Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliam1

zdrada i ciąża, decydujące starcie

Polecane posty

Gość griga
Pisz jeszcze raz o skasowanie.

teraz to juz i tak niczego nie zmieni... ale jesli nikt nie bedzie pisal w tamtym temacie, to zaginie wsrod innych postów

Gość griga
A jeśli nie skasują to chociaż o wycięcie postów, które pozwalają Cię zidentyfikować. Nie wiem, po co potrzebny im ten temat. Pisz Natalio!

nie rozumiem tego tekstu, że jest moderatorce potrzebny?? jakaś tępa jestem czy jak?? I dokładnie, nie piszmy tam, nie podnośmy go do góry to nikt go nie znajdzie:)

Gość griga
NIE PISZCIE NA TAMTYM TEMACIE!!!!

Gość KOLM
wiecie po co moze byc potrzebny szczegolnie komiczne powinien wiedziec piszac po co powtorze to, co zrobil jedwabnik

Gość griga
Wypiłam drina i jarzę gorzej, niż zwykle :O KOLM, w swej łaskawości wytłumacz mi, po co im ten temat???

Gość KOLM
allle smieszne - wrecz komiczne ;) a jesli chce zglosic gdzies naduzycie bo ma taki obowiazek?

Gość griga
komiczne :D :D :D :D

w sumie tak sobie nataliam myślę, mąż siedzi teraz w drugim pokoju.. zakładam, że jest trzeźwy.. idź do niego.. moźe on sobie myśli, że nie żałujesz niczego, skoro nic nie robisz w kierunku naprawy.. Wydaje mi się, że bierna postawa to najgorsze, co może być.. Idź do niego, chociażby miał Cię odepchnąć i powiedzieć coś niemiłego. Zrób to proszę. Nie poddawaj bez walki swoich marzeń.. Nie trać swego życia z powodu jednej pomyłki.. Wielkiego i niezaprzeczalnego błędu, którerego konsekwencje bedą do końca Twych dni, ale jednak BŁĘDU.. Pokaż mu, jak Ci źle.

\"a jesli chce zglosic gdzies naduzycie bo ma taki obowiazek?\" gwalt jest scigany z oskarzenia prywatnego poszkodowanej, jesli masz to na mysli

no właśnie ja też nie jarzę, o co chodzi modratorce.. Może tam kilka obelg wrzucić na temat rządzących albo kobiet dokonujących aborcji albo młodych matek, to go wykasują?? chore to jest.

Gość KOLM
tak mam to na mysli ale juz kiedys ktos tu pisal, ze redakcja kafe ma kontakt z policja jesli chodzi o topiki dot. przestepstw ewntualnie zamiaru popelnienia przestepstwa moze maja taki obowaizek inaczej - po coz moderatorom topik?

eee przecież to się pod gwałt niezbyt kwalifikuje. Powinieneś wiedzieć komiczne, że ciężko będzie doszukać się wszystkich znamion tego przestępstwa w omawianym przypadku.. Chodzi jej chyba o coś innego.

Gość griga
Natalio, spokojnie. Palenie szkodzi dziecku.

Gość griga
Nie sądzę, by chodziło o gwałt. Tu gwałt nie miał miejsca.

KOLM - stosunek z doroslą kobietą nigdy nie jest przestępstwem o ile ona sie na niego godzi... autorka godzila sie nie do konca, ale dopoki nie zglosi gwaltu (co jednak byloby dosc kontrowersyjne morlanie) to nie jest to przestępstwo.. no chyba, ze faktycznie zachodza przeslanki z cytowanego przeze mnie w tamtym temacie art. kk

zostawmy to bo szkoda nerwów, nie piszcie tam i tyle. Niepotrzebnie się zdenerwowałam.

Gość KOLM
no wiesz komiczne moze ta moderatorka jest odpowiedzialna za te topiki i zostawia sobie takie, za ktore potencjalnie moglaby ponosic odpowiedzialnosc. nie chcialabym takie fuchy

Gość kobietka 3
nataliam a jest taka mozliwość że twój mąż przeczytał ten topik? np. wszedł w "historię" na kompie? czy na bieżąco wszytko kasujesz?

Gość KOLM
licze na to, ze moze sie jeszcze odezwie. ale zdanie "jest mi potrzebny" nie jest przeznaczone dla nas tylko dla moderatorow i odnisi sie pewnie do ich wiedzy na temat podzialu obowiazkow

Gość griga
Nawet jeśli mąż przeczytał temat Natalii, to uważam, że tak wiele w jej wypowiedziach skruchy i prawdziwego żalu, że coś takiego miało miejsce, że ona nie ma się czego obawiać.

Gość kobietka 3
to może niech przeczyta :P

a to świntuchy-moderatorzy ;) a tak naprawdę, nie sądzę,że aż tylu ludzi, którzy znają natalię siedzi na kompie i akurat na kafeterii, więc spox.....ja znam dosyć dużo ludzi i tutaj udzielam się tylko ja :) jedwabnik---------powinieneś kopa dostać za stresowanie ciężarnej:)

myślę że dzisiaj już sobie nie pogadamy, muszę się uczyc. Zostałabym chwilę ale zdenerwowana jestem.