Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

dzieki Fisia, niesety nie moge juz papierow zwiaz bo zostaly zlozone i czekam na egzamin.Ja kurs zaczelam w czerwcu zeszlego roku. u nas w kraku na egzamin 2 miesiace sie czeka. coz, moze za tydzien bedzie lepiej. Cos ze sprzeglem mial zjechane, gasnąl mi cholera co chwile, a na egzaminie moze zgasnac tylko raz...

kurde no nie stresuj sie jak chcesz moge z Toba pojezdzic:) hmmm ze mnie słaby nauczyciel bo jadac do pracy łamie kilka przepisów ale zrobie co w mojej mocy:)

aha mamy dzis jednego nowego w pracy!!! hmm lekko łysawy ale miły za to ten 2 bedzie 3 marca-młode ciasteczko:) haaaamama 20 lat:) swieza krew:)

Heellooo po weekendzie ! Dziubasku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Validosku -- to brzmi jakbyś casting na nowego męża robiła ;) hhehee Fisiu -- kawka może? tudzież kakołko ? Dafo -- dziękuję i wzajemnie kochana :) Yenny -- jak samopoczucie? Kasiku -- gratulejszon :D Agi37 -- szkoda, że @ przyszła, a tak ładnie się zapowiadało... Kurde no -- zrób teraz prawko... ja odkładałam i teraz kupa... ja zrobię najwcześniej za rok ! A mój K. powtarza, że jak będzie bobo, to będzie mi prawko potrzebne, bo jak go nie będzie w domu, to jak sama gdzieś dojadę... Wiecie, z tym seksem to u nas ostatnio kłopot.... nie mam ochoty w ogóle, a jak już coś się rozkręca, to nie mogę znleźć pozycji! Tu mnie uwiera, tu obciera, tam łachocze w pęcherz, że wytrzymać nie mogę... a jak już się ułoże, to mi brzuchol przeszkadza i się skupić nie mogę .... :( :( :( .... ratunku!!!! a wszystko jest tak wrażliwe, że aż mi nieprzyjemnie....

Jak samopoczucie pytacie??? jakoś leci. Mało piszę, raczej czytam - bo dołki i gorki mnie dopadają bez przerwy i nie chcę smęcić za bardzo. Mam nadzieję ze już niedługo wszystko się poprostuje, że bedzie ok. I za naprawdę zacznę strania o dziecko...

Oj Yenny -- to tym bardziej musisz więcej pisać 🌼 to najlepsze na dołki :)

dzieki za rady! a co do sexu w ciazy..kurcze czekalam az ktora z zaciązonych zacznie ten temat. Smutny temat,bo ja tez nie mam ochoty wcale ;( kochamy sie raz na miesiac. Wczoraj probowalismy,no nie mam przyjemosci i tyle ;( boli, uwiera, boje sie o brzuch albo ze zaczne krwawic. Niestety, po ptokach.

Ale ja mam dołek dot. straty malucha itd. I dlatego nie chcę to takimi tematami zawracać głowy. Śnił mi się kilka razy taki koszmar z maleńką, biała trumienka... brrrrrr A pozatym - ślub za pasem a ja jestem jak na kolejce górskiej - od euforii do strachu. Nie wiem czasem sama czego chcę tak naprawdę - tzn. chcę tego slubu, bardzo, potem zaraz dziecko. Tylko, że mi juz w życiu tyle razy się nie udało, że boje sie potowrnie.

dziewczynki :) mam nadzieje ze wiosna zagosci na naszyn topiku i kazda z nas bedzie cieszyc sie kims malenkim:)a problemy prysna jak zł y sen!

Gość
Witam w tym pięknym dniu chociaż mój humorek podupadł :(

Oj dziewczynki -- głowy do góry! takie słoneczko było wczoraj ładne :) Kurde no -- a myślałam, że tylko ja tak mam !!!!!!!! oj, to pocieszyłaś mnie :) powiem chłopu, to też mu raźniej będzie, taki zmartwiony chodził i przykro mu było... bo bym chciała, ale fizycznie się nie da!! chyba musimy poczekać do poporodu.... Widzicie laski jak to jest ?????

Gość
Kurde np, harbatka czasami tak z tym bywa chociaż ja często słyszę, że kobieta w ciąży miewa raczej większy apetyt :), ale to kwestia indywidualna i chyba da się to przeżyć :)

agitalku alej wredna babe:) hmm a mi sie pojawiła dioda na środku czoła:) haha a dzis chyba pójde na solarium :) a co póki słoneczka nie ma bedzie sztuczne!

