Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Gość zaklopotana25
Ok, poczekam do 18, zrobię i dam znać. Co do obserwacji siebie samej to rzeczywiście nigdy tego nie robilam, jesyne co moge teraz powiedziec to to, że mam teraz biały śluz i temperature rano słabe 37 stopni a po południu i na wieczór ponad 37.5 stopni, chociaz i tak nie wiem co to oznacza ;)

Kochana wróć sie na strone poprzednia 69 lub 68 i poczytaj co ja napisałam na temat mierzenia temperatury. Przed wstaniem z lozka, rano o stałej porze. Nie mierz Tempki pozniej bo to sie nie liczy. Mowilas ze 37 to jestes w fazie poowulacjej. Sluz biały swiadczy o dniach nie płodnych lub występuje u kobiet w ciazy.

Na stronie 68 wszystko jest napisane na temat warunków mierzenia temperatury.

hej dziewczynki długo się nie odzywałam, ale codziennie tu zaglądam. Ostatnio jakoś kiepsko u mnie z czasem, a do tego Wiki mi się pochorowała. U mnie już koniec 10 tygodnia, ciagle czekam na zaproszenie na usg(lekarka powiedziała że powinnam mieć usg w 12 tygodniu), cały czas dokuczają mi nudności, a od kilku dni ze zdwojoną siłą i to w dodatku przez cały dzień(jednak każda ciąża jest inna, z Wiki tylko rano i tylko do przywitania się twarzą w twarz z kibelkiem, a teraz tylko mnie mdli- nie wiem co gorsze, ale co mi tam niedługo przejdzie jakoś to przetrwam), na szczęście piersi nie są już takie tkliwe. Dzwoniłam ostatnio do ginka do Polski i powiedział że jeśli wszystko jest ok to nie ma przeciwskazań żeby jechać autem tyle godzin, byle tylko robić częste przerwy. Czyli jak wszystko pójdzie zgodnie z planem w sylwestra rano jestem w Polsce. Dziewczynki pozdrawiam serdecznie i wiecie co zazdroszczę wam tego śniegu tutaj przez całą zimę nie ma grama śniegu.

Demiluna fajnie ze sie odezwałas :-) duzo Zdrowka dla ciebie i Wikusi. Mdłości przejdą nie martw sie :-) Pozdrawiam Cie serdecznie.

czesc kochen kirczak Gosiu;) ja juz zjadlam obiadek i czekam az m. wroci i spelni swpj malzenski obowiazek:P

Część KOCHANE ja tylko na chwilkę podziękować za życzenia urodzionkowe :) Postaram się wpaść na dłużej jutro z rana :) Pa pa buziaki 👄👄👄

Troche naskrobałyście,nie mam czasu ani siły nadrobić. Pozdrawiam i do jutra!

czesc dziewczyny! Tak bym chciala czesciej tu zagladac, ale na prawde nei mam czasu! Pracuje duzo - uwielbiam moja prace :) dzis bylam na szkoleniu az do23.00. ale jak cos sie lubi, to jest inaczej :) Ajak Wasza sytuacja zawodowa? Bo ja mam dylemat: pracuje w bardzo ciekawej pracy, robie interesujace rzeczy w firmie, mam szkolenia, studia podyplomowe i kolejne ciekawe zadania na 2008 rok. Niestety to wszystko za niezbyt duza kase :( Pieniedze na razie nie sa tak wazne, za to wazne jest dla mnie rozwoj w pracy. Mimo to chce dziecko, bo powiekszenie rodziny jest dla mnie wazniejsze niz kazda, nawet najciekawsza praca. To jest tak, ze chce i jedno i drugie, ale mysle ze ciezko to bedzie wszystko pogodzic. Jakie sa wasze doswiadczenia? Pozdrawiam!

Witajcie Kochane chciałam Wam tylko po cichu przesłać wielkie buziaczki i powiedzieć a raczej napisac ze ciagle Was czytam mimo ze w ostatnim czasie nie jestem \"aktywną staraczką\" z wiadomych względów ale mam nadzieje ze szybko to się zmieni i uaktywnie sie:) i tym samym zakleje tą pustkę która została po tej kruszynce.....JESTESCIE KOCHANE:)

cześć agi37 milo cię poznać, ja jestem w podobnej sytuacji jak Ty więc może znajdziemy wspólny język?? ja tez staram się pierwszy raz, zrobiłam to kilka dni temu a teraz czekam na odpowiedz czy dostanę miesiączkę czy nie ....?? trzymaj kciuki za mnie prosze, a na jakim etapie jestes Ty>?? pozdrawiam

Dzien dobry babeczki! Jestem juz PO OWULACJI a tak sie martwiłam! Temperaturką dzisiaj sięgnęła 36.9 takze moja owu byla miedzy 10 a 13 takze trafiliśmy idealnie :-D:-D:-D kochaliśmy sie 8.11, 11.11 i 13.11 teraz tylko pozostaje odpocząć sobie i czekać na efekty :-D Basiu odwiedzaj nas częściej ;-) Jade do pracy. Pozniej napisze. Pozdrawiam.

dzoen doberek:) u mnie od wczoraj ciche dni:( poszło jak zawsze o głupote!! zamienilismy od wczoraj 4 słowa!! po co on przyjezdzal wogle!!! wrrrrrrrrrr na łyzwach było super:):) ale kolezanka ma guza i ubita reke:( miłeo dnia u mnie dzisiaj 36.8 w sumie wyzsza!! ale wczoraj było 36.9:( zobaczymy co zycie pokaze jakos nie licze na ten cykl!!!! miłego dzionka

gosiu:) jakos razem sledzimy co tam u nas w termometrze od rana:) ciesze sie Twoja temp:)

a u mnie rano znow klotnia, o moja prace bo o coz by innego. wczoraj kupilismy dostepy do ostatniego \"twarza w twarz\" - super odcinek! a i jeszcze do \"na wspolnej\" bo nam sie to spodobalo ;) poza tym znowu zaczelam palic, musze znow sie po Tabex pofatygowac, w tym ze jak jestem w ciazy to raczej to nie wskazane. jeszcze cos nam sie z kredytem popierdzielilo, nie zmienili mi nazwiska na koncie i jestesmy przyblokowani.

dzien dobry dzewczynki moje kochane😘 witam nowe koleżanki😘 kurde no ja też jestem miłośniczką tego filmu.prosze powiedz mi czy 12odc to ostatni???? ide zrobić kawe.dzisiaj m. ma wolne bo pogrzeb:(

hej, dopiero dojechalam do roboty bo znowu ta piepszona komunikacja nawalila i namarzlam sie na mrozie:O basiunia kochen❤️ ty sie nam tu uaktywnij nawet jesli jeszcze czekasz ze starankami:) kurde no ja tez w banku jewszcze nie zmienilam nazwiska:O jakos nie mam czasu tam isc... Gosia Validos ciesze sie,ze trafilyscie w tempke czekamy teraz na rezultaty:) Fisiu kochen🌻glowa do gory teraz juz musi byc lepiej...

tak 20ty jest ostatni ;) powiem tyle - warto bylo wydac te 6 zl na prapremiere. Ja moze nie ogladalam wszystkich odcinkow, ale mąż jak najbardziej, tyle ze on nienawidzi TV ;) wiec to wyjątkowo swiadczy ze film jest super.

Validos my teraz mozemy odpoczywac i dac spokoj naszym chlopom :) powinno sie dostac @ 12-16 dnia po owulacji (kazda kobieta tak ma) oby nie przyszla :) ale nudy w tej mojej robocie :(

Cześć dziewczynki... ale się tu działo :) nie miałam siły wczoraj pisać, dziś jest nie lepiej... rano było pierwsze przytulanie kibelka... a miałam nadzieję, że mnie to ominie. Dziewczynki, zmiana nazwiska w banku jest bardzo ważna, tak samo w skarbowym. Zróbcie to jak najszybciej.

w skrabowym to dopiero jak dowod nowy bede miala, a to dopiero w styczniu bo takie sa terminy..