Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia83

Planujemy dzidzię na czerwiec/lipiec 2008

Polecane posty

Heheh co do operacji ja ci powiem, że miałam mieć kiedyś na oczy (mam zeza) i wyobraź sobie, że tak sie przestraszyłam jako dziecko operacji, że cofnęła mi się wada na tyle, że operacja już nie była potrzebna. No ja z miłych rzeczy to ostatnio miałam 8 wyrywana i została mi jeszcze jedna :D

ja też po cichu liczę że te kamienie same jakoś wyparują (mojej mamie wyciel, bo też miała). Miałam iść dzisiaj do koleżanki ale coś jej wypadło i spotkamy się jutro. Nie mam więc planów na popołudnie. Chyba będę się nudzić :(

Ja się nudze już od dłuższego czasu, ale teraz kombinuje listę muzyczną na ślub. Bo będe mieć kwartet smyczkowy, ale potem jakaś zwykła muzyka by się przydała. A co do kamieni, to podobno są sposoby, jakaś dieta która to rozbija, przynajmniej te małe. Poza tym co się martwisz, nic ci nie będzie :d

nie martwie się, jakoś to zawsze będzie. Mówię wam dziewczyny ostatnio wogóle nie mam pomysłu co robić po pracy. zawsze ten sam rytuał: praca, dom, na miasto po chleb i znowu do domu, jakiś serial w tv i spać. Czasem odwiedze koleżanke. I tyle. Chyba powinnam doceniać to teraz bo jak sie przeprowadze i zacznie sie remont to zwariuje z nadmiaru zajęć :)

Gość Aśka 81
Cześć. Widzę że wy już jesteście na etapie wybierania imion dla swoich dzidzi. Choć i my z mężem mamy pewne typy. Dziewczynka ma być Zuzanna lub Jowita a chłopiec Maciek lub Wojtek. Pisałam wcześniej że dziś miałam dostać @ ale pomyliłam się o jeden dzień wygląda więc na to że okres spóźnia mi się o dwa dni. Nie wiem czy mogę już sie cieszyć bo jeszcze przede mną cała noc. Brzuch boli mnie bardzo tak że muszę brać Nospę, a o głowie nie wspomnę, również piersi mam bardzo wrażliwe. Czy któraś z was jest już w ciąży i miała takie objawy? Temperaturę miałam przez ostatnie dwa dni po 37,0 a dziś 37,1 ale nie trzymałam termometru za długo.

Cześć Asia jeszcze żadna z nas nie jest w ciąży, chociaż trzymam kciuki by wszystkie były. To powinnaś zrobić test żeby być pewną co i jak :)

Cześć Dorotko i Asiu...🌼 No niestety, jeszcze żadna z nas nie jest w ciązy...ale będziemy :D Moją siostrę bolał brzuch... i w ciązy była, więc może i w Twoim przypadku tak jest?? :D Zobaczymy... Ja sprzątam syf po kuciu ściany w kuchni... obłęd... masakra, nawet bym powiedziała teksańska masakra :) Podłogę myłam już 3 razy....dalej syf. Uffff dłonie mam paskudne mimo ciągłego kremowania. :( Właśnie, znów sobie posmaruję ;)

Widzę, że na naszym tofiku cisza jak makiem zasiał... Do kogo mam pisać? Z kim rozmawiać? Sama z sobą... też fajnie :D:D:D

Gość Aśka 81
Kupiłam właśnie test jutro go zrobię. Mam nadzieję, że wyjdzie że jestem. Zrobię go w tajemnicy przed mężem i zrobię mu może niespodziankę, bo w sobote robimy jego imieniny. Aż sie boję ranka. To byłby najwspanialszy prezent dla niego, dla mnie w sumie też Trzymajcie kciuki.

Dzień doberek! Asia trzymam dziś kciuki za ciebie. daj nam znać co wyszło. Byłabyś pierwszą z nas, która zaszła w ciąże, co oczywiście by nas bardzo ucieszyło. Kawusia zrobiona, jak zwykle wypijam ją z ranka z Mikuliną, bo cała wasza reszta chyba smacznie śpi. Leniuchy!!!:)

WITAJCIE DZIWECZYNY Mirabelciu, u ktorej dzisiaj kawa???:) Witaj mysiu.... nudziłaś się wczoraj w domku??? Aska, jak test???????????????? Czekamy na wynik... Idę zrobić sobie kawę, bo jesienny dzień dzisiaj :(

witaj Mikulina. Ja też jestem bardzo ciekawa czy Asi się udało. Tylko nie wiem który by to był jej cykl starań? Ja sobie niestety muszę jeszcze poczekać do testowania i jakiegokolwiek gdybania czy się udało czy nie, bo dzis dopiero mój 12 dc. Ale za to przytulanki są w krateczke (przepisowo co 2 dzień :) )Może coś wyjdzie :)

a ja dziś mam zamiar mieć fajny dzień. Już go zaplanowałam. Po pracy odwiedzę znajomą, a potem z mężusiem idziemy zobaczyć wypociny naszego projektanta kuchni - mam nadzieję że wymyślił coś by jakoś umeblowac tą moją nieustawną kuchnię. No a jak już zobaczę projekt to wwtedy zacznę myśleć nad kolorkami :) A teraz słucham sobie muzyczki (szkoda że nie mogę za głośno). Akurat właczyłam sobie Bajora - Taką miłość w sam raz - bardzo fajna :)

Witajcie dziewczyny:))Jak wcześniej pisałam ok marca 2008 planujemy dzidzie.Kupiłam wczoraj kwas foliowy, myslicie , że powinnam juz zacząć go brać??są różne opinie.

Ja słucham radia :D caky czas... nie wyobrażam sobie siedzieć w takiej ciszy... Oczywiście nie głośno...a szkoda Akurat gra Perfekt... Sto gorących słów...gdy na dworze mróz...

Tosiu ja tez na twoim miejscu bym brała kwas foliowy. Tutaj każda z nas go łyka, chociaż w ciąży jeszcze nie jestesmy (mój maż dodatkowo bierze salfazin -cynk)

no a miało być tak pięknie. Rano wcześnie wstałam ubrałam sobie moją ulubioną czarną sukienkę, rajstopki a teraz mam w nich oczko. Dobrze że mam zapasowe (ale to dopiero 9 i jak znowu mi pójdzie oczko to padne). Ja to już tak mam zawsze mi się pozaciągają albo coś, i dlatego nosze zapasowe, ale trzeciej pary to już nie mam :(

Osobiście wolę sukienki i spódnice, chociaż spodnie też często zakładam. No a z tymi rajstopami to tak już jest. Musze kupić sobie jakieś grubsze by nie szły oczka tak łatwo.