Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

❤️ CISZA ❤️ Kiedy jestem sama przychodzi cisza Kosmatymi łapami łazi po ścianach Ociera się o słoneczniki w dzbanku Kładzie się przy mnie szepcze Jesteś sama Nie masz pieniędzy Znowu nie spałaś całą noc Idź do diabła mówię a ona siada glinianemu kogutowi na ogonie i śmieje się Jest miękka i słodka jak zapach gazu Nie zostawiaj mnie z nią długo sam na sam *********************************************************** ❤️ DZIKI CZŁOWIEK ❤️ Ja dziki człowiek boję się słów zimnych ciężkich obojętnych Boję się cierpkich uśmiechów przymrużeń oczu wzruszeń ramion Kiedy byłam dzieckiem pisałam wiersze na strychu żeby się nie śmiali Godzinami rozmyślałam jak wyleczyć chorą nogę żaby siedzącej w rowie Dziś jak wtedy pragnę rąk które głaszczą Słów ciepłych i miękkich jak owcza wełna ****************************************************************** ❤️ MIŁOŚĆ ❤️ Jest czekaniem na niebieski mrok na zieloność traw na pieszczotę rzęs Czekaniem na kroki szelesty listy na pukanie do drzwi Czekaniem na spełnienie trwanie zrozumienie Czekaniem na potwierdzenie na krzyk protestu Czekaniem na sen na świt na koniec świata 🌻 http://www.fotoik.pl/pelne.php?id=442008 -...taki krajobraz 3 min od domu :-) POZDRAWIAM GORĄCO

Gość Kaska..
OAZOWICZE ! Co tak smutno? , ze co? , ze deszcz pada?:-D ale w sercach gorąco.:-D

Gość Kaska..
tra la la la la l!a w sercu ogień się rozpala tra la la la la la la chcemy słońca chcemy żyć:) bez końca:-D

Gość Kaska..
Rozo !Ta "cisza" najpiękniejszy...

Gość Kaska..
hahahahaha ! Saro !super

Gość XL
Witam wszystkich serdecznie👄 Sara, 👄super! już dawno tak się nie uśmiałam.:)

Gość /////////////
Samotny! jaka ta piosenka cudowna 👄

Gość /////////////
A co to ten Squash? :) ja nie wiem:)

Gość /////////////
Aha ! już znalazłam teraz wiem:) Squash jest dyscypliną sportową polegającą na odbijaniu piłki o ścianę w sposób, który w maksymalnym stopniu utrudni ponowne odbicie piłki przez przeciwnika o ścianę w wyznaczonym polu. A początki gry związane są z Anglią...

Gość Ennka
Dziewczyny ;jakie piękne są te piosenki, naprawdę to jest dopiero muzyka ... Strasznie lubię tu wpadać bo jest na co popatrzeć , tyle pięknych wierszy tu przeczytałam... Pozdrawiam was serdecznie wasza fanka:)

Witajcie kochani jestem ! Przyszliśmy rozebrałam się, wymyłam i do oazy skik jak zajączek:-D Maz śmieje się ze mnie , ze jakiegoś Jaska poznałam:-D A ja mu na to ,ze podoba mi się dwóch :-D ha ha ha !

U znajomych było super to rodzina ze śląska , Jagoda ma 52 lata małżonek jej Zbyszek 58... To bardzo mili i gościnni ludzie... Jadłam pyszne kluski śląskie a ciasto to się w gębie rozpływało... Dala mi kawałek dla dzieci i przepis na to ciasto tez dostałam:)

Za 2 tygodnie przyjdą do nas to będzie rewizyta:-D Tylko będzie problem ja tak dobrze nie piekę:) A potem umówimy się na wycieczek za miasto... Oni te tereny bardzo dobrze znają to pokarzą nam ciekawe miejsca:-D Ciesze się z tej znajomości a i małżonek nic nie narzeka , to znaczy , ze mu się podobało:-D

znowu stronka i to mój ulubiony numer:-D dla mnie szczęśliwe są 13-nastiki:)