Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Gość Tamara53
A ja bym tak szampana się napiła:-D

Gość Tamara53
hej szampana nalej mi, niech goryczy zniknie smak... hej panowie , panie wy umiecie bawić nas.... :-D była kiedyś taka piosenka:-D

Ja już dla WBW stawiam kieliszki... YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY NO I Na drugą NÓŻKĘ Ha ha ha ! YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Jak wpadniecie to poczęstujcie się...

ZEGNAM WIOSENNIE ... tekst piosenki Wiosna - Skaldowie Wiosna - cieplejszy wieje wiatr Wiosna - znów nam ubyło lat Wiosna, wiosna w koło, rozkwitły bzy Śpiewa skowronek nad nami Drzewa strzeliły pąkami Wszystko kwitnie w koło, i ja, i Ty Ktoś na niebie owce wypasa, hej Popatrz zakwitł już Twój parasol, hej Nawet w bramie pan Walenty stróż Puszcza wiosną pierwsze pędy już Portret dziadzia rankiem wyszedł z ram I na spacer poszedł sobie sam Nie przeszkadza tytuł, wiek i płeć By zieloną wiosnę w głowie mieć Wiosna - cieplejszy wieje wiatr Wiosna - znów nam ubyło lat Wiosna, wiosna w koło, rozkwitły bzy Śpiewa skowronek nad nami Drzewa strzeliły pąkami Wszystko kwitnie w koło, i ja, i Ty Ktoś na niebie owce wypasa, hej Popatrz zakwitł już Twój parasol, hej Nawet w bramie pan Walenty stróż Puszcza wiosną pierwsze pędy już Portret dziadzia rankiem wyszedł z ram I na spacer poszedł sobie sam Nie przeszkadza tytuł, wiek i płeć By zieloną wiosnę w głowie mieć

Gość JGoor
Dziewczyny pozdrawiam WBW! Zycze miłego wieczorku ... Wasz kolega Igor❤️

Gość JGoor
O wędkarzach O zajączku O góralach O Żydach O wakacjach O żołnierzach EROTYCZNE Zdięcia Z innej beczki Matura MP3 Animacje Historyjki SMSy Teksty T A P E T Y Bramka SMS Strona główna Nokia: Siemens: Nokia - kolorowe logo operatora: O żołnierzach: - Nowak, kim jesteś w cywilu? - W cywilu - panie sierżancie - to ja jestem PAN NOWAK. Czasoprzestrzeń w wojsku jest wtedy, gdy kapral powie : - Sprzątaj korytarz od tego miejsca aż do obiadu. Co powinien zrobić żołnierz, będąc w składzie amunicji, kiedy wybuchnie pożar? - Powinien wylecieć w powietrze! - Ile razy śmieje się z kawału podoficer? - Trzy. Raz jak mu opowiedzą, drugi jak mu wytłumaczą, a trzeci jak zrozumie. - A ile razy śmieje się oficer? - Dwa. Jak mu opowiedzą i jak wytłumaczą. - A generał? - Raz, bo on sobie nie da wytłumaczyć.

Gość JGoor
Sorry ! źle skopiowałem , chciałem rozśmieszyć was jak wesołek. Totalna klapa :) DOBRANOC

Gość Moj Ty Mily
ha ha ha indorze, indorze czego siedzisz w Oazie Ha ha ha ! Wpadnij do 50 siatek na kawę...Jggorze ha ha ha !

Do przyjaciela Broniewski Włądysław Mój drogi, czy wiesz, że najpiękniejszy wiersz jest o wiele mniej piękny niż średnio przystojna żona? Ja mówiłem to tobie pierwszemu, byłem wzruszony, ona była wzruszona - czemu? To była wiosna - a może lato - w Warszawie i było ślicznie... Dni mego szczęścia? - w Oświęcimiu zgubiłem licznik, no i tak się dławię i krwawię. Ty (tak zwany "domowy karabin") dałeś mi kawał serca. Dziękuję, przyjacielu. Odłożyłem karabin. I ty. I bić się znowu trzeba. A droga coraz szersza. Lifowi

Gość Starsza 65
Czesc ! Wiosenko👄 I WBW👄 Jutro idę do okulisty mam problem z lewym okiem, cały czas łzawi i mam uczucie takie jakby coś tam siedziało... Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłych snów👄

Gość Starsza 65
Jest jeden kwiat — kwiat jak wiosenne zorze, Tak pełen blasków i woniących tchnień, Lecz rwać go można w rannej tylko porze, Jak słodką mannę we wschodzący dzień, Miłości kwiat. Więc zrywaj kwiat! korzystaj z błogiej chwili! W uroczy wiąż miłość z młodością ślub! Nim słońce życia na zachód się schyli Nim wrzące serce zmrozi zimny grób - Korzystaj z lat, Rwij miłości kwiat! [R. Zieliński] DOBRANOC

Gość Starsza 65
Jesień życia tez może być plena słońca:-D

Gość Tujaaa
Pamiętacie To ja :-D bywałam u was w oazie, ale tu stron i nowych przybyło ...

Gość Tujaaa
Ja pije kawkę taka lurkę to mi podnosi ciśnienie;.D Niezależnie od pory dnia, miejsca spożycia i towarzystwa: pobudza i orzeźwia. Znosi zmęczenie, rozjaśnia umysł. Stawia na nogi i poprawia humor. Jej pozytywny wpływ potwierdzają naukowcy, a rzesze zwolenników nie wyobrażają sobie dnia bez jej aromatu i cudownej, ożywczej mocy. Ponoć szatański wynalazek – kusi ludzkość już od wieków. Kawa. Ja mam niskie ciśnienie :-D Dobranoc wszystkim...

Gość OL
Dobranoc🖐️

Gość 50+5
Ale ja was długo czytałam zaraz północ:-D 😴zgaszę światło:-D

Pierwszy grzech Stern Anatol Ewa stała naga, Ewa stała niema, mówiła ręka, mówiła noga - było to, czego nie ma. Ewa stała biała - wąż skrzył obok. Ewa stała biała - złoty skrzył się obłok. Ewa stała naga, Ewa stała niema, usta - czerwony plakat, mówiła rękami obiema. Ewa stała naga - wąż z celulozy skrzył, wąż cętkowany. Ewa stała niema - drgały niebieskie skrzydła żył. Ewa stała biała - obiektyw oka skrzył pod powiek diafragmą. Ewa zjadła owoc, Ewa zjadła owoc słowa, którego jej zmysł rozkoszy zapragnął. Ten zmysł, ten zmysł - to była żądza rozkoszy, chęć pogłębienia rozkoszy, chęć określenia rozkoszy - nienasycony zmysł, nienasycona chęć, dręczący nas zmysł, który jak wąż własne dzieci pożera pozostałych zmysłów pięć - on to niemą mowę z nas zmył. Ten zmysł - ten zmysł myśli, nieuchwytny jak rtęć, ten zmysł, potężniejszy, niźli pozostałych zmysłów pięć. Ewa - to imię, imię matki znamy - jej samej nigdy nie znamy dosyć. Seksus - to ojciec, co żąda zmiany - myśl jest odmianą rozkoszy. Ewa stała biała, Ewa owoc zjadła. I to był początek wszystkiego - pamięta - i to był początek, Adamie.

Gość Samotny 60
Sle pozdrowiona WbW !:-D

Gość Samotny 60
Hrabia po dłuższym pobycie za granica wraca do swoich posiadlości. Na dworcu czeka na niego zaprzęg koni i wierny sługa Jan. - No i cóż tam zdarzyło się nowego we dworze podczas mojej nieobecności, Janie? - Nic nowego, Jaśnie Panie... No może tylko to, że Azorek zdechł. - Azorek?! Mój ulubiony pies? Jak to się stało? - Ano nażarł się końskiej padliny, to i zdechł. - A skąd we dworze końska padlina? - Konie się poparzyły, to zdechły. - Jak to konie się poparzyły???... Od czego? - Od ognia, Panie, jak się stajnia paliła. - A kto podpalił stajnię? - Nikt, od płonącego dworu się zajęła. - Na miłość boska, to i dwór spłonął? Jakim sposobem? - Ano po prostu. Świeczka przy trumnie teścia Pana hrabiego się przewróciła i firany się zajęły. - Och! A czemu mój teść umarł? - Bo Jaśnie Pani uciekła z tym oficerem, co się z nim od trzech lat spotykała. - Spotykała się od trzech lat?! To przecież nic nowego! - Właśnie mówiłem, Jaśnie Panie, że nie zdarzyło się nic nowego.

Gość Samotny 60
miłego dnia...❤️