Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatika*

Termin czerwiec 2008

Polecane posty

hej, hej :) ja już mniej więcej ogarnęłam wszystkie zobowiązania, tłumaczenie skończone, egzaminy zdane, jeszcze mam do napisania 1 pracę zaliczeniową i koniec. No, i praca licencjacka, ale obronę przeniosłam na wrzesień, więc to już na spokojnie, z resztą mam już połowę gotową. Chłopaki rosną, są świetni! Jonatan ciut upodobnił się do mnie - teraz widzę, że ma czoło i oczy jak ja (nie kolor, tylko układ), no i trochę uszy podobne do moich. Więc jednak nie całkiem tatusiowy synek :P rośnie jak na drożdżach (5,5kg już waży), rozdaje uśmiechy na lewo i prawo, coraz dłużej sam się potrafi zabawić (oglądaniem zabawek). Dziś skończyliśmy 8 tygodni. Na pocztę poślę parę zdjęć. Poza tym budowa postępuje do przodu w szybkim tempie, ładnie wszystko wychodzi. mamy już zalany wieniec (dla tych, którzy wiedzą, ocb ;)) troszkę wpisów się pojawiło, ale nie powiem, że szalejecie ;) jutro jadę do Wrocławia pozałatwiać formalności, wpisy i takie tam. Z całą rodzinką, więc wyprawa się szykuje! dobrej nocy :) idę odespać :P

Hej dziewczynki :) surfitko życzę dużo zdróweczka i oby wszystko ułożyło się pomyślnie !!!!!!! kochana trzymam kciuki za Was i oby bozia dałam Wam drugiego słodziuchnego bobaska ❤️ !!!!!!!!!! aisha Olcia jest the best !!!!!!!!! katrina oj biedna Vanesska - dużo zdróweczka jej życzę 🌻 a jak ona teraz się czuje ? pewnie już lepiej :) super !! już za parę dni wybieracie się do polski :) ewelona mój Eryk nie jeździ na rowerku nawet się do tego nie rwie :( a rowerek ma po Oskarze... o i imprezka Wam się szykuje ;) ja póki co zamówiłam już Oskarowi sale na komunie a komunia dopiero za rok w maju a tu już miejsc wolnych nie było :O hanio super,że to wszystko już za tobą !! :) mały klocuś z Jonatanka :) niech synuś rośnie zdrowo !!!! super,że budowa idzie do przodu !!!!!!!! miłego wypadu to Wrocławia Wam życzę :) agula a co u Was ???? ja wczoraj pół dnia leżałam bo brzuch mnie bolał tak na @ i taki twardy mi się robił :( Oskar był do 15 w szkole a Eryś jak jest sam to jest bardzo grzeczny a więc dał mi poleżeć :) a jak są we dwóch to krzyki kłótnie,bójki ehh trzy światy teraz mam z nimi :(

Hej dziewczyny :) Dawno nic nie pisalam , ale jakos brak czasu albo weny ... Dzis moj p pojechal na noc na ryby z kolego , dzieci spia wiec moze streszcze co u nas :) Czas tak szybko leci.... gratuluje wszystkim dzieciaczkom ktore skonczyly juz 3 latka !!!!!! 🌻 My szykujemy sie do urodzin Gabi w przyszla niedziele. Do tej pory robilam moim dziewczynom urodziny razem , jedna inpreza ( 21 i 22 czerwiec dla przypomnienia ;) ) ale w tym roku nastapil bunt ! , uparly sie ,ze nie chca razem jednej imprezy . Tak wiec Gabi ma w nastepna niedziele i beda nasi znajomi , rodzina a Kamilce robimy w parku zabaw dla dzieci i beda glownie jej kolezanki z przedszkola . Od nowego roku szkolnego, u nas to pod koniec sierpnia Gabi idzie do przedszkola na pare godzin w tygodniu a starsza juz do zerowki . Mloda nie moze sie doczekac kiedy zacznie sie przedszkole , ciagle siedzi z nosemw ksiazeczkach , probuje pisac literki ( twierdzi , ze musi umiec zanim pojdzie do przedszkola :) ) , zna juz na pamiec caly alfabet . Na razie umie jezdzic tylko na trzykolowym rowerku , na dwukolowym +2 boczne jakos nie moze zalapac, ale bardziej od rowerka lubi hulajnoge . Ewcia u mnie tak samo, jak Gabryska sam w domu to cisza i spokuj a jak sa we dwie to non stop klotnie i wrzaski a nawet bojki . Katrina ale ci zazdroszcze wakacji w Pl :) Co do pieluchy w nocy to Vanesska musi chyba sama dorosnac , albo ograniczyc picie w nocy. Moja Kamilka zaraz bedzie miala 5 lat a dzis w nocy mi sie zsikala na posciel , bo przed spaniem wypila z wiadro wody ;) Hanio ale z ciebie sprytna kobitka , dzieci, budowa i jeszcze studia - jak ty to wszystko ogarniasz ? Surfitka , trzymam mocno kciuki za to aby Bozia dala wam kolejnego bobaska :) Aisha , ta twoja Olka nie przestaje mnie zadziwiac !!!!! :) Ewelona ty juz u tesciowe? Wspolczuje kochana ;) Ja z moja znowu mam na pienku .... ale olewam juz ja.... Ok dziewczyny , trzymajcie sie cieplo . ja obejze jeszcze M jak Milkosc i uciekam spac, bo niestety mopja Gabi nadal czesto budzi sie w nocy :( . Ajak wasze maluchy, nadal robia wam pobudki w nocy ???

