firank_a 0 Napisano Październik 18, 2007 NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80........................ ....?......65 smerfetka.......20...........65......................... ...?......55 lady_bitter .....19 ..... .....55 ...........................?...... 45 lady_IB...........21...........72....................... ....?.......60 aagnieszka1985..22..........84.......................... ?........57 maje..czka ......30...........63..........................?........53 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 18, 2007 to zwaz sie dzis a jutro sama uzupelnij tabelke:)przeciesz mozecie same sobie uzupelniac przez kopiowanie i potem wpisujecie co chcecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maje..czka Napisano Październik 18, 2007 pewnie,że możemy same wpisywać. nie licze na duzy spadek wagi dopiero dziś 4 dzień dietki,ale mam nadzieje,że chociaż ciupke waga spadnie.jutro się okaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aagnieszka1985 0 Napisano Październik 18, 2007 dziewczyny jaką ja mam załamkę :(((( tak mnie głowa boli tak pięknie pachnie w domu odiadkiem...... ojej jak ja cierpię........... :(((((( aha przeczytajcie sobie o piciu wody 8 litrów dziennie, ja dziś postaram się tyle wypić :) zaraz wam wkleje link ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aagnieszka1985 0 Napisano Październik 18, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2426226 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 18, 2007 Jak dla mnie 8 litrów to dużo za dużo. Dla mnie te przepisowe 8 szklanek to czasem za dużo, wolę pić herbaty ziołowe niż samą wodę. Do bilansu dnia doliczam jeszcze jeden talerz barszczu i koniec na dziś. Wolałabym się ważyć jutro, bo chcę to zrobić na czczo, zeby mieć jak najbardziej wiarygodny wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kavi 0 Napisano Październik 18, 2007 wiec ja dzis kielbaska z tostem jakies 350 kcal musli 250 kcal sledz 200 kcal herbatki czerwone mysle ze jeszcze jakiegos owoc zjem albo serek i tyle na dzis wiec mam nadzieje ze niewiele ponad tysiac bedzie... ja nie moge wytrzymac bez wazenia ;) ale nic nie schudlam jeszcze wiec poczekam do nastepnego piatku z ocena sytuacji a co tam wpisze sie sama :P NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80........................ ....?......65 smerfetka.......20...........65......................... ...?......55 lady_bitter .....19 ..... .....55 ...........................?...... 45 lady_IB...........21...........72....................... ....?.......60 aagnieszka1985..22..........84.......................... ?........57 maje..czka ......30...........63..........................?........53 kavi................24..........85...........................?........65 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 18, 2007 widze kaVi ze mamy takie sam cel wagowy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 18, 2007 haloo dziewczynęta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 18, 2007 widze ze cisza tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 18, 2007 ........ jakas jestem zalamana....ale nie bede jesc.... tak jakos zle mi psychicznie i emocjonalnie.... dziewczynki uda nam sie prawda??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 18, 2007 damy rade jasne ze damy ja uzupelniam tabelke bo jutro mnie nie ma NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80...........................0.9kg.....65 smerfetka.......20...........65......................... ...?......55 lady_bitter .....19 ..... .....55 ...........................?...... 45 lady_IB...........21...........72....................... ....?.......60 aagnieszka1985..22..........84.......................... ?........57 maje..czka ......30...........63..........................?........53 kavi................24..........85...................... .....?........65 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka_as 0 Napisano Październik 18, 2007 witam. pragnę się dop was przyłączyć. wsparcie zawsze się przyda. tak samej zrzucąć zbędne kg to dla mnie porażka....... sma szukam takiej diety która będzie widoczna a nie tylko spowoduje że zrzucę kilka kg a później przybędzie mi 2 razy więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka_as 0 Napisano Październik 18, 2007 witam. pragnę się dop was przyłączyć. wsparcie zawsze się przyda. tak samej zrzucąć zbędne kg to dla mnie porażka....... sma szukam takiej diety która będzie widoczna a nie tylko spowoduje że zrzucę kilka kg a później przybędzie mi 2 razy więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 18, 2007 jasne ze tak::)witaj:) wpisz sie w tabelke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 18, 2007 chyba tylko ja jestem o tej porze tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 18, 2007 ja tez jestem no halo!