Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkijk

KAZDA Z NAS CHCIALABY TAK WYGLADAC W SWETERKU JAK TA LASKA..NO SLICZNIE WYGLADA.

Polecane posty

Gość ja wierze ze cos takiego
hehehehehehehehhehehehehehhehehe

Gość to nie cyce
tylko melony !!! Silikony jak nic !

Gość biedne dziecko
tors gladiatora i spłaszczony od dołu biust w przymałych miseczkach? :D nie, no ja raczej podziękuję. Każda z nas raczej o tym nie marzy, lepiej nie kupić sweterka, ale zainwestować w dobrą bieliznę :P

Gość jedyne co ma ładne
to włosy, a ta koszulka i stringi są beznadziejne, gdybym miała syfy na tyłku to nie pozowałabym do rozbieranych zdjęc

i jeszcze ten zolty sfeterek jest na ta dziewczyne za maly o jakies 2 rozmiary ja nie rozumiem dlaczego dziewczyny kupuja sobie za male ciuchy przecie zon wygladal by lepiej gdyby byl luzniejszy :o

Gość yummy mummy
no ja tez bymm raczej tak nie chciala wygladac,mimo,ze zawsze chcialam miec wiekszego cyca,jakos ten sweterek wogole do niej nie pasuje,swetr sportowy a cyc jak u stripteaserki!razi to strasznie

Gość a jak zdjemie
ten stanik, to bedzie miala piersi do pepka :D

Gość do kasiuni 23
TO JEST ROZMIAR STANIKA CHYBA MAŁE B .

Gość co ty gadfaz
to są duże cyce?? to jest mały cyc ale wypchany .tyle.

:D :D :D Dlaczego w dekolcie widać wielkie balony, a pod dekoltem prawie nic nie ma? :D Dziewczyna wypchała sobie te cyce do góry prawe pod szyję, raczej śmiesznie to wygląda, niż ślicznie ;) A ta druga nawet ładna, ale ten tyłek ma masakryczny :P Skrajnie zaniedbana skóra.

Gość ta druga jest tragiczna
ta druga ładna?????????????????//// hahahaha pasztet jakich mało!!!!!!!!

Gość taktaktaktak
ma za mały stanik wiec cyce do gardła jej podeszły haha

Gość FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ

Gość dfdfggfg
moja koleżanka notorycznie tak robi, tzn. zakłada za mały stanik, skraca ramiączka, zakłada do tego bluzkę z dekoltem i wyglada to podobnie ... zdziwiłby się ten, kto zobaczyłby ją bez stanika ... ale tak szczerze mowiąc, dla mnie to nie wygląda ponętnie, czy jakoś fajnie - od razu widać, że cycki są wspomagane przez ciasny stanik :o

Gość eeeeeetaaaaaammm
myślałam że naprawdę coś super...:O ludzie to się ekscytują byle czym... p.s ale "puszapior"

Gość inna całkiem inna...
Ciekawe, że żadnej pani się nie podoba, ale wszystkie komentują ... To już drugi topik, na ten temat ... Hmm ... tak, czy inaczej jest zauważalny jej "cyc", a to znaczy, że efekt osiągnięty... P.S. panom się podoba, a chyba to jest cel główny ... Kobietom chyba byłby obojętny biust, gdyby nie fakt, że zależy na nim panom ... Zatem jakie wnioski?

Po pierwsze nigdy w życiu nie założyłabym takiego sweterka. Chyba, że w nocy, żeby się pokazać swojemu partnerowi. Gdybym miała takie piersi, to bym je eksponowała, ale nie w taki sposób. Poza tym, to tylko gdybanie, bo musiałabym umrzeć i urodzić się ponownie, żeby mieć taki biust.:P

Hmm.. tu się zgadzam, sweterek jest nieciekawy delikatnie mówiąc .. i ja tez nie mam za bardzo czego eksponować, ale myślę, że przez większość przemawia zazdrość ...

Gość yhuhjjd
ja myślę, że odzew jest za sprawą tego, że autor/ka topicu określiła wygląd takiego biustu jakoś "śliczny" ... dla mnie śliczne to są polne kwiatki na łące, czy subtelna biżuteria, ale na pewno nie prowokacyjny, sztucznie wyglądający dekolt, który sprawia wrażenie, jakby miał unieść właścicielkę niczym dmuchany balon w powietrze ... :O

Gość yhuhjjd
i jeszcze jedno: nie trzeba mieć dużego biustu, by zafundowac sobie taki efekt. Wystarczy w moim mniemaniu 75C, albo mniej, odpowiednio zmodyfikowany stanik i można już straszyć dzieci na ulicy ... ;)

za żadne skarby nie chciałabym tak wyglądac:P Nie ubrałabym tego brzydkiego sweterka:P A cycki mam większe od tej laski a mimo to nie widze potrzeby wywalania ich na wierzch. :P

Hmm ... inaczej takiego filmowego "przedziałku" się nie zrobi bez ingerencji, ale nie o to chodzi ... mnie się podoba, tylko nie w tym ubraniu .. i nie mam nic przeciwko ... Sama bym robiła, jakbym miała z czego :O

Gość sylikony to sa
przeciez to sa silikony

Gość szczęsciara86
jasne ze nie silikony. normalny biust miseczka b.