Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madalina

czy ktos wam mowi ze wygladacie starzej niz na swoj wiek?

Polecane posty

Gość madalina

Dziewczyny czy ktoras z Was tez tak ma ze daja wam wiecej lat niz macie?Ja mam 26 lat i nieznajomi mowia mi ze wygladam na po 30...zalamac sie mozna

Gość nIE ŁAM SIĘ
Nie łam się. Mi kiedys koleżanka powiedziała, gdy skończyłam 30, że wyglądam na więcej. ostatnio ktoś mi powiedział, że myśłał,ze mam 28 a jeden 20 latek,że 25:0 Tak więc wszystko zalezy od punktu widzenia. sAMEJ TRUDNO MI TO OCENIĆ, TO ZALEZY OD DNIA.

Gość ja mam 21
a niechca mi sprzedawac karmi kawowego i papierosów bez dowodu znajomi mowia ze wyglaam na 14 to dopiero porazka nikt nie traktuje mnie powaznie a jak smarkule

Gość troczek
sa i zalety - wygladasz powaznie i traktuja cie powaznie ja mam 24, a ostatnio mi powiedziano, ze wygladam na 16 :O akurat szukam pracy, wiec sie martwie, ze mnie nie potraktuja powaznie na rozmowach, bo nie wygladam wystarczajaco dorosle

Gość patriszia
ja mam 24 a baba w sklepie nie chciala mi sprzedac piwa!!! musialam pokazac dowod, prawo jazdy, legitymacje stud. i karte miejska i nie wiem co tam jeszcze w torebce mialam

Gość Boze jak mnie rozsmieszaja
takie laski co pisza "mam 24 lata, a wygladam na 16" :D:D:D "Boze, mam 25, a babka w sklepie nie chciala mi sprzedac piwa bez pokazaniu dowodu". Jestescie smieszne laski i zenujace:D:D:D:D 24 NIGDY NIE BEDZIE WYGLADAC tak jak ja, szestanstolatka, chocby byla tak jak ja filigranowa i bardzo szczupla. Kobietym wy macie juz inne rysy twarzy i przestancie udawac, ze takie z was nastolatki. "Stare baby", a smieszne jak dzieci z przedszkola :D:D:D

Nie martw sie Madalina :) Mnie tez zawsze dawano wiecej niz mam: jak mialam 16, dawali mi 18-19, jak mialam 20, dawali mi 23, teraz mam prawie 28 i tez roznie: jedni daja mi 26 (od swieta), a inni 30 (zazwyczaj:) ). Generalnie jednak zawsze dawali i daja mi wiecej lat niz mialam, ale widocznie taka juz moja (nie)uroda :) Nie martw sie tym! Pozdrawiam!

Gość troczek
opinia o mnie pochodzila od zupelnie obcej osoby, ja sie nie potrafie ocenic sama, ale wydawalo mi sie zawsze ze wygladam na tyle, ile mam, akurat nie cieszy mnie fakt, ze ludzie odbieraja mnie jak jakas smarkule, mimo, ze jestem stara baba :D

a ja mam 22 lata i tez mi wszyscy mówią że wyglądam jak 15-latka... byłam na takiej imprezie gdzie dorosłym dawano butelke piwa a dzieciom lizaki, ja oczywiscie dostałam lizaka:P

ja tam sama nie wiem, mam 19, a daja mi od 14 do 23 :O ale zdecydowanie najczesciej mniej, co mnie nawet nie martwi bo mysle przyszlosciowo :P

Gość wszystkie ladies
no to ja mam prawie 30 i mnie proszą o dowód przy kupnie alkoholu i w pracy nie traktują mnie poważnie bo młodo wyglądam i to jest najgorsze, chociaż z charakteru jestem poważna

Gość wszystkie ladies
jest fajnie wyglądać młodziej niż na swój wiek, ale nie zawsze, szczególnie w pracy i przy załatwianiu wielu spraw

Gość oooo a ja mam 45 lat
a nikt mi nie daje więcej niż 22 ;).

Gość 123455
Boze jak mnie rozsmieszaja -słuchaj chyba masz jakieś kompleksy chyba lepwiej wiem jak wygladam i jak odbieraje mnie ludzie..... Wcale nie chce wygladac na 26 latke ana 24latke.....bo 24lata to wkoncu nie jest jeszcze wiek którego mozna sie wsytdzic bo to jeszcze mloda kobieta.... Mam strasznie dziecinne rysy twarzy....ogladaja sie za mna 16letni chłopcy na ulicy a mam 24lata!to nie jest fajne i nie udaje ani mnie to nie ciszeszy..Fakt jest faktem ze wygladam Baaaardzo młodo i to nie moja opinia ale ludzi kótrzy mnie znaja.......nie wychodze z domu bez dowodu bo mam problem z kupnem papierosów...A doddam ze w tramwaju ostatnio pewien 23latek(na oko) powiedział do mnie "przesun sie dziecko"

Gość Asia_be
Tak to już bywa, że jedni wyglądają na młodszych, inni na starszych. Ja mam 18 lat, a ludzie dają mi 12-14. Ostatnio jeden chłopak z mojej dalszej rodzinty myslał, że teraz ide do gimnazjum... A w tym roku szkolnym pisze maturę... ;]

Gość ja tez wygladam mlodziej
mam 25 lat a czesto ludzie daja mi 19-20 czyli sporo mniej :) u mnie moze to wynikac z tego, ze jestem blondynka, mam piegi, dosyc delikatne rysy i prawie wcale sie nie maluje (tusz+blyszczyk) mam tez pewna ceche, ktora nie wyglda zbyt "doroslo" czerwienie sie kiedy jestem zawstydzona :D

Gość Gadanie
Dziewczyna zadała pytanie i prawie nikt nie odpowiedział. Zaczęła się za to licytacja, kto młodziej wyglada. Zaraz jakas 50 napisze, że chca od niej dowód. Przestańcie już, bo to załosne. Facetki po 25 roku życia nigdy nie będa wyglądac na 16- inne rysy twarzy, pierwsze zmarszczki. A najlepsze sa panie koło 40, które mówią, że wyglądaja jak własne córki. :p Wyluzujcie.

Gość to ja jestem chyba
""Facetki po 25 roku życia nigdy nie będa wyglądac na 16- inne rysy twarzy, pierwsze zmarszczki." to ja jestem chyba fenomenem...:-)Bo tak wygladam i to nie jest moja opinia a ludzi kótrzy mnie spotykaja mzoe nei na 16 ale na 18 wygladam mimo ze mam 26lattt co wiecej wcale nei jestem z tego zadowolona tym bardziej ze pracuje w banku na odpowiedizlanyms tanowsiku ui jestem traktowana jak smarkula

Gość jedna kobieta
gdy mialam 18nascie wygladalam na 25.Gdy 25 jak 30stka.Teraz mam 45 i wygladam na zadbana 40stke,wiec chyba nie jest najgorzej;) Siostra /mlodsza /wygladala zawsze duzo mlodziej,niz wskazywala metryka,teraz osoby ktore nas nie znaly mysla,ze ona jest starsza,wiec nie ma reguly.

Gość a jaaaaaaaaa
mam 87 lat, a wszyscy dają mi maksimum 25. Jak to możliwe?????? :P

Gość to ja jestem chyba
do a ja... Zal ci dupe ściska że wygladasz być moze starzej jak na swoje lata a ja młodziej... To ci wyjasniam przygłipie że to moozliwe...Tak samo jak osoba młodsza moze wygladac na starsza tak starsza moze wyglada na młodsza i to nie jest zjawisko paranormalne....to zalezy od stomnia zadbania typu urody i uwarunkowan genetycznych ja mam to szczescie......moozesz wierzyc albo nie wiem ze takich ludzi jest pełno i nie ma w tym nic nieprawopodobnego......

Gość florentynkaa
znow sie zaczynaja posty lasek, ktore chca sie dowartosciowac i pisza, ze nie sprzedali im papierosow bez dowodu. A ja zawsze na to odpowiadam, ze nawet dzieci wygladajace jak dzieci nie prosza o dowod, ale oczywiscie was tak. Wymyslcie cos lepszego.

Gość a jaaaaaaaaa
Nie wyglądam starzej, tylko młodziej. Jeszcze raz powtórzę, bo dziecinko nie zrozumiałaś. mam 87 lat a wyglądam na 25.

Gość niedoswiadczonaaaa
florentynkaa : a ja mysle że to przez was przemawiaja komplesy Prrzecież one na to nazekały(na poczatku) to naprawde utrudnia zycie wiem coś o tym... A wy je zaatakowaliscie...robiaz z ich problemu atut,bo być moze same poczułyscie sie gorsze bo wygladacie starzej...to i one też zaczeły robić sie agresywne..chciały jedynie pogadac a zostały zaatakowane przez takie frustratki jak wy....młody wiek jest atytem ale jak masz 40 lat a wyglaasz na 30 ale jak masz 25lata(tak jak ja mam)i chcesz wygladać na KObiete(bo 25lat to piekny wiek nie ma potrzeby wygladania młodziej)a wygladasz jak dzieciak i ogladaja sie za tobą 17letni chłopcy to nie jest fajna sprawa..Kazdy facet traktuje cie jak dzieciaka zanim zamienis ztobą słowo....

Gość accchhh
florentynkaa -zawsze miałam kompleks z powodu wygladu dzieciaka ale wy mnie dowartosciowałyscie naprawde...Wiec powinnam sie naprawde cieszyć.... Mnie o dowód prosza jakkupuje fajki sama sie ztego smieje,ale taka jest prawda..niemam 25lat ale 23....i autentycznie jestem proszona o dowód!Mozesz wierzyc albo nie... W kazdym badz razie dowartościowalyscie mnie:-)bo zawsze uwazałam że buzia dzieciaka to mój feler...a nie atut