Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

dziewczyna123

Dieta jab艂kowa - tania i skuteczna

Polecane posty

Go艣膰 koteczek20
og贸艂em mo偶na stosowa膰 t膮 diete tylko 3 dni ale ja tak jak inne dziewczyny na tym topiku robi膮 tyle dni na ile czuj膮 si艂y...wiec chcesz d艂u偶ej ok ale jak bedziesz sie 藕le czu艂a czy bedzie cie brzuch bola艂 czy 偶o艂adek przerwij...pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Magda Szostka
Dzisiaj Aktywny Pi膮tek a zatem, b臋dzie aktywnie i dynamicznie. Dowiesz si臋 co je艣膰, jak 膰wiczy膰 i jak przygotowywa膰 potrawy, aby skutecznie chudn膮膰. Czy wiesz, 偶e aby schudn膮膰 trzeba WI臉CEJ je艣膰? Szczeg贸艂y wieczorem o 20:30 http://tv.sukcesosobisty.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Internatka
Cze艣膰 dziewczyny! Na pocz膮tku chcialam Wam SERDECZNIE PODZI臉KOWA膯 :*:* Dzi臋ki Wam 4 dni temu zacz臋艂am diete jab艂kow膮. Przeczyta艂am Wasze posty, zmagania, trudno艣ci i sukcesy i stwierdzi艂am, 偶e ja r贸wnie偶 spr贸buje. Mia艂am do mojego celu co艣 ko艂o 3-4 kg. Zmotywowana Wami i Waszymi sukcesami spr贸bowa艂am tej diety i wiecie co... Dzisiaj wygl膮dam NIESAMOWICIE ! moja figura jest w tym momencie figur膮 moich marze艅, nic bym w sobie nie zmieni艂a, a tych ostatnich kilogram贸w nie mog艂am sie pozby膰, bo wczesniej zrzuci艂am 18 kg i tych kilku ostatnich najwa偶niejszych nie mog艂am. To, 偶e teraz patrze w lustro z u艣miechem na ustach to w艂a艣nie Wasza zas艂uga :*:*:*:* dzi臋kuje Wam za to, 偶e mnie zmotywowa艂y艣cie :*:*:*:* 呕ycz臋 Wam z ca艂ego serca, 偶eby艣cie niebawem same (tak jak ja dzisiaj) spogl膮da艂y w lustro z dum膮, satysfakcj膮 i niewyobra偶alnym zadowoleniem z samych siebie ! :*:*:*:*:* Jeszcze raz dzi臋kuje i 偶ycz臋 POWODZENIA !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda_mz
Internatka mam pytanko ma艂e do Ciebie. Jak膮 diete wcze艣niej stosowa艂a艣, 偶e tyle uda艂o Ci si臋 schudn膮膰? Marz臋 o takim rezultacie ale nadal szukam idealnej diety i zapa艂u starcza mi g贸ra na 2 tygodnie. Prosze powiedz jak to zrobi艂a艣:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do internatka
....a te jablkowa stosowalas 4 dni? i tak wlasciewie ile schudlas na niej 3-4 kg? no i ile jadlas jablek- male, duze?? odpisz prosze tez:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Internatka
Hmmm... wczesniej nie stosowa艂am 偶adnej konretnej diety. Sko艅czy艂am z wszelkiego rodzaju s艂odyczami, i nie jad艂am kolacji z czego ja jem 艣niadanie ok godziny 8-9 potem obiad oko艂o 13-14 w porywach ko艂o 15-16 i na tym ko艅czy艂am jedzenie danego dnia a偶 do 艣niadania. Wiem, ze to cholernie 藕le wp艂yne艂o na m贸j organizm, ale potrzebowa艂am czegos niesmowicie rygorystycznego zeby zrzuci膰 wage - teraz powoli zaczynam je艣膰 kolacje, chce to wyregulowa膰. Dodatkowo codziennie robi艂am ok 1000 brzuszk贸w, skaka艂am na skakance, je藕dzi艂am na rowerze, i biega艂am. Oczywi艣cie nie wszystko jednego dnia :D bo nie mam na to czasu, ale ka偶dego dnia co艣 robi艂am. Nie zawsze w takich samych ilo艣ciach jednego dnia zrobi艂膮m 500 brzuszk贸w, innego 200 innego 800 jeszcze innego 1000 wszystko zale偶a艂o od tego jak sie danego dnia czu艂am. Dla mnie wa偶ne by艂o, 偶eby sie porusza膰, nie wa偶ne ile, ale zeby codziennie co艣 zrobi膰. Natomiast je艣li chodzi o diete jablkow膮, to bardzo mi pomog艂a :) bo nie mog艂am sie pozby膰 ostatnich kilos贸w 偶eby osi膮gn膮膰 pe艂nie szcz臋艣cia a z ni膮 mi sie uda艂o :) Jad艂am r贸偶nie, zale偶y na ile w艂asnie mia艂a ochote. Jednego dnia zjad艂am 8 drugiego 4, jakos nie liczy艂a ich. To byly 艣rednie i du偶e jab艂ka. Nie wa偶y艂am sie po niej, bo bylam akurat w okresie, ale widz膮c po mnie posz艂am na pewno 3 kg w d贸艂, mo偶liwe ze wiecej. Zwa偶e sie w niedziele i wtedy bede wiedzie膰 dok艂adnie:) Stosowa艂am j膮 3 dni z czego ka偶dego dnia mia艂am jaki艣 dodatek - jednego kromka chleba z d偶emem, drugiego 3 koreczki sledziowe, a trzeciego talerz zupy i kilka kostek czekolady (brat mia艂 urodziny, a milki nie mozna odmawia膰:D ) a mimo tych potkni臋膰 o kt贸re mia艂am do sebie wielki 偶al, waga polecia艂a niesamowicie w d贸艂. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do internatka
Oki, dzieki za odpoweidz i gratulacje!!! A chcesz zdradzic z jakiej wagi startowalas?? Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Internatka
na samiusie艅skim pocz膮tku startowa艂am z 78 kg ;) teraz na wadze widnieje co艣 ko艂o 57-58 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koteczek20
do Internautka-a w jakikm czasie udalo ci sie tyle schudn膮膰?te 15 kg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koteczek20
Internatka;p wybacz ale ju偶 sie poprawi艂am:)

