Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Black

Kobiety kierowców ciężarówek łączmy sie

Polecane posty

Yhym :) to może ja nie będe aż tak bezpośrednio do Ciebie pisać , bo jednak jestem troche młodsza:p

Gość Stęskniona za nim!!
kiedy wami faceci wracają do domu?? moj moze juz jutro bedzie zemna a najpozniej w sobote.. :) juz sie nie moge doczekac ... :)

Gość Stęskniona za nim!!
a gdzie twoj jezdzi???jakie ma trasy?moj tydzien niemcy i weekend w domu

ha ha :))))Lill nie przesadzaj bo poczuję się bardzo staro a nie zamierzam:))do tej pory fajnie nam się pisało więc niech tak zostanie ok?

Stęskniona za nim!! ma trasy tylko po polsce , na weekendy jest w domu ;] Black hehe no dobrze :D i nie napisałam że jesteś stara :P tylko jednak troszke lat jest różnicy ale to żadnej problem :)

Gość Stęskniona za nim!!
no to wsumie jak u mnie tylko ze ze moj po niemczech jezdzi... a zadowolony jest ?długo juz tam pracuje?

w sumie to w tej firmie dopiero rok , a co do zadowolenia to wiadomo raz jest lepiej raz jest gorzej ;] a skąd jesteś ?

Gość Stęskniona za nim!!
jestem ze sląska.. a ty lill?

Gość Stęskniona za nim!!
dokładnie :) a długo juz jestescie razem??

Gość Stęskniona za nim!!
my 17 miesięcy prawie :) niecałe 1,5 roku..

Różnie to bywa ale akurat Tobie nie musze tłumaczyć , że to zależy przede wszystkim od spedycji :) Średnio z tego co mi wiadomo można zarobić 2.000-2.700 za 8 kursów miesięcznie Trójka i wyżej to już jedynie za 3 kursy tygodniowo , ale wiadomo z czym to sie wiąże:P

Więc widze że od 2 lat ta sama stawka nic prawie sie nie zmieniło .Wyzysk w biały dzień.

Gość malinka0310
hej dziewczyny , dawno nie zagladalam , moj facet jezdzi na miedzynarodowce i zarabia 4000 ale pracuje dopiero po,roku tam wiec mam nadzieje ze odstanie podwyzke !! jezdzi 3 na 1 wiec tez siedze i czekam z utesknieniem ale za to jaki ten tudzien cudowny :) lill czemu uwazasz ze faceci to swinie jednak ?? kurde zazdroszcze wam tez bym pojechala w trase , do hiszpani wloch francji tak jak moj jezdzi ale niestety narazie nie ma opcji bo na podwojnej obsadzie smiga :( co u was slychac ?? pozdrawiam

malinka0310 fakt 4000 to troszke mało jak za międzynarodówke a czemu faceci to świnie ? heh to proste , dać im troche luzu i od razu niepotrzebne problemy , ostatnio jak dał mi swój telefon to myślałam że mu jaja utne za to co przeczytałam :/ ;] U mnie niestety bez zmian, po wrocie z trasy zaczęła sie szara rzeczywistość, szkoła , obowiązki ... na szczęście już niedługo :)

Cześć wam mój zarobi ok.5 jak jest dobry miesiąc więc nie narzekam.Lill Ty to się masz... ale chyba nic aż tak strasznego się nie wydarzyło mam nadzieję .U mnie w związku jest ok.ale za to życie potrafi nam płatać różne figle ,pomału wychodzimy na prostą ważne że między nami zawsze się układa.A ju%

Ejj bo wychodzi , że mój najmniej zarabia hehe :P No co ja z nim czasem mam to szkoda gadać , dorosły człowiek a zachochwuje sie jak dziecko ;p , ale na szczęście wszystko jest od , do czasu aż mnie znowu wyprowadzi z równowagi

Gość malinka0310
no wlasnie wiem ale mam nadzieje ze rusza jakies podwyzki lill mam nadzieje ze az takich zlych rzeczy tam nie wyczytalas , mnie to chyba by grom z jasnego nieba strzelil jak bym cos znalazla dlatego nawet nie szukam . niestety trzeba teraz ufac bo inaczej mozna w psychiatryku wyladowac , jeszcze 5 dni i przyjezdza mmm nie moge sie doczekac :)

Na międzynarodówce napewno, bo w PL to raczej marne szanse na podwyżki. Eee no wogóle, próba umówienia sie z moim miśkiem to naprawde nic takiego haha, ja prawie wyszłam z siebie i stanęłam obok, ech i co fakt to fakt chciałabym mu zaufać na 100% ale przewiozłam sie już na pary facetach i wiem że z nimi nigdy nic nie wiadomo ! No to już tuż tuż :)

Nie wiem czy na międzynarodówce można tak liczyć na podwyżkę bo od jakiegoś czasu też stoi wszystko w miejscu a czasami to jest gorzej niż lepiej to zależy od pracodawcy....podwyżki to oni wkładają do swoich kieszeni z tego co mówią na parkingach to "gra przestaje być warta świeczki":(Lill Mówisz że Twój jest dorosły a zachowuje się jak dziecko....oni całe życie tacy są wszyscy do kupy wzięci:)) ;))Ja już za dwa dni będę miała swoje"dziecko";))))w domu.

właśnie trzeba zacząć od tego jakimi pracodawcami są ich ludze:] z tego co wiem to trudno jednak trafić faceta który chętnie będzie wydawał swoje pieniadze ma podwyżki, części do samochodu itp, np.po co kupić nowy błotnik skoro można skleić stary z 5 kawałków xD :) no tak dobrze to napisałaś :D kurcze widze ze wszyscy teraz wracają z tych dłuższych tras ;D

dziewczyny nie znacie jakiegoś dobrego sposobu na zmęczenie i poprawienie koncentarcji ?