Cześć:) Agula - miło Cie "widzieć":) Moja Ola faktycznie fajnie mówi, za to Filip operuje dziesięcioma słowami:D Ale jest przy tym taki słodki, że to miła odmiana. Ja siedzę w pracy, roboty mam huk, wiec tylko wpadłam sie przywitac. Pozdrawiam mamuski:)

Hej Aisha :) A co to , jak tylko sie pojawie na kafe to zaraz cisza jak makiem zasial..... gdzie wy ??????

Hej, hej :) u mnie spoko, egzaminy zdane, mam już wakacje. tylko muszę się zająć pracą licencjacką, bo muszę złożyć ją do końca września, a potem obrona... po sesji nie poznaję mieszkania, sprzątam, piore, prasuje... napiszę więcej może jutro

Hej dziewczyny. Ja tez zalatana ostatnio. W pracy zamieszanie bo projekty na ukonczeniu, a prywatnie tez sie dzieje, bo kupilismy samochod i wiadomo, ze trzeba zarejestrowac, ubezpieczyc itp. Do tego w niedziele urzadzamy male przyjecie, bo nasza Ninka skonczyla dzis 3 latka ...kiedy to zlecialo nie wiem. Pozdrawiam.

No, jestem :) Wybaczcie, że nie odniosę się do wszystkich wpisów, nie zdążę... Jutro nasz wielki dzień! Rubenkowe urodzinki. Na tę okoliczność piekę chlebek na śniadanko. Jak pisałam, sesja już za mną. Było ciężko, ale dałam radę :D z dwóch egzaminów nie znam jeszcze wyników, ale poszło mi dobrze (przynajmniej tak mi się wydaje). Obronę przeniosłam na wrzesień, nie miałam już teraz głowy do pisania itd. Z resztą, do obrony też trzeba się porządnie pouczyć (u nas na uczelni wałkują ostro), wolę mieć na to więcej czasu. Przy dzieciach wiadomo jak jest.... Jako, że bardzo... trudny i obfity w doniosłe wydarzenia ;) rok akademicki za mną, obiecałam sobie na poczatku, że jak zdam sesję to kupię sobie coś SUPER. No i mam :) cały rok zbierałam kasę i kupiłam thermomix. Kurczę, super sprawa! Od piątku mam, zrobiłam na razie ciasto drożdżowe, kawę mrożoną i chleb ;) jutro jakiś obiadek ugotuję. Świetne jest to, że wrzucam składniki i się robi, a ja w tym czasie mogę już posprzatać, nakryć do stołu itd. To znaczne ułatwienie, szczególnie przy dzieciach, kiedy mają fazę na "łeeeeeeeeeee, mamusiu!" ;) Jeśli chodzi o budowę, to ciągle się bijemy z myślami, czym przykryć dach... już byliśmy zdecydowani na blachodachówkę, ale się okazało, że ta którą chcemy cenowo za materiał wychodzi tyle, co dachówka braasa. Różnica w cenie dotyczy tylko kładzenia i nie jest duża... Drugi problem, bo - kolor "ceglany", czy czarny? ceglana dachówka zupełnie odpada, bo zaraz są zacieki i po kilku latach porasta mchem... tak więc jeśli się zdecydujemy na kolor ceglany pewnie będzie blacha, a jeśli na czarny - to jednak wolę dachówkę... ech, dylematy, dylematy!!! uciekam :) dobrej nocy!

