Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaaaaanieeee

przesunięcie miesiączki

Polecane posty

Gość anit. ;)
Słuchajcie.. a czy witamina C i wapno da radę przesunąć okres o 3 dni? Nie mogę nawet brać tabletek bo już zaczął mi się okres a studniówkę mam dokładnie 15 stycznia. ;/ A chcialabym dostać chociaz 17-18.. po poprawinach i powrocie do domu.. A słyszałam ze są jakieś tabletki które nie bierze sie caly miesiac, to na pewno nie sa anty.. chyba.. bierze sie je kilka dni przed planowana data miesiaczki. Pomożecie??

Gość Tuśka :*
polecam witaminę c . ja połykałam 4 dziennie i nie dostałam wcale . a zacznij brać dzień przed okresem lub w dniu okresu . ;D pozdrawiam

Gość mozna latwo opoznic
Mieisączkę można też przesunąć jeżeli nie stosujesz pigułek antykoncepcyjnych. Są tabletki norethisterone, które trzeba po prostu brać na jakiś czas przed okresem i one opozniają miesiączkę na tyle dni ile chcesz. Nie pamiętam dokładnie jak to działa, ale można więcej poczytać tu http://www.121doc.pl/norethisterone.html

Gość chiquitina
Hej, nie chce mi sie czytac poprzednich postow hehe, ale powiem Wam ze mam z***bisty sposob na przesuniecie okresu, na mnie zadzial tak, ze zaczatki okresu ktore pojawilly sie w zeszly czwartek zaniknely!!! Az do dzis, a dzis jest sroda :D Na dzien przed spodziewanym okresem lub w dzien jego pojawienia sie (u mnie zwykle zaczyna sie powoli) nalezy pic 3/4 SZKLANKI SWIEZO WYCISNIETEJ CYTRYNY!! Naraz oczywiscie. Powaznie, pilam to przez 4 dni, bez cukru oczywiscie, nie trzeba na czczo. Zadzialalo i tak spedzilam super weekend bez okresu :) Polecam :)

Gość grazyna1980
teraz dostępne są tabletki o przedłużonym schemacie działania, które bierze się 91 a więc krwawienie mamy raz na kwartał. Idealne rozwiązanie :)