Hehe, raz w życiu na solarium byłam.... brrrrrrrr... klaustrofobia niestety... ale sie wycierpialam.

harbacia..obawiam sie ze po porodzie bedzie jeszcze grzej ;) chyba ze sie zdecydujemy na cesarke.Wlasnie, wie ktos jak wyglada blizna po? duza jest? a co do klaustrofobii to ja tez ja mam, i wlasnie w solarium ją nieco wyleczylam. Trzeba na poczatku miec polotwartą solarke,a z czasem coraz bardziej ja przymykac. Potem jakos to przechodzi.

Witam Dziewczyny! Podpisuję listę obecności po wykonaniu porannych obowiązków ;) No i gdzie ten Dziubassek nam się podziewa?? Taka zapracowana?? A może Koug ma rację... Yenny nie martw się, wszystko musi w końcu się ułóżyć, przecież nie może być ciągle pod górkę! Trzymam kciuki za Ciebie. Kurde no ja pamietam ze też miałam gorsze dni na kursie prawka a teraz od 9 lat śmigam autkiem i to niezależnie od tego po której stronie kierownica jest ;) Uda Ci się i jeszcze będziesz wytrawnym kierowcą lub kierowczynią haha ;) 🌼 dla wszystkich współtowarzyszek doli i niedoli :)

Cześć dziewczynki-ja znowu słyszałam że największą ochotę na sex ma się ok18 tygodnia i to ze wzmożoną siłą :P więc jeśli to prawda to na chwile przyjemności nasi panowie sobie jeszcze troszkę poczekają :P

Koug podązając za ta teorią to ja powinnam sie juz zacząc rzucac na mojego męża. A tu klapa ;( ja sie zreszta czuje nieatrakcyjnie, mam coraz wiekszy brzuch, ciąża jest coraz bardziej widoczna, nie jestem juz taka lufa z 66 w pasie. Ludziska sie na mnie gapia na ulicy, czuje sie ich spojrzeniami skrepowana... I te huśtawki nastrojow, to tez zle wplywa na sex.

kolo 18 tc.... hmm, musialam coś przegapić ;) huśtawki nastrojów narazie są w normie, panuję nad nimi, tylko jak jestem bardzo zmęczona albo śpiąca, albo głodna, to mam focha na całego, a tak to nawet jest dobrze. Moi znajomi w pracy jak mówią mi dzień dobry to patrzą się właśnie na brzuchol - mam wrażenie, że się bobusiowi kłaniają, hehee :D

Po cesarce jest mała blizna. ja rodziłam dwa dni prawie - durna pała chciałam naturalnie, potem i tak miałam cesarkę. Polecam.

Cześć dziewczyny... Czytam i czytam zaległości i strasznie ich dużo!! Witam nowe koleżanki, fajnie że powstała taka wielka rodzinka i że się tak cudnie wspieracie!! No i wreszcie pełen zaskok dla mnie!! I dowód na to że Koug prawdziwym opiekunem naszym jest, bo tak sie troszczyła o każdą z nas tak wspierała i pomagała że sama zafasolkowała...) GRATULACJE!!!! - WSPANIALE Ja jeszcze troche sie regeneruję i odpoczywam aby móc rozpocząć staranka ok połowy marca... Na razie staranka mam zawieszone - no chyba że sama zaskoczę siebie...?? Trzymajcie sie cieplutko i w zdrowiu i nie zapominajcie mnie - ja niebawem dołączę.. papa

ah - i jeszcze zapomiałam wam napisać o moim cudownym snie, śniło mi się że zaszłam w ciążę (trwała tylko kilka dni) byłam bardzo zaskoczona i śnił mi się wspaniały bezbolesny poród który równie trwał bardzo krótko i bezboleśnie, a w godzine po porodzie już na spacer z dzieckiem poszłam, no i śniło mi sie że urodzilam synka - a jedynym problemem w tym śnie było to że nie wiedziałąm jak dac jemu na imie... bardzo wspanialay sen !! jeszcze raz pozdrawiam

a dziewczyny gdzie mozna znalesc zdjecia blizn po CC? szukam w necie i nie widze..a chcialabym zobaczyc. Mi kolezaka mowila ze ma taka na 20 cm..a potem jeszcze druga na to poprawiala bo miala CC 2 razy.

Kurde no -- moja kuzynka ma bliznę tylko kilka cm na wysokości prawie, że jeszcze wzgórka łonowego, b. nisko, ale nie pokazywała mi ;) Czyż byś się poważne na cc nastawiała ?