Witam kochane nie pisałam dawno bo naprawde nie mam czasu całe dnie w pracy a po pracy juleczka jest strasznie zywotna wszedzie jej pełno mowie wam chwili nie usiadrzie na pupie ,my juz po 3 urodzinach Julia pieknie zdmuchneła swieczki az sie wzruszyłam A PRZY OKAZJI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH SOLENIZANTOW 100 LAT Ewuniu a co tam u ciebie dawno nie pisałas odezwij sie

ja jestem tu, ale cóż pisać, jak tu puchy? Ewcia chyba w końcu uwierzyła, że córeczka i wariuje ze szczęścia ;-)

witajcie laseczki :) hanio oj tak kochana ja uwierzyłam w córcie i dosłownie wariuję ze szczęścia !!!!!!!!!!!!!! wczoraj widziałam moją Liwunie :) już jest główcią ustawiona w dół, szaleje jak szalona daje mi po żebrach ostro :) ha,ha a ja szaleję z zakupami dla niej :)

cieszę się z Tobą, Ewuniu. Też mam nadzieję, że u mnie następna bedzie córeczka. a potem jeszcze jedna :P

A ja Was podziwiam i zazdroszcze mozliwosci zdrowotnych :) , do posiadania takiej gromadki. U nas ok. Dzien za dniem taki sam. Nie pisze, bo naprawde nic ciekawego sie nie dzieje. Ostatnio imprezowalismy, wiec weekendy zajete. Teraz szykuje sie dlugi weekend i znow myslimy o jakims "wypadzie" ze znajomymi. Co do dzidzia to nie wiem jak bedzie, jakos mam zle przeczucia. Ostatnio dostalam @ w 18 dc. Moj gin stwierdzil, ze to przez torbiel. Mialam usg i torbilka znikla. Ale i tak jakas przybita jestem. Czas pokaze czy cos z tego wszystkiego bedzie ;) Grunt ze mam Ninke i to najwazniejsze :) Pozdrawiam.

hejka :) hanio bardzo mi miło !!!!!!!! i ja również Tobie życzę córuni !! a później jeszcze jednej jeśli masz takie marzenia :) !! a ja dziewczynki uwierzyłam w tą moją córunie lalunie :) ❤️ no bo chyba 2 ginów to przecież pomylić by się nie mogło :) .... no chyba,że :O teraz niecierpliwie czekamy na nasz kolejny owoc miłości ;) Eryczek bardzo cieszy się,że będzie miał siostrzyczkę !! kiedyś byliśmy na zakupach i Oski pyta się mnie gdzie teraz idziemy a Eryś do niego mówi "teraz idziemy kupić coś Liwusi :* " mój słodziak kochany taki mądry chłopczyk z niego !!!!! Surfitko życzę Tobie dużo zdróweczka !!!!!!!!!!!!!!!! i oczywiście możliwości posiadania drugiego bejbika !!!! życzę Ci tego z całego serducha !!!! i wierzę w to,że niebawem oznaimisz nam,że Ninusia będzie miała rodzństwo !!!!

cześć dziewczynki ja wiem ze bardzo rzadko jestem tutaj ale wierzcie mi ze po prostu brak czasu :-) my juz po roczku.po I Komunii Wiki i po 3 urodzinach kubusia czas leci dziewczyny niesamowicie. małą biega jak szalona,kuba od grudnia woła siku i kupke,niestety w braku miejsc nie dostał sie do przedszkola:-(ale mam nadzieje ze we wrześniu lub październiku będzie ju jakieś miejsce-niektóre dzieci rezygnują a wiki juz do 3 klasy idzie a niedawno opuszczała przedszkole i szła do zerówki-pamiętacie kiedy to było? Ewcia z całego serca gratuluję ci córeczki którą nosisz pod sercem surfitka ja mam nadzieje ze ty tez niedługo nam napiszesz ze juz masz coś w brzuszku:-) hanio-ty to masz zdrowie reszta dziewczyn pozdrawiam was serdecznie