Udost臋pnij ten post

siemanko laseczki :) wybaczcie na dluga nieobecnosc ale po treningach calodniowych nie ma czasu na internet ;p powiedzcie mi jakie tam dietki stosujecie z jakiej wagi/wzrostu co cwiczycie jakie efekty itd :) mi poki co dobrze idzie duzo cwicze..jesc czasu nie mam specjalnie ;p waga codziennie pol kilo spada..odpukac -niech spada dalej ;p;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Internatka
18 kg zrzuci艂am w 3 miesi膮ce. Ale ja mam to do siebie, 偶e naprawde szybko potrafie schudna膰, ale i NIESAMOWICIE szybko nabieram na siebie. a z tymi kilkoma ostatnimi m臋czy艂am sie ju偶 2 rok - a偶 wreszcie znala偶艂am diete jab艂kow膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koteczek20
ale偶 tu cisza...ju偶 nikt sie nie odchudza na tej diecie????;/

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny faktycznie tu cisza:) u mnie dobrze diet臋 tak p贸艂 na p贸艂 stosuje to znaczy jem jeden posi艂ek a reszta same jablka ale i tak to du偶o daje bo spad艂o mi to co przez 艣wi臋ta i wesele przyby艂o stosuje to od tygodnia od wczoraj zacz臋艂am biega膰 dzi艣 rowerek wyci膮gn臋 i my艣l臋 偶e efekty b臋d膮 jeszcze lepsze napewno a wam jak idzie? Buzia co u Ciebie jak Tobie idzie? Opowiadj

