Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

firank_a

od dzis zaczynam walkę z samą soba

Polecane posty

dziewczyny trzymajcie się!!!! żadnych placków ziemniaczanych i słodyczy!!! a ja wyobraźcie sobie, że jak o 15:30 wyszłam na spacer tak po 18 wróciłam! nogi miodpadają!!!!! mój pies chyba też ma dość:) ale ogólnie polecam:)

wiecie co mam pomysl zrobmy sobie taka tabelke nick.....wiek....waga startowa....ile sie zrzucilo(czyli wazenie pt)...cel co wy na to

Gość Smerfetka....
ja tez bylam na spacerku w sumie 2 godziny super:) zeby taka pogoda byla czesciej!! jestem za ta tabelka!!

Gość Smerfetka....
waga startowa 65 cel 55-58:D

firank_a dobry pomysł :D Ja sobie chce to zapisac w stopce (czy jak to sie tam nazywa :P ) ale nie wime gdzie to sie zmienia :\\ Mógłby mnie ktoś oświecić? :D

Gość firnak_a
załóżmy to tu ja zaczne firank_a.....18l......80kg......?.......65kg

Gość firanak_a
smerfetka podaj wiek

Gość Smerfetka....
20 lat.....jest 65....ma byc.....55!!:) Pozdrawiam:*

wrrrrrrrrr jak sie zmienia tą stopke?????????????????????????????? bo narrazie na razie pokazuje mi sie pod kazddym postem jakis glupi usmieszek :P

NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80............................?......65 smerfetka.......22...........65............................?......55

NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80........................ ....?......65 smerfetka.......22...........65......................... ...?......55 lady_bitter .....19 ..... .....55 ...........................?...... 45

Bijcie mnie, krzyczcie na mnie! Zjadłam dwa pierniki w czekoladzie!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak dobrze szło.... jestem beznadziejna! 😡 NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80........................ ....?......65 smerfetka.......22...........65......................... ...?......55 lady_bitter .....19 ..... .....55 ...........................?...... 45 lady_IB...........21...........72............................?.......60

Lady_IB należy Ci sie porządny KLAPS :P :P Zarcik :P:P dwa pierniki to jeszcze nie tragedia :D ja przez dwa ostatnie dni tez jadłam wieczorami, ale to nie znaczy ze zniszczylas to co zrobilas przez te kilka dni. Ot taka mała potyczka :P Jutro bedzie lepiej :D:D:D:D

dziewczynki moj bilans ogolny: serek truskawkowy,4chrupki ryzowe,pomodory , jablko łacznie 590kcal.. odrazu sie żegnam do jutra i dobranoc

a mnei nie ma w tabelceeee 😭 bilans dnia: - tost z bekonem - musli z mlekiem - jogurt - pestki slonecznika od jutra zaczynam liczyc kalorie oze da to lepsze rezultaty :)

Gość Smerfetka....
pierniki!!! nie ladnie!!!!!!!!!!!!!!! krzycze ile sily mam wiecej kalorii spale jak sobie pokrzycze hehe!!! piekna tabelka moze dodajmy wzrost co?? bo roznimy sie przeciez ja mam 172 no i mam 20 lat:P a nie 22 hehe pozdrawiam ide spac bo zaraz tu zdechne z glodu:P

mój wzrost : 155 :D w sumie by mi nie przeszkadzał gdyby nie ta waga :| Moj bilans na wczoraj to 900 kcal :D bez uczucia głodu. juz nie pamietam co zjadlam bo to nie sa jakies typowo dietetyczne rzeczy , ale oczywiscie bialego chleba i slodyczy wytrzegam sie jak ognia :P

cześć dziewczyny :) wczoraj już nic nie miałam siły nawet napisać porostu padłam :) a dzisiaj boli mnie głowa no i chyba nie będę ćwiczyć:( a 2 pierniczki to nie źle gorzej byłoby jakbyś zjadła całą paczkę! a 2 to prawie jak wcale:) ja dzisiaj na zupce jestem :) ogórkowej :) pyszna już za mną jedna porcja a przed 17 druga będzie i basta:) ojjj chyba najwięcej waże :((((((( NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80........................ ....?......65 smerfetka.......22...........65......................... ...?......55 lady_bitter .....19 ..... .....55 ...........................?...... 45 lady_IB...........21...........72....................... ....?.......60 aagnieszka1985..22..........84..........................?........57

czesc dziewczynki... oto nasza tabelka:) mozemy dodac wzrost ale kazda niech sobie dodaje ten wspoczynnkik i potem te minus na wadze tez same.... NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80........................ ....?......65 smerfetka.......20...........65......................... ...?......55 lady_bitter .....19 ..... .....55 ...........................?...... 45 lady_IB...........21...........72....................... ....?.......60 aagnieszka1985..22..........84.......................... ?........57

ja dzis robie sobie saltke na obiad z ogorka kiszonego i paomidora:) niewiem czy wiecie ale 100gram pomidora to 15kcal a ogorka kiszonego to 11kcal wiec dlatego ja kazdego dnia pisze ze jem pomidory:)

Juz mi przeszło załamanie wczorajszymi piernikami :P Dziś jest lepiej i przede wszystkim dietetyczniej. Jak na razie rano ciemny chleb i jogurt, a przed chwilą talerz barszczu. Ciekawe czy już troche schudłyśmy...

Gość Smerfetka....
PIekna tabelka:) napewno coś schudlysmy....mam nadzieje:)

dziewczyny jest wielka prosba do was zrobmy jeden wyjatek dla mnie:) i zwazmy sie dzis co?prosze bo jutro mnie nie ma

Gość maje..czka
hej !!! ja też proszę o wpisanie mnie w tabelke.wygląda na to,że ja jestem najstarsza.oto moje dane wiek-30lat, waga (w poniedziałek było)63kg,moim celem jest 53kg,tyle ważyłam zanim zaszłam w ciąże i naprawde super się czułam. a może jeszcze wpszmy wzrost co wy na to? u mnie jest 164cm. z dietką daje rade.na dzis mam jabłko,jogurt naturalny danon mały,serek wiejski i marchewke. Firanka-ja też często zapychAM SIĘ POMIDORKIEM LUB OGÓRKIEM .SĄ SUPER W KRYZYSOWYCH SYTUACJACH.

Gość maje..czka
Firanka u mnie z ważeniem dziś bedzie problem.do 18 jestem w pracy ,a w domu nie mam dostępu do netu.