Hej laseczki!!! Ja tak na chwilkę wpadłam do was:)Już w Polsce jesteśmy więc nie mam czasu na pisanie. U nas ok,codziennie na działeczce albo nad jeziorkiem także dzieci całe dnie na dworzu i dobrze bo zmęczone ładnie zasypiają i śpią całe noce:)Vanesska troszkę się rzuca przez sen,tak już ma niestety że przeżywa w nocy dzień.U nas pielucha na dzień pożegnana ale na noc zakładam bo dużo siusia,pielucha ciągle pełna po nocy ech..tak to jest jak się śpi z ukochanym niekapkiem. Mati jest na etapie że wszędzie wlezie,wszystko wyciągnie i wszędzie go pełno a więc oczy dookoła głowy hehe,i taki jest przylepek mamuni że nigdzie się nie moge wyrwać z domu na ploteczki bo bez mamy ani rusz,trochę nad tym ubolewam:( Dziewczynki pozdrawiam was serdecznie i obiecuje zaglądać:) Ewcia super że jesteś szczęśliwa i dzieci się cieszą-w końcu będzie mała królewna u was:) Surfitka życze tobie maluszka w brzuszku już niedługo!!!! Hanio podziwiam cie za chęć posiadania aż tylu dzieci-chyle czoła i życzę powodzenia w kolejnych przyszłych staraniach:) Ewelona jak tam u ciebie,dajesz rady?Wiesz już że strunki to Egipt zwiedzali:)Super:) Goba ty już masz fajne odchowane dzieciaczki,czas leci szybko:)

hejka dziewczynki :) goba dziękuje za gratki :) katrina miłego wypoczynku w pl Wam życzę :) U nas wszystko po staremu ;) od kilku dni mamy ciepełko więc korzystamy z tej pięknej pogody tyle ile się da :) uwielbiam lato !!!! ja już 30 tc. i mam 9 kg. na plusie :O laseczki pozdrawiamy Was :) pa,pa 👄

Hej Faktycznie ten czas szybko leci :) A juz ciaza Ewci to nie wiem kiedy mija. Piszesz 30 tc..a ja utknelam gdzies przy 20 ;) Wow, to juz niedlugo ksiezniczka bedzie z wami. Katrina, Mati za mamusia, bo tylko z toba przebywa wiec sie nie ma co dziwic. Goba, a to bryndza, ze sie nie dostal Kuba do przedszkola :( U mnie na osiedlu ponoc tez sporo dzieci sie nie dostalo, a jak juz mama nie pracuje to nie ma szans. Ale parodia jest to, ze pierwszenstwo maja dzieci samotnych matek, bo polowa z nich po prostu nie ma slubu, a nie jest samotna :o Hanio, a co to za urzadzenie masz? Wrzuc moze linka jesli mozesz. A u mnie jako tako. Otoz czekam na testowanie :) Po ostatnim badaniu usg, kiedy torbiel sie wchlonela, mialam owulacje, troche podzialalismy i zobaczymy czy ktos sie pojawi :) Jeszcze ponad tydzien zanim wogole bedzie sens test robic. Wiec trzymajcie kciuki ;) A Ninka juz taka "dorosla" . Wczoraj przyszla z przedszkola i mowi mi - mamo, umyj mi wlosy zebym byla ladna i pachnaca ;)( nie to zebym jej nie myla, tyle ze nie myje wlosow codziennie) A rano jak wstaje to do szafy leci i przebiera stroje, moze w tym dzis pojdzie, a moze w tym..mowie wam, strojnisia mala. Chce zebym przebila jej uszy, bo kolczyki sa ladne. No i fryzure tez uzgadniamy razem - czy warkoczyki, czy jeden kucyk. Mnie tez czesze rano do pracy. No i coraz wiecej mowi po angielsku. Pozdrawiam was serdecznie i piszcie cos dziewczyny !

