Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks po normalnemu

Jak facetowi zależy to poczeka i nie gadać mi tu głupot!

Polecane posty

Gość seks po normalnemu

Teoria sprawdzona wielokrotnie! Udokumentowana i prawdziwa!:P Facet poczeka na seks, jeśli mu zależy. Koniec i kropka. Wcale nie trzeba się spieszyć dziewczyny, choćby nalegał!

Gość seks po normalnemu
a jak odpuści po 3 randce i się obrazi, to zwykły zaliczacz i nigdy mu na Was nie będzie zależeć. p.s. zdarzają sie przypadki, że ludzie idą ze sobą na początku znajomości do łóżka i zostają ze sobą...ale to tylko WYJĄTKI

Gość seks po normalnemu
Faceci sieją zgubna dla nas propagandę, że po 2 tygodniach to dorośli powinni i nie ma co robić ceregieli i udawać cnotkę. Nie wierzcie facetom!:P

Gość desperacjad
zgadzam sie calkowicie.Mam swoje zasady i nigdy nie ide z facetem do lozka wczesniej niz po pol roku.Temu co zalezy to zupelnie nie przeszkadza.Tylko jakies desperatki rzucaja sie facetom do lozka z mysla ze tym sposobem uda im sie rozkochac faceta!!co za bzdura!

Gość desperacjad
Znam taka desperatke co to mysli ze przez lóżko do serca...i bidulka ciagle nieszczesliwa bo faceci nie chcą jej na stałe ale traktuja przelotnie...nie dziwie sie!

Gość seks po normalnemu
ich tłumaczenie: przecież jak nie dasz to i tak pójde gdzie indziej i się posekszę, nie bądż naiwna! Może...ale z tamtą nie zostaniesz...tą na seks na przeczekanie...prawda?

Gość desperacjad
wioluska chyba zartujesz???Kazdy ale to kazdy facet ktory kieruje sie szczerym uczuciem poczeka!!

na sex przez kilka miesiecy poczeka albo młody i niedoswiadczony albo prawdziwy skurvviel i yebaka... normalny facet odpusci sobie

Gość seks po normalnemu
Dziewczyny! Samym seksem nie zatrzyma się faceta!

Gość desperacjad
komiczne żalosny jestes albo żałosna jesli to drugie to powodzenia ci zycze!!

Gość seks po normalnemu
komiczne---"normalny facet odpusci sobie"->>> bzdura, bzdura, bzdura...

Gość desperacjad
Jak faceta przetrzymasz to bardziej cie bedzie szanowal i cenil.Przez te pare miesiecy masz duzo czasu na rozkochanie faceta, po tym czasie jak juz masz pewnosc ze mu na tobie (a nie na seksie) zalezy to smiało mozna zaczac dzialac:)

Moj facet czekał 4 mc i jakos wytrzymał.Widocznie mu zalezało i zalezy do tej pory.hehhe takze istnieja jeszcze porzadni faceci na tym swiecie hehe:):):)

żałosne to jest próbować przywiązywać do siebie faceta siłą wmawiając mu że jak mu zależy to poczeka :o podziwiam desperatki, które potrafią pół roku wytrzymywać przy facecie któtrego niby kochają i im zależy (dla mnie miłość i pożdanie są silnie skorelowane) ;)

albo macie po 20 lat, albo jestescie idiotkami... trzymanie faceta przez kilka miesiecy, to głupie babskie gierki... dlatego potem tyle skopanych związków macie, bo uczycie sie robic z sexu nagrode dla faceta za dobre sprawowanie.. macie cos nie tak z głowami - kobieta idzie do łózka bo ma na to ochote a nie po to, zeby facetowi zrobić przyjemność...

Gość seks po normalnemu
Jest czas na poznanie się, polubienie, zaprzyjażnienie, trzymanie za rączkę, buziaczki, spojrzenia....napięcie narasta, ludzie przyzwyczajają się do siebie, ...., buduje się więż... Kobieta nie mówi:NIE, po prostu umiejętnie rozgrywa sytuację...

\"Moj facet czekał 4 mc i jakos wytrzymał.Widocznie mu zalezało\" na czym mu zalezalo...?? skoro nie poznał Cie w jednej z najwazniejszych sfer życia, to na czym mu mogło zalezec?

Gość desperacjad
Samanta i komiczne...nalezycie do grupy kobiet ktore puszczają sie szybko bo maja ochotę i mysla do tego ze tym sposobem zdobędą faceta.Ale fakty sa fakatami ze takimi kobietami nie zainbteresuje się powaznie ktoś na poziomie.

Gość seks po normalnemu
"kobieta idzie do łózka bo ma na to ochote a nie po to, zeby facetowi zrobić przyjemność..."----> oczywiście, że dla przyjemności ale najpierw facet musi udowodnić, że na tą przyjemność zasługuje, że na tyle się kobiecie podoba, fascynuje ją, że ona chce tej przyjemności..

\"komiczny jestes albo debilem albo dziwką\" o to własnie jedna z tych uduchowionych, ktore cenią tylko prawdziwe uczucia :P:P

i w ogóle nie rozumiem jakiegoś sztucznego \"przeczekiwania\" dla zasady - spotykając się z facetem, który mi odpowiada i wygląda na to, że możemy coś fajnego razem stworzyć, sama czuję potrzebę bycia z nim blisko, w tym również uprawiania z nim seksu po jakims czasie - no to chyba jest w pewnym wieku naturalne. Zatem jeżeli jest ok, traktuje mnie tak, że mi to odpowiada i dalej chcę z nim być, nie widze powodu, żeby przeciągać sprawę miesiącami. A jesli przeciągam miesiącami to znaczy, że coś jest nie tak jednak i nie rozmyslam ile jeszcze go \"przytrzymać\" tylko mówię, że to koniec - ot cała filozofia

\"oczywiście, że dla przyjemności ale najpierw facet musi udowodnić, że na tą przyjemność zasługuje\" :D:D:D:D:D buehehehehehe na co zasługuje? to ma byc przyjemnosc dla kobiety i \"zasługiwanie faceta\" nie ma tu nic do rzeczy... robicie z sexu bacik na faceta... żenujące i żałosne

Gość seks po normalnemu
Komiczne---> a jaki jest najlepszy seks? Ano z kobietą, która Cię kocha...a nie z ...

Gość desperacjad
co za desperatka oddaje sie facetowi po np 2 tygodniach znajomosci o ktorym nawet nic nie wie i nie ma najmiejszej pewnosci w jakis sposob on ja traktuje i czy nie chce jej wykorzystac.Po kilku miesiącach masz przynajmniej pewnosc ze facet nie interesuje sie toba tylko twoim ciałem i nie chce cie z pewnoscia wykorzystac.

zdziwiłabyś się kochana :D a komiczne to z tego co mi wiadomo facet ;) przetrzymywanie na siłę jest śmieszne. nawet nie żałosne. śmieszne.. tak samo jak nagradzanie sexem - oj już pół roku to zasłużyłeś :O tylko współczuć