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 Kochane ! :D Normalnie czzasu mi brakuje a pogoda jeszcze bardziej odgania od kompa jak mi idzie hmm wczoraj us艂ysza艂am komplement od ciotki meza alez ty schud艂as jestes szczuplejsza niz przed ci膮z膮 :D co oczywiscie mnie zmotywowa艂o co prawda przez ten tydzzien pofolgowa艂am i jad艂am co chcia艂am ale nie opycha艂am sie mam juz w 艂apkach 7 r贸znych zestaw贸w diety redukcyjnej 1200 kacl i ksero ksi膮zki wiem co jem :) nie mia艂am nawet czasu tego przestudiowac co do wagi boje sie na nia wejsc ale teraz jest juz cieplutko wiec jesc sie tak nie chce :)dzis np zjad艂am jogurt truskawkowy czego nie lubie ale chce sobie urozmaicac posi艂ki i nie katowac sie :) teraz pisze z doskoku wiec przy wiekszej ilosci czasu cos napisze wiecej :) bo tak zalatana dawno nie by艂am :) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Witajcie, jestem tutaj bo postanowi艂am raz na zawsze sko艅czy膰 z ogromnym wystaj膮cym i trz臋s膮cym si臋 brzuszyskiem, du偶ymi udami i pot臋偶nymi ramionami. Ju偶 dzi艣 zacz臋艂am 膰wiczy膰 cho膰 troch臋 nie艣mia艂o jeszcze. Z danych technicznych wynika ze mam 160 cm wzrostu i 80 kg wagi czyli spoooooooroo. Zainteresowa艂a mnie dieta jab艂kowa poniewa偶 ze wzgl臋du na m臋偶a nie mog臋 wprowadzi膰 偶adnej innej do naszego menu poniewa偶 m膮偶 ci臋偶ko pracuje i potrzebuje sporej dawki kalorii, sam zreszt膮 jest szczup艂y, zatem ja wcina艂abym jab艂uszka a on normalne obiadki. Zgubne dla mnie tez jest na pewno chrupanie chips贸w wieczorami postanawiam 偶e ju偶 nigdy wi臋cej po nie, nie b臋d臋 si臋ga膰. Mo偶e kto艣 m贸g艂by poradzi膰 jak walczy膰 ze swoimi s艂abo艣ciami? Powinnam przeczyta wcze艣niejsze posty ale obawiam si臋 ze naczytam si臋 o niepowodzeniach w diecie i si臋 zdemotywuje. B臋d臋 tu zagl膮da膰 regularnie mam nadzieje chwal膮c si臋 straconymi kilogramami i p艂askim brzuchem. Pozdrawiam i gor膮co dopinguj臋 wszystkim

Udost臋pnij ten post

Lenutka witaj znam ten b贸l ale dieta daje pozytywne efekty zachowaj tylko zdrowy rozs膮dek i nie przesadz z czasem dni wykonywania jej , bo ja by艂am 10 dni i da艂a mi w kosc jednak za d艂ugo :) za trzy dni poroponuje dodac zdrowe przek膮ski :) ustalic zasady :)i sie ich trzymac powodzenia

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich ponownie :) min膮艂 tydzie艅 odk膮d postanowi艂am si臋 zmierzy膰 z nadmiarem swojego cia艂a :) I musz臋 si臋 pochwali膰 s膮 ju偶 pierwsze sukcesy :) Brzuszek, uda, pupa zeszczupla艂y czuj臋 si臋 zdecydowanie lepiej l偶ejsza i pe艂niejsza energii cho膰 dokuczaj膮 mi b贸le g艂owy ale to norma, natomiast jeszcze nie przesz艂am na stricte diet臋 jab艂kow膮, ale zrezygnowa艂am z pieczywa, mas艂a, t艂ustych rzeczy og贸lnie jedynie ca艂kowitym moim po偶ywieniem s膮 p艂atki owsiane z jogurtem naturalnym i jab艂kiem na 艣niadanie, do tego otr臋by, w miedzy czasie jab艂ko albo marchewka, na obiadek sa艂ata z cytryna, broku艂 czasem jajko, pomidor i gotowane mi臋sko z kurczaka. Dla "os艂ody" upiek艂am dietetyczne bez cukrowe ciasteczka owsiane. W og贸le ju偶 nie odczuwam g艂odu no ale je艣膰 trzeba :) i w tym tygodniu przyst膮pi臋 do trzydniowej diety jab艂kowej :) najgorsze w tym wszystkim jest to ze m臋偶owi gotuj臋 "normalne" obiadki, a gotuj臋 na moje nieszcz臋艣cie 艣wietnie wiec troch臋 czasem 偶al patrze膰 jak on takie pyszno艣ci wsuwa :) ale dam rade :) Do tego codziennie cykl 膰wicze艅 na brzuch, nogi i po艣ladki i kilkugodzinne spacery a wieczorami godzinka biegania. Pozdrawiam wszystkich gor膮co :)

Udost臋pnij ten post

Lenutka jak moge dac rade to dodaj magnes ja juz ponad 2 tyg po jab艂kowej a skurcze palcow nadal mam dzis jem co chce waga wmiare sie utrzymuje pije po kazdym posi艂ku czerwona herbate ale skurcze palc贸w nadal sa a co do p艂atkow owsianych to sa moim g艂ownym pozywieniem , by艂y w jogurcie ,ale od kilku dni za namowa mamy w owsiance i musze przyznac ze strasznie syta jest :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Hej :) dzi臋ki za rad臋 zapami臋tam i zaraz si臋 w niego zaopatrz臋 :) Ja w艂a艣nie do tej pory tylko w jogurcie p艂atki owsiane zajada艂am tylko najpierw zalewam je troszk臋 wrz膮tkiem, ale zakupi