hej :) surfitko o tak czas szybko leci.... ja już nie mogę się doczekać końcówki i porodu i już wogóle najlepiej żeby było po wszystkim ;) ostatnio powoli zaczynam się bać porodu,bólu szycia krocza itd,itd... :O ehh teraz znów ostanio kilka osób mi powiedziało,że bardzo ładnie wyglądam i że pewnie będzie 3 synuś... a ja znów schizuję,że może coś się tam podczas usg schowało :O ?? surfitko strasznie się ciesze,że staracie się o dzidziolka :D i trzymam mocno kciuki aby wasza staranka zakończyła się owocnie :) !!!!!!!!! aby teścik pokazał 2 kreseczki :) :) Ninusia to mała elegantka prawdziwa dama :) Eryk też się stroi,włoski na żel jeżyk musi być ! perfumki tatusia psik,psik ;) - artysta mój mały :) on to papuguje wszystko po starszym bracie :)

Hej dziewczeta :) Ewcia , rzuc pare fotek z brzuszkem, bo strasznie bym chciala cie zobaczyc w tym blogoslawionym stanie :) A ten czas naprawde leci , ja az dwa razy musialm przecztac, bo nie moglam uwierzyc , ze to juz 30 tyg u ciebie ! A przepowiedniam co do wygladu to sie nie przejmuj , ja z pierwsza cora wygladalam kwitnaca i tez mowili , ze na 100 % chlopak ;) A z Gabi ''odjelo mi urode'' i tez wyszla dziewczynka :) Surfitka , trzymam, trzymam bardzo mocno kciuki , za drugiego bejbika . Zycze wam powodzenia w starnkach . Mi ostatio snilo sie, ze jestem w ciazy i bylam zalamana , na dodatek nie moglam sobie przypomniec kiedy mialam ostatnio @ i nie wiedzialam przez to kiedy bejbik ma sie urodzic .... :D Gabryska idzie od 30 sierpnia do przedszkola, bedzie chodzic caly tydzien po 2,5 h . Juz nie moge sie doczekac kiedy obie pojda z domu z rana :P , choc ostatnio ( tfu, tfu nie zapeszyc ) jakos ladnie razem sie bawia ... Srodek lata a obie na antybiotyku.... "" Gabi poszlo na oskrzela a Kamilka ma cos w gardle"" i tyle wiem ... bo P byl z nimi u lekarza i tyle sie od niego dowiedzialam po powrocie . Jutro idziemy na wizyte kontrolna i mam nadzieje , ze juz pozbylismy sie choroby. Pozdrawiam :)

czesc dziewczeta....oj nie bylo mnie troche ale jak nie impreza macka na urodzinki, potem chrzciny a potem moj upragniony remont.... juz jestesmy w domu takze nadtrabiam zaleglosci.... u nas leci pomalu do przodu, michas ma juz ponad 4miesiace ijest strasznie radosnym bobasem,, jemu juz zupki desreki i takierozne i przesypia juz prawie cala noc ku mojemu szczesciu.... maciek tez super, za 1,5miesiaca idzie do przedszkola a ja wariuje, boje sie jak cholera ale sprobujemy zobaczymy co z tego bedzie a jak sie nieuda to trudno i tak w domu sidze. ale bardzo bym chciala nie ukrywam.... codziennie wychodzimy na hustawki i on umie sie bawic z dziecmi mlodszymi i starszymi ale w swoim wieku z dziecmi wogole, stoi z boku i tylko obserwuje i sam sie bawi, szkoda mi go bo od razu wyobrazam sobie jego w przedszkolu jak stoi gdzies z boku i placzu.... oj to chyba moje takie myslenie ale coz moje pierwsze dziecko opusci juz ,,mamina spodnice" przesle pare zdjec na poczte z chrzcin... surfitko trzymam kciuki!!! ewcia nie martw sie dziewczynka na 100%!!! pozdrawiam was

