Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czapka

Belissa- zazywal ktos?!

Polecane posty

Gość NIE POLECAM - Gosia
wiecie co... moja kolezanka kupila sobie belisse i nie wiem jak dlugo ja stosowala ale po krotkim czasie zaczely jej wychodzic pryszcze, wiec oddała tabletki siostrze żeby nie marnowac i nie wyrzucać. Ta siostra zaczeła je brać ale tez po krotkim czasie zaczeła mieć problemy z cerą. A że koleżanka miała duzo tych tabletek bo kupiła je sobie jak wyjeżdzała za granice wiec sporo jej zostalo i dała je mi. A ja je brałam przez 1,5 miesiąca i któregos dnia sie obudziłam i zobaczyłam ze mam całe czoło wysypane, na dekolcie i na plecachc też (a nigdy nie mialam tyle pryszczy) wiec od razu pomyślałam ze to po tych "witaminach" i je odstawiłam. teraz minął juz miesiac od tego momentu ale nadal mam te pryszcze :( już zdecydowanie mniej ale nie mam juz takiego ładnego czoła jak przed baniem tych tabletek, wiec ja NIE POLECAM......

Gość bo te tebletki oczyszczaja org
anizm dlatego mialas problemy z cera to normalne ja tez tak mialam bralam belisse przez 4 miesiace bo tylko po takim czasie daje efekt.a teraz i wlosy i paznokcie mam mocniejsze.wlosy odrastaja a jeszcze do niedawna wypadaly okropnie

To prawda z tymi pryszczami :O Ja zazywalam B niedawno bo wlosy mi wypwdaly po porodzie i tez mi pryszcze wyskakiwaly a tez nie mialm problemow z cera. Ja brala miesiac ale tez poprawy nie bylo, nawet zauwazylam ze mi zaczely wypadac jeszcze bardziej.

Gość bo te tabletki oczyszczaja org
to nie wiem.mnie przez 2 dni wyskoczylo pare pryszczykow na czolo i po kolejnych 2 dniach znikly.trzeba cierpliwosci poprostu!kazdemu bede zalecac belisse bo jest najlepsza!tylko trzeba l;ikac cierpliwie!

Ale oczyszczanie organizmu nie polega na wychodzeniu pryszczy... One sa powodowane przez nadmiar wydzieliny z gruczolow lojowych, zaczopowanie ujscia porow, nadmierne rogowacenie oraz jednoczesne dzialanie bakterii Propionibacterium acnes. Wiec to nie jest oczyszczanie orgaznizmu!!

Ale oczyszczanie organizmu nie polega na wychodzeniu pryszczy... One sa powodowane przez nadmiar wydzieliny z gruczolow lojowych, zaczopowanie ujscia porow, nadmierne rogowacenie oraz jednoczesne dzialanie bakterii Propionibacterium acnes. Wiec to nie jest oczyszczanie orgaznizmu!!

No w kazdym razie podtrzymuje to co wczesniej napisalam, ze bardziej wierze w dzialanie preparatu ukierunkowanego, np vitapil na wlosy, benzacne na cere tradzikowa (chociaz ten juz jest lekiem), niz w preparaty ktore maja dzialac niby na wszystko.

Gość trufelka
nie polecam belissy, wykosztowalam sie prawie na pol roczna kuracje i efekt jakis tam byl, ale niewielki. zmienilam potem te tabletki na vitapil i tu juz jest poprawa po 3 miesiacach.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Strasznie wypadały mi włosy i to przez długi czas.Zarzywam bellisse od miesiąca i efekty są,a nawet moja kosmetyczka zauważyła że mam gładszą cerę.Polecam.

Gość trufelka
na kazdego dziala cos innego. tzreba probowac roznych sposobow:)

Gość kirki3

Gość kirki3
Zażywałam bellisę w tamtym roku na wypadanie włosów.Brałam dwa miesiące.Być może za krótko bo nie pomogł.W styczniu zaczęłam brać vitapil ,by wzmocnić włosy na wiosnę.Jest bardzo dobrze.Sa zdrowe i lśniące.Mogę spokojnie zdjąć czapkę cieszyć się słońcem. Każdemu może pomóc co innego.Mi pomógł vitapil. :)

Gość rosso3
Zażywałam Bellisę.Pomógł na cerę i paznokcie. Na włosy brałam vitapil.Jest dla mnie skuteczniejszy.

Gość Brałam.
Brałam Belisse ok.3 miesiące i kompletnie nic mi nie dała . Widocznie nie na każdego działa .

Gość belissa dzialana kazdy organiz
m tylko trzeba cierpliwie brac 3-4 miesiace!i nie opuszczac ani jednej tabletki!mnie pomogla.zreszta zawsze jesienia zima i wczesna wiosna wlosy wypadaja!

Gość trufelka
moze i zawsze wypadaja wlosy, ale w zbyt duzych ilosciach to juz problem:) jesli komus nie pomagaja suplementy koniecznie trzeba wybrac sie do lekarza.

nie mozna mowic, ze dzialaja na kazdy orgzanizm. Moze akurat ktos nie wchlania, bo ma akurat chore jelita.. I nie sa to leki antykoncepcyjne, ktore trzeba brac bez pominiecia dawki, generalnie chodzi o systematycznosc, tak jak w kazdym suplemencie.

trufelka- wypadanie wlosow moze byc objawem (czasem jedynym) powazniejeszych chorob. Chocby zwykla anemia, i juz cierpi na tym nasz wyglad albo samopoczucie. Wizyta u lekarza jest zawsze zalecana, jesli cos nas martwi. A jesli wszystko jest jeszcze w granicach normy, to mozna sprobowac czegos bez recepty.

