Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tylko ruch

Do dziewczyn uprawiających sport-waga a wymiary

Polecane posty

Gość sflaczalec
A ja mam pytanie do wysportowanych dziewczyn, może któraś wie - jaką macie zawartość tłuszczu w organiźmie? Bo ja wg wagi 20,5 a wg internetowych kalkulatorów 17.

A co to jest ta zawartość tłuszczu? Tego się chyba nie da zmierzyć przez net??? Nie pomyliło ci się czasem z BMI?

Gość sflaczalec
nie pomyliło ;) Zwyczajnie, można mierzyć zawartość tłuszczu i wody w organiźmie. Przez net tylko na zasadzie podawania obwodu talii, szyi (?), wzrostu, wagi itp., są takie kalkulatorki. No a wagi normalnie, wysyłają impuls elektromagnetyczny czy coś tam, który przechodzi przez ciało, z fizyki miałam ledwo tróję :P

Heh, ja ważę 56 kg na 171 cm wzrostu a wymiary wahają mi się pomiędzy 88-63-89, a 88-64-90. Ta druga opcja pojawia się po tygodniach większego obżarstwa ;) chociaż ostatnio jem mniej. :) :) W ogóle to te moje wymiary wyglądaja tak ładnie jako cyferki na ekranie, ale mi się moja figura nie podoba! Wyglądam bardzo kobieco z tym wcięciem w talii i NIE PODOBA MI SIĘ TO! Ja nie wiem dziewczyny dlaczego wy tak narzekacie na ten brak wcięcia! Mogę wam oddać swoje jak chcecie bo mi sie właśnie podobają takie chłopięce figury jak u sportsmenek :) ;) Nie wiem co jest ze mną nie tak...:) A może ogólnie to już tak jest z ludźmi, że chcą mieć to czego nie mają ;) pozdr!