Hallo, u mnie ciągle problemy z internetem, no i czasu brak. Nie, inaczej. Czas mam, tylko nie mam jak w tym czasie korzystać z komputera... Przez kilka ostatnich dni mieliśmy ładną pogodę, więc chciałam, żeby Jonek spał na podwórku, no a jak śpi na podwórku, ja już kompletnie nic zrobić nie mogę, bo muszę siedzieć i pilnować. Chyba, że akurat teść ma chwilę... No więc towarzyszę Rubenowi w zabawach, doglądając śpioszka. A jak już dostaję się do mieszkania, to wiadomo - gotowanie, sprzątanie, pranie. Przetwory. I wtedy już nie mam kiedy podskoczyć... Szlag już mnie trafia z tym trzecim piętrem, niby człowiek ma swój ogródek i powinien mieć więcej swobody, ale i tak się mieszka jak w bloku, bo z dzieci oka spuścić nie mogę. Czekam na swój domek i taras z wejściem tuż obok kuchni! W piątek byliśmy na szczepieniu, Jonek waży już 6300. Kilogram miesięcznie przybiera, grubasek :) Właściwie to przyskoczyłam na sekundkę, bo robię mus jabłkowy dla Jonatanka. No, i właśnie, nie mam w czym mrozić specjalnie podjechałam do Auchan i NIC nie ma. żadnych malutkich pojemniczków, słoiczków, pudełek na jedzenie, najmniejsze 250ml, a ja potrzebuję 100ml. Porażka. W końcu, oczywiście, kupiłam na allegro - pojemniczki jednorazowe z wieczkami. Poza tym chciałam kupić smoczki, bo trzeba już większy rozmiar, no i znów - smoczki które używamy pakowane po 2 szt. A ja potrzebuję 3! 10zł jeden, to nie będę kupowała 4! Kurka... Będę znów latała po piętrach ze smoczkiem no i tak. od dziś mój mąż ma urlop, ale całe dnie będzie spędzał na budowie, więc różnica dla nas żadna. Budowa idzie do przodu, domek pięknieje w oczach, powoli planujemy gdzie-co i jak, bo niedługo się bierzemy za instalacje. Póki co jedna ekipa kładzie dachówkę, a druga ociepla dach. Okna już są wyprodukowane i czekają w magazynie... Lecę robić dalej z jabłuszkami, bo jest ciepło i parno, więc się "w oczach" psują, a szkoda by było, bo to takie domowe, nie pryskane. a, surfitko, chyba Ty pytałaś o tą moją maszynę ;-) http://allegro.pl/thermomix-tm-31-i1719703246.html wybaczcie, że nie odniosę się do wpisów, czas mnie goni

dzień dobry dziewczynki :) agula,ewelona,hanio cieszę się,że u was wszystko oki :) agula zaraz wrzucę foteczki na poczte :) u nas też wszystko prawie oki tzn. z dzieciaczkami siii :) tylko ze mną kiepsko :( w środę byliśmy z chłopcami na usg 4d Oskarek był zachwycony i z wielkim przejęciem wpatrywał się w monitor i słuchał co lekarz mówi :) a Eryk przes chwilkę tylko patrzał na ekran a później zwiedzał gabinet gina :O z usg wyszłam rozczarowana i zawiedziona liczyłam na śliczne ujęcia małej a tu wielka klapa :( mała jest ułożona poprzecznie :( obraz 4d był bardzo nie wyraźny gdyż łożysko mam na ścianie przedniej,jest grube i te fale nie odbijają się tak jak należy :( gin stwierdził,że na 90 % jest to dziewczynka ale patrzał tylko na usg 2d :( a ja tak bardzo chciałam zobaczyć narządy płciowe na usg 4d i lipa :( zawiedziona jestem :( i teraz znów mam mentlik w głowie dlaczego tylko 90 % ?????? może gdyby popatrzył na usg 4d było by wiadome na 100 % co dzidziol ma między nóżkami ! a jak się okaże,że to jednak chłopczyk ? kurcze już tak się nastawiłam na tą dziewczynke,że poprostu schizuję z tego powodu i popadam w jaką paranoje jakbym jakaś nienormalna była :( chyba z tego wszystkiego się rozchorowałam i jakiś psycholog by mi się przydał :(

Ewelona śliczne foteczki z chrzcin :) cudną masz rodzinke,chłopcy są tacy słodcy !!!!!!!! bardzo ładnie ci w tej fryzurce !!!

Ewcia, ale super :) A tak wogole to bedzie dziewczynka - daj spokoj. Najwazniejsze, zeby bylo dziecko zdrowe. Ewalona, podpisuje sie pod slowami Ewcia - sliczna z was rodzinka :) U mnie poki co nic nie wiadomo. Czekam :)

DZIĘKUJE SURFITKO :) a ty kochana kiedy testujesz ???? trzymam kciuki za 2 kreseczki :)

Ewcia, teoretycznie @ powinna byc dzisiaj. Ale poki co jej nie ma. Testowalam wczoraj, ale niestety jedna kreska. Jak @ nie przyjdzie w poniedzialek pojde na bete. Ale cos ciagnie mnie jak na @ juz...