kogos ssmsa to on zawsze go czyta i mówi pokaż co napisał/łała, dlatego Mój Przyjaciel nigdy w dzień do mnie nie pisze kiedy wie że mój maż jest w domu a tym bardziej wieczorami, czeka az ja napiszę wtedy wie ze juz mozemy pisać, poprostu nie chce zeby mój mąż zaczął cos podejrzewać! Mam jednak w telefonie kilka jego fotek i takich gorących smsów, ale raczej mój mąz nie wpadnie żeby tam zajrzeć!Gdyby zajrzał to chyby byłby koniec naszego małżeństwa!

Gość Tyncia
Hej :))) Anitko ja mieszkam tak raczej na północnym zachodzie :) Dziś główka mnie boli po imprezce i jeszcze teraz czuje sie lekko "podpita" hehe Miłego sobotniego wieczoru Wam życze :)

..u mnie nic nowego , mam dzis okropnego dola:( i niestety nic nie napisze wiecej,bo chyba pojde juz spac:( mam nadz ze jut bedzie lepiej i ni bede czula sie taka smutna i samotna:( dobrej nocki kochani!!

Tyncia zachodniopomorskie woj? Ja na granicy pomorskiego z warminko-maz. Kinia myśl pozytywnie, jutro na pewno będzie lepiej, u mnie tez by mogło być lepiej tak ogólnie! Dobrej nocki, pa,pa!!!

Gość Tyncia
Tak ANitko, dokladnie-zachodniopomorskie :))) Ja dziś mam taki dziwny dzień. Uświadomiłam sobie ze wszystkiego musimy być kobietami z bardzo dużym temperamentem :))) i że takie podwójne życia musza nas uczyć chyba dużej siły psychicznej. ja z miesiąca na miesiąc olewam coraz bardziej niektóre sprawy, od dawna nie rycze po kątach, taki strong ze mnie, ale dziwne to jest... Kobietki musimy być silne i starac sie cieszyc kazdym dniem nie czekajac na smsy... Trzymajcie sie :*

Hey dziewuszki, hey Tyncia! W zachodniopomorskim często dosyć bywam-okolice Szczecina! wiesz jeśli chodzi o silna osobowość to ja chyba mam ją od dawna, nigdy nie płakałam za facetem, owszem tesniłam teraz tez czasem tęsknię i myślę o nim, ale zajmuję sie swoimi sprawami, a jezeli na drodze pojawia sie jakaś przeszkoda problem to nigdy go nie wyolbrzymiam a raczej staram sie olewać bo tak jest mi łatwiej i dużo lepiej, często jak cos jest nie po mojej myśli to nie przejmuje sie tym tylko mówie sobie że mam to gdzieś i robie co innego, zreszta zawsze byłam optymistycznie nastawiona do życia!!! Tez tak dziewczynki trzymajcie, to będzie lepiej! Kiniu jak się czujesz, odezwij sie co U Ciebie/ Milka, nowa piszcie! Facet tez się częściej oddzywaj, bo podejrzewam że czytasz, ale też i pisz!!!

Gość Tyncia
Witajcie w słoneczna, piękna jesienna niedziele :) To w takim razie Anitko widze ze czesto bywasz koło mnie :) A w sprawach służbowych czy raczej prywatnych? Mam nadzieje ze u Was teraz dziewczynki też jest taka cudna pogoda :) Ja z kolei zawsze byłam typem pesymistycznego wrażliwca. Może pesymistką troszke jestem nadal za to też coraz częsciej olewam wszystko w swojej głowie. Ponad rok takiego uczuciwoego zawieszenia i potwornych rozterek uczy mega dystansu i siły. Kurcze czasem sie zastanawiam jak Wy wszystkie wyglądacie, jak wyglada okolica z której piszecie, nawet pokoj w ktorym siedzicie. Jeśli zza okna widzicie góry to z chęcia się zamienie hehe ::)))

hej:) ja juz po weselu i poprawinach:) super było, sie wytańczyłam, wysmiałam i w ogóel:) Któras pytała czy mieszkam blisko zakopanego, niestety to nie az takie południe, trosze wyżej, okolice Katowic...Tynciu chodzisz po górkach? ja uwielbiam góry i takie konkretne kilkudniowe wycieczki z plecaczkiem po schroniskach:) ojj Tatry to moja miłość!!!! Sciskam kochane...mam dobry nastrój ...nawet nie chce mi sie mysleć o Młody...cos zagadywał o spotkaniu, chciała pogadać...pomysle.