Gość lela19
Ja biorę belissę od pewnego czasu i mogę zdecydowanie powiedzieć że na mnie działa...mam bardzo twarde paznokcie a wcześniej łamały się i rozdwajały w takim stopniu ze wolałam mieć krótkie; włosy przestały mi wypadać aż tak bardzo jak wypadały kiedyś(wypadały garściami),są lśniące i nie łamią się jak i najważniejsze SZYBCIEJ rosną co kiedyś u mnie było wręcz niespotykane,wydają się też gęstsze; na skórę też mi pomaga,zniknęły mi małe krostki z twarzy z którymi miałam problem od zawsze,mam gładką skórę na całym ciele. Belissę kupiłam bo polecono mi ją i jak narazie jestem zadowalona....:*:) pozdrawiam..

ja zażyłam jedno opakowanie, na czym poprzestałam, bo moje kumpele, które zaczęły 5 opakowań wcześniej - nadal nie widziały efektów. to demotywuje... moim zdaniem każdy reklamowany w telewizji lek na włosy/skórę/paznokcie to pic na wodę.

Gość Kochanie2116
Ja mam pytanie czy belissa przyspiesza wzrost nowych, pięknych włosów czy w ogóle nie daje takich efektów ??

Gość monia9030
witam ... wlasnie czytam coopiszecie ... owszem po belissie paznokcie rosna bardzo szybko i sie wzmacniaja .. na wlosy to dziala slabiej ... a czy nie przyszlo wam do glowy jesli chodzi o te krstki na twazy ze moze byc ta : organizm nie jest przyzwyczajony do tych tab i dlatego tak wlasnie sie broni .. z czasen powinno to minac .. jesli ni to wiadomo trzeba przestac brac .. ewentualnie mozna pic wapno i brac te tabletki

Gość ruszcm
mni bolal zoladek i przestalam brac

Gość moonpig
Zaczęłam brać belisse jakieś 3 tygodnie temu na włosy, które wypadały po kuracji heviranem. Póki co w zmniejszeniu wypadania nie widać rezultatów, ale po tygodniu zauważyłam efekty na paznokciach-stały się mocniejsze i szybciej rosną (częściej muszę je obcinać). Ostatnio też zauważyłam, że włosy mi rosną szybciej-wszyscy się dziwią jak tak szybko mi urosły, a poza tym (może to trochę śmieszne) ale nie nadążam z goleniem nóg-kiedyś starczało mi golenie co drugi dzień, ale teraz ledwo starcza jak codziennie wieczorem golę. Co do cery, na początku wyskoczyły mi 3 wielkie pryszcze na twarzy i troszkę mnie na plecach wysypało, ale zaraz wszystko wróciło do normalności. Podejrzewam, że krostki mogą być reakcją uczuleniową na skrzyp, który jest rośliną nie tylko leczniczą ale także trującą.

Gość druga z rzędu
brałam belissę. Zjadłam takie wielkie opakowanie, trwało to coś koło miesiąca, może dlużej. nie wiem jak z włosami, bo w tym czasie stosowałam też nowe odżywki więc nie wiem czy poprawa była efektem działania belissy ale co do paznokci- różnica gigantyczna. Rosły jak szalone i były bardzo twarde, prawie niezniszczalne :P Z tymże ja mam naturalnie dość grube paznokcie. Ale tak czy inaczej było widać różnicę.

Gość MMonikAA
TEŻ BRAŁAM BELISSE I PO OKOŁO 3 MIESIĄCACH WYSKOCZYŁO MI NA TWARZY , GŁÓWNIE NA CZOLE PEŁNO PRYSZCZY (NIGDY DOTĄD NIE MIAŁAM PROBLEMÓW Z CERĄ) I STRASZNIE DŁUGO SIE UTRZYMYWAŁY ,NAWET PO ODSTAWIENIU SUPLEMENTU. ALE KAŻDY ORGANIZM JEST INNY ...

Gość 7453
Ja zazywam juz drugie opakowanie i widze rezultaty... Nie myslcie ze po tygodniu czy dwoch zauwazycie efekty.. marne szanse bo tak szybko to nie zadziala, tzreba brac regularnie i dosc dlugo... ogolnie sie przyjmuje ze takie preparaty wzacniajace zaczynaja dzialac po ok 3 miesiecy ale kazdy organizm inaczej eaguje. Ja mam bardzo kruche paznokcie i lamliwe i widze roznoce gdyz wzmocnily mi sie bardzo nie lamia sie i nie rozdwajaaja. Do tego uzywam odzywki d paznokci sally hansen na rozdwojone paznokcie. polecam ;)

Gość klklk;kl
Mam pytanie do dziewczyn którym po belisie pogorszyłą się cera... Jestem przewrażliwiona na punkcie swojej cery, nigdy nie była gładka i idealna.. a bardziej mi zależy na cerze niż paznokciach czy włosach wiec chciałam się zapytać po jakim czasie regularnego zażywania wyskoczyły wam te ogromne pryszcze :D? Ja zażywam już jakiś tydzień czy półtora i na razie pogorszenia cery nie zauważyłam, ale wystraszyłyście mnie troche ;d

Gość Onia2x
Zażywałam i efekt był zupełnie odwrotny przynajmniej odniosłam takie wrażenie