Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Miodzi w nocy pojechali , smutnawo się zrobiło i pusto:-D

Gość Kasimmo..
p://pl.youtube.com/watch?v=ChQ4oXKQXcE&feature=related

Gość Kasimmo..
PIWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY I WINO YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY NA OTWARCIE 712....

Kurde molek ale spalam...:-D Normalnie jak zabita... Idę włożyć skarpety na nożyny bo marznę....

Dziewczynki ja wczoraj późno wypiłam kawę i nie mogłam spać całej nocy z stad to zmęczenie... Juz kawy wieczorami pic nie będę... koniec...

Gość /////////////
Jutro:) # 22 lipca - Gdy Maria Magdalena deszczem zaczyna, to zwykle deszcz dłużej trzyma. # Z Magdaleną nam kanikuła wschodzi, święty Bartłomiej (24.08) ją odwodzi.

Gość /////////////
Witam WBW!!!I NATURALNIE POZDRAWIAM...

Gość Grazka 54
Leze w łozeczku i wypedzam moje zapaalenie oskrzeli, ale sie doprawilam.Dobrze ze mam polskie antybiotyki bo tutejsi lekarze lecza witaminami i sila natury, a ja polka leczona latami na katar silnymi srodkami nie ide na herbatki rozgrzewajace i pocenie. W pryeszlym tygodniu jade do domku.Ciekawe jak bedzie... Moja starsza corcia zlozyla aplikacje do renomowanej firmy w warszawie i pryechodzi pryez sito rozmow kwalifikacyjnych.ma za soba 3 etapy .jutro prawdopodobnie ostatnia rozmowa z szefem firmy,a potem ... no nie wiadomo co bedzie.Wspieralam jak moglam , godzinami pryzgotowywalysmy sie do rozmowy kwafifikacyjnej.BOGU niech beda dzieki za internet i skeypa. Ale bardzo sie boje,koncern miedzynarodowy,czesc rozmow w jezyku angielskim i dopiero jak zobaczylam ich strone internetowa zdalam sobie sprawe na co sie mala porywa.Mozliwe wiec ze ja zjade do kraju a mala wyprowadzi sie do stolicy, a tam takie prowincjuszki jedza lyzkami na pryekaske.... wielki swiat, wielkie pieniadze. BOJE SIE ZA NIA I O NIA.Ale nie powiem ze bym nie chciala zeby sie dostala,choc marnie to widze...MLosza panna zakochana po uszy ,chce na sile pryeniesc sie na AM do Bydgoszczy bo blizej domu.WIELKIE ZMIANY .I tylko czekam na pryzlot siostry z mezem a BRISBON /AUSTRALIA zapowiadany na 12 .08.posiedzimy pod orzechem , grila rozpalimy i popijemy wszelkich trunkow z ogoreczkami i bigosikiem.Juz za pare dni...

Grazynko kochana !!! Bardzo się ciesze, ze jedziesz do swoich...spójrz tylko jak się wszyscy rozpierzchli po świecie ...I widujemy się tylko odświętnie... Moja siostra tez za granica jedna i druga... Takie to czasy nastały , ze za troszkę tych groszy tracimy się z oczu na lata... A przecież na tym świecie jesteśmy tylko gośćcami...

Kochani, życzę wam kolorowych snów 👄 A Grazce poprawy zdrowia...

Gdy nie mozna zasnac liczy sie owieczki, gwiazdeczki i inne bajeczki. Ja proponuje Tobie, abys policzyla, ile to buziakow ode mnie dostaniesz, gdy po cudnej nocce rano sobie wstaniesz.👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Gość Mile panie
DOBRANOC!

Gość Mile panie
Leśmian Bolesław Dłoń zanurzasz w śnie... Dłoń zanurzasz w śnie, W zagrobowym cieniu. Nie znajdujesz - mnie, Wołasz po imieniu! A ja - leżę tu, Gdzie ma byc nas - dwoje... Brak mi tylko - tchu, Oto - ciało moje...

Gość ALIISS..
👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄DOBRANOC👄👄👄👄👄👄👄👄