czesc dziewczyny!!weekend jakos zlecial, mialam maly dolek, ale juz jest znacznie lepiej....dzis za oknem sloneczko, wiec jest jakis plus Przayjaciel nadal milczy a ja mam coraz wieksza zlosc na niego.. Ja tez lubie gory, ale bardiej uwielbiam morze:)Tyncia,Anitka, chetnie sie przeprowadze w Wasze okolice.Milka to ja najblizej mam do Ciebie;) okolice Olkusza:)Przyjade jak mnie zaprosisz ;););p :D a do Tynci jedziemy na wakacje wszystkie:) Tyncia masz racje, rzeczywiscie jestesmy mocnymi kobietami z duzym temperamentem:)ale ja tez jestem bardzoooo ciekawa jak wygladacie:)napiszcie cos hoc malutko o was:male, duze, chudziutkie, pulchniutkie, blondi czy brunetki;)buziam was, do pozniej, napiszcie jak u was i jak teraz wasze relacje z mezami, chlopakami.Facet....gdzie jestes???pisz cos!

Witajcie kochani! U mnie za oknem też ładna pogoda, słoneczko, ale ja zbytnio nie mam czasu żyby wyjść, dzieci, jeden spi, drugi bawi się , jakiś obiad muszę zrobić, nakarmic przewinąć i tak ciągle cos, a jeszcze mam cała szafe prasowania!Dopiero jak mąż wr oci z pracy to wyjdę może do solarium i przejdę sie po sklepach! Wczoraj wieczorem była kolezanka z synkiem, takie spóźnione urodziny mojego synka były, wypiłyśmy butelke wina i tak mi wesoło było! Tyncia ja bywam w oklolicy Szczecina u rodziny ale można powiedziec ze w sprawach zawodowych-interesy. Kinia ja tez ciekawa jestem jak ty i reszta wyglądacie, czy takie typowe laseczki, czy moze takie konkretne babki, a może takie ciche szare myszki albo jeszcze zupełnie inne! Ja mam 165 cm wzrostu, jestem szczupła, włosy długie ciemne ale nie czarne, z duzym poczuciem chumoru, optymistka,szalona, z wykształceeeenia mgr ekonomii. dziewczyny ja i tak dużo napisałam teraz wasza kolej i facet twoja też!!!

;) hejjj u mnie tez słonecznie!!!!! cudnie, pachnie jesienią:) no wiec: 170, brunetka,czasem zbyt wredne poczucie humoru:), mgr filologii polskiej (nauczyciel niepracujący w zawodzie) A spotkanie, dobry myśl, wymyslimy sobie jakąś rocznice topicu:), noo ale Kinuś jako do matki-założycielki jedziemy do ciebie ;P Anitko nie dobrze z tym przeglądaniem telefonu....:( mój mąż na szczęscie nigdy tego nie robił ani nie robi, nawet odruchowo, zresztą ja tez nie... zastanawiam sie czy sie do niego nie wybrac wieczorkiem (chciał pogadać)...nie wiem jeszcze.

Gość nowa666
Witam wszystkich, ale mam dzisiaj dzien kiepski:( Normalnie tak mi zle, ze ciezko to nawet opisac, tesknota jakas glupia, ale ja tego nie znosze, co sie bede wam zalic, trzeba sie do ladu jakos doprowadzic, bo tak sie nie da funkcjonowac...

Gość Tyncia
Oj dziewczynki :))) Miło mi jakoś czytając Was dzisiaj, tak wesoło :))) Dziś był kolejny słoneczny dzionek :) Na wakacje do mnie Kiniu powiadasz hihi. Może jedzmy na Mazury :) Nad morzem to tylko piasek i woda , gofry (MMmmm pycha) i maasa nażelowanych cotonieoni facetów hehe :) Ja mam 166 cm, takiej normalnej budowy, blond włosy, niebieskie oczy. Nigdy nie byłam typowa laseczka w sensie jakis tipsow czy obcasow. Uwielbiam czarne ubrania i jestem czasem typem pesymistycznego wrażliwca co jednak odnosnie wrazliwosci zmienia sie z miesiaca na miesiac :) Mam nadzieje w przyszlym roku zakonczyc studia i byc pewnym mgr ( moze po zbyt niepopularnym kierunku by o tym pisac aczkolwiek nie jest to nic przyszłosciowego hehe ) Milka zadroszcze Ci filologii, sama kiedyś o tym myślałam, ale... nie ma co sie dołować po fakcie :) Jak tam dalej pojdzie to wymienimy sie zdjeciami naszymi i naszych podwojnych ;) Ja ostatnio staram sie być dzielna, choc kontaktuje sie z przyjacielem nieomal codziennie staram sie jakos nie wczuwac w relacje z nim i doceniac narzyczonego ktory pomimo iz nie jest moim 100% idealem faceta jest naprawde kims wyjatkowym, ale zawsze jest ale. Przeczytalam dzis na kafeteri w pewnym artykule... "...Wysiadłaś na przedostatnim przystanku na żądanie, po namyśle wsiadłaś znów, pojechałaś dalej – i okazało się, że zaraz już pętla. Dalej autobus nie jedzie. Ty potrzebujesz i chcesz jechać dalej, ale ta trasa się tu kończy... " Czuje ze musze podjac naprawde wazne decyzje.... Staram sie kobitki.

