Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Sylwuś -- rozumiem Cię doskonale! dopiero teraz jem jakieś większe śniadanko: bułka z masłem i owoc. Masakra..

hahahahahahahaha ale wyszla mi krzywizna :P:P:P:P ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻NICK .....WiEk...MIEJSCO..POTOMSTWO ..CYKL....OSTAT.@ 🌻Fisia .........29 ....śląskie.....Marta 3lata ...4 cykl...20.10 🌻Gosia .........21 ....Łańcut......................7 cykl...24.10 🌻Dziubassek..21.....Trójmiasto.................3 cykl....30.10 🌻Validos27 ....27 ....Kraków -...................6 cykl....18.10 🌻Michelle.......21.....kuj.-pom..Daniel 1,8rok.2 cykl....17.11 🌻Demiluna ....26.....Anglia .....Wiki 3 lata....ciąża...... 🌻Vichy ..........27 ....Śląsk.......Karol 6lat ....ciąża....... 🌻Wiktoria1980.27....USA..........................3 cykl........ 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto . ...............ciąża....25.09 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa..................ciąża......23.09 🌻Harbatka ....28.....Warszawa..................ciąża......03.10 🌻Maliwina29...29....................................2 cykl..... 🌻Dafodilek ....27......Wrocław....................2 cykl....01.11 🌻mrufcia ......21.....Dolnośląskie................ciąża.... 🌻Wiktoria80...27...............................................15.11 🌻Avinion........29.....Kraków.....................1 cykl.....26.10 🌻Melusia80.....28...................................1 cykl....13.10 🌻Basiunia*......28.......śląsk....Szymon 4 lata........... 🌻Poli..............28.....opolskie.............................. 🌻Małgosia B....28.........Warszawa..................1cykl.....31.10 🌻Agi37...........37..................................1 cykl.... 🌻Mała80.........27......Rzeszów................1 cykl......01.11 🌻Schering.......35.......Wrocław...............1 cykl......26.10 🌻Millenia........25.......Katowice................2 cykl.....03.10 🌻Kasik123........26.......Podlasie................6 cykl.....01.11 🌻Julik24.........24.......Szczecin................1 cykl......29.10 ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️

Witam nowa koleżanke julik 24 🌼ciesze się,że do nas dołaczyłaś.zobaczysz jak z\"nami\" szybko zaciązysz.życze Ci tego z całego serca kochane nie dajcie się sprowokować \"pomarańczowym\" im własnie o to chodzi dziubassek kochen kirczak Ty jesteś niezastąpiona w robieniu tabelek:):)

MOżE I SIE DA-łATWIEJ BYłOBY WPISYWAć -CIążA

kochane a co ze zdjęciami??????wymieniamy się w dalszym ciągu???? kochane kolezanki przysyłajcie fotki Wasze Fisi ja się zrewanżuje rzecz jasna mam fotki:vichy.demiluni.dziubasska.Gosi naszej doradczyni kochanej.michelle.validos i sylwuni

Faktycznie, sporo nas... tabelka robi się dłuuugggaaaaaaaaśśśśśśśsnnnnnnnnaaa:) Mam nadzieję, że w miarę kolejnych cykli będzie przybywało zafasolkowanych dziewczynek:) Ja wciąż jestem w szoku, że mi udało się tak po prostu - za pierwszym podejściem:) Niby stara, ale jeszcze całkiem sprawna jestem;)

Koug [kwiatek przepraszam nie doczytałamWitam Ciebie równiez serdecznie na naszym topiczku. wpiszcie Koug na naszą tabelusie Herbatko jaka Ty ładniutka jesteś dziewczyna.prześle Ci zdjęcia moje i dziewczynek tych które mam

ja też mogę wysłać z mojego ślubu cywilnego, tylko podajcie maile i też poproszę wasze fotki na kiskapl@poczta.fm

kochane moj adres mailowy jest w nicku.klikajcie i piszcie maile do Fisi ze zdjęciami:D:D:D:D:D ale fajowo

zrobmy druga tabelke z mailami NICK----------------------------------------------MAIL------------- Gosia*-------------------------------malgorzata001@interia.eu

Dzieki Fisiu za zdjęcia!Fajna z Was rodzinka, a córunie masz piekną jak z obrazka :-) Ja też zaraz Ci wyślę- tylko zbiorę materiały;=-)