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 18, 2007 Ja też jestem! właśnie wróciłam z fitnessu ;) A jak u Was z ćwiczeniami dziewczyny? firank_a widzę że zrzuciłaś prawie kilogram! brawo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 18, 2007 i witam nowa kolezanke:) moze dopisz sie do tabelki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 18, 2007 prawde powiedziawszy ...to nie cwicze wcale i mi z tym zle.... kiedys cwiczylam po 3 godziny i czulam sie genialnie a teraz mam taki straszny plan na uczelni ze nie moge cwiczyc w klubie bo siedze w szkole wlasciwie od 10 do 19 i mam okienka w srodku...masakra.... a samej to mi sie nie chce..... ale chcialabym wrocic do ciwczen...ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 18, 2007 to ja ide spac...bo jestem dzisaij zla sfrustrowana i wogole...najlepiej zrobie jak pojde spac.... Pozdrawiam dziewczyny!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 18, 2007 Śpij dobrze Smerfetko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 18, 2007 dzieki :) wy tez napewno cos zrzuclyscie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 18, 2007 kurcze niechce mi sie jutro jechac do tej czestochowy wyjezdzam o 6 i wracam nad ranem w sobote ah... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 18, 2007 Pewnie waga juz drgnęła, bo brzuch mam mniejszy i strasznie mnie to cieszy. Fajnie, ze dziś znów nam się udało! Razem! ;) Dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 18, 2007 dobra to ja tez sie zegnam:) trzymajcie sie dziewczyny milego piatku i wazenia odezwe sie popudniu w sobote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_bitter 0 Napisano Październik 18, 2007 dobranoc dobranoc :) ja dzis caly dzien na nogach, dosłownie :\\ padnięta jeste, weszlam tylko zeby zrobic rachunek sumienia :P tak więc, pochłonełam dzis ok. 1200 kcal, połowe spaliłam :) nie doczekam sie ranka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aagnieszka1985 0 Napisano Październik 18, 2007 blanka_as witam! zawsze w większej ilości raźniej i możemy dzielić sie swoimi frustracjami i chwilami przyjemnymi! mnie np właśnie przestała bolec głowa:) a ból może był od tego że mało jem teraz:) dziewczyny mija 4 dzień diety!!!!!! to jest NASZ sukces!!! ja dzisiaj wypiłam 5 ltró wody :) i faktycznie głodna zbytnio nie byłam ;) zjadłam tylko dwa talerze zupy ogórkowej i 2 wafle ryżowe to chyba mało nie wiem ile może mieć to kalorii ale i tak jestem zadowolona:) firank_a powodzenia jutro na pielgrzymce:) napewno będziesz sie dobrze bawić :) ja też pamiętam klasowe pielgrzymki :) ojej co się działao:) hi h hi no to dobranoc dziewczęta! jesteście naprawdę dzielne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kavi 0 Napisano Październik 18, 2007 wiec dzis: tost, kiełbaska, musli, jogurt z kawalkiem banana, ugotowana marchewka - mysle ze okolo 1000kcal bedzie... wiec ni jest zle :) ja juz wiem ze sie uda... !!! dziewczyny na swieta wszystkie bedziemy szczuple!! nie czuje glodu nawet tylko slaba jestem, moze nei jem tak malo jak wy ale uwierzcie ze dla mnei to duze zmniejszenie dawki jedzeniowej bo do tej pory pochlanialam wszystko i w kazdych ilosciach chyba powinnam zaczac chociaz brzuszki robic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 19, 2007 NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80........................ ...0.9kg.....65 smerfetka.......20...........65......................... ...1,5 kg......55 lady_bitter .....19 ..... .....55 ...........................?...... 45 lady_IB...........21...........72....................... ....?.......60 aagnieszka1985..22..........84.......................... ?........57 maje..czka ......30...........63..........................?........53 kavi................24..........85...................... .....?........65 no to jakis postep przynajmniej bo wczoraj to bylam zalamana!!! ia wogóle to gratuluje firanka:) czekam na Wasze wpisy a teraz lece na uczelnie!!! POzdrawiam:) milego dnia dziewczynki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach