Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Gość /////////////
Jurto już:) 18 lipca - Jeżeli w żniwa mysz w polu gniazdo wysoko zakłada, znak to, że zima srogie śniegi zapowiada.

Gość /////////////
Erotyk Już się o grzechy noce proszą, Już z wiosny znów jak z bólu krzyczę, Nieubłaganą mnie rozkoszą Zakuj w ramiona ratownicze! A jeśli zacznę się na nowo Wyrywać zbuntowanym ciałem, Powiedz mi wreszcie pierwsze słowo, Którego nigdy nie słyszałem. Bo znów pogański samum wieje W pędach, zawrotach, burzach, blaskach! Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję, Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj! Julian Tuwim

Gość /////////////
DOBRANOC🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość Grazka 54
nocka zbliza sie oknem W germanii pada deszcz.Poniewaz przez 3 miesiace nie spadla kropla deszczu wszystko paruje. jest goraco, wilgotno w sklepach szalone wyprzedaze.Nakupowalam dziewczynom ciuchow pelna szafe wszystko do 5 euro w/g dzisiejszego kursu 15 zlociszy. Plaszcze , kurtki ,bluzki swetry Przydalby sie transporter.teraz ogranicza mnie jedynie sposob dowiezienia tych cudow.Pryeceny w tych wszystkich sklepach mlodziezowych a ceny nizsze od chleba...... u nich mazna , a u nas...pryeceny niby sa, ale daleko im do poziomu zachodnich.....Dziewczyny beda sie cieszyly , a i ja sie ciesze bo juz widze radosc na buziakach i radosne klotnie i przekomarzania..... juz za 2 tygonie !!!!

Gość Grazka 54
zaordynowalam ogorki malosolne ze smalcem bigos golabki ogorkowa schabowy i owoce wszystkie jak leci takiego mi apetytu nasze kochane ogrodniczki narobily, gosposie kochane

Witam Wieczorem!!! Wszystkie pewnie stęskniłyśmy się za słoneczkiem i prawdziwie letnią pogodą... Ale na razie ani widu ani słychu...:( Moze sierpień będzie piękny i pewnie Grazko, będziesz maila wesoły bo z córciami i do tego słoneczny urlop:) Wiem , ze bardzo tęsknisz, widać to po twoich wpisach... Ale to nic dziwnego kochana my matki już to w sercach mamy, ze dzieci liczą się w naszym życiu najbardziej...

Pozdrawiam wszystkich co do oazy wpadają tycze miłych snów i pięknej pogody wszystkim bez wyjątku👄

Ja jutro nagotuje fasolki szparagowej z masełkiem i bułeczką tarta... dziś małżonek zerwał ze 2 wiadra ... Szkoda , ze nie mogę wam tak realnie podrzucić, bo 1 mi wiaderko wystarczy... Jutro zadzwonię do znajomej może weźmie troszkę...

otworzyłam stronkę:-D Wiec ze względu na pozna porę stawiam wam tylko czereśnie , bez robaczków:)

Gość Kasimo..
dobry wieczór... Szef do pracownika serfującego w Internecie: -Mam dla ciebie zadanie. -Słucham ? -Wejdź na stronę praca.pl -Weszłem. -A teraz szukaj sobie nowej pracy....

Gość Kasimo..
Chyba wszyscy poszli spać?..

Gość Kasimo..
Granacie kochany ,...... ja lubię dziecinne piosenki...Bo bylem kiedyś taki mały fąfel.:-D

Gość Kasimo..

Gość ALIISS..
Dobranoc👄

Gość WESOLOWSKI
Pora spać💤