dzień dobry:) Tyncia jak ja sie pochwaliłam tą filologią to ty juz nie mozesz wypaśc gorzej;) Umówiłam sie wieczorkiem z Młodym, wyskoczymy na kawke, nie ma jak to neutralny teren do rozmowy:) Od wczoraj dziwnie kłuje mnie w boku i znów mam goraczke....miała któras zapalenie wyrostka????kurde niewiem co to.

Milka, to Ty z Młodym tak oficjalnie się umawiacie n a spotkania gdzieś w mieście chodzicie razem? a gdyby spotkał was twój maz, albo jacys znajomi, nie byłoby podejrzeń ? Mi jakos ostatnio to nawet o swoim nie chce sie mysleć, tak jakoś zaczyna mnie nudzić ta znajomość może jakbyśmy się spotkali to by było inaczej ale póki co nic nie zapowiada spotkania ja tu on atam na drugim końcu Polski, e taaaam, może czas coś zmienić!!!Zobaczymy, czs pokaże!!! Piszcie co u was?

Milka, to Ty z Młodym tak oficjalnie się umawiacie n a spotkania gdzieś w mieście chodzicie razem? a gdyby spotkał was twój maz, albo jacys znajomi, nie byłoby podejrzeń ? Mi jakos ostatnio to nawet o swoim nie chce sie mysleć, tak jakoś zaczyna mnie nudzić ta znajomość może jakbyśmy się spotkali to by było inaczej ale póki co nic nie zapowiada spotkania ja tu on atam na drugim końcu Polski, e taaaam, może czas coś zmienić!!!Zobaczymy, czs pokaże!!! Piszcie co u was?

:) witajcie!ja tez blondynka, raczej szczupla, sredniego wzrostu:)ani slodka idiotka, ani szara myszka...o na pewno NIE!:)optymistka jestem raczej, szalona, pelna pomyslow, marzen i planow(czasem z realizacja gorzej ;) u mnie bez zmian, gadalam z Przyajcielem wcz na tlenie przez 20 moze minut, ale rozmowa wogole sie nie klei, gadamy tak oschle, byle jak.....;/ Anitko chyba masz racje, czas cos zmienic!!!!sciskam was

kinia to jakoś tak nieciekawie się u Ciebie zrobiło, a kiedys tak fajnie było i w sumie to nie wiadomo czemu to zimno i chłodem wieje od twojego przyjaciela, a jeszcze tak niedaewno kwitło coś w was obojgu, moze trzeba troche czasu, może zatęskni za Tobą i sam się odezwie, zobaczy że źle mu bez kontaktu z Tobą. Ja na razie do swojego nie piszę bo mi się coś nie chce, moze jutro zadzwonię to pogadamy sobie, bo jutro mój mąż jedzie na szkolenie na dwa dni, więc czeka mnie samotna noc, no sa jeszcze niunie, ale gdyby ich nie było to na pewno bym gdzieś wyskoczyła się zabawić! Facet odezwij się!

Kochani,a co tak pusto??gdzie sie podziewacie??Milka jak spotkanie wczorajsze??ja rozmawialam z Przyjacielem przez skypa wcz z godzine, nawet ok nam sie juz rozmawia ale wogole!nie wracamy do tego co bylo, ani nic, unikamy takiej gadki.Dziecinada:(buziaki

Ja jestem , zaglądam od czsu do czasu, ale nikt nie pisze i nie ma co czytać. No to Kinia wszystko na dobrej drodze!!! Milka gdzie Ty się podziewasz jak spotkanie no właśnie nic nie piszesz jak było? Hej cała reszta gdzie się podziewacie, Facet no napisz wkońcu!!! Mi tam na razie nie chce sie pisać do swojego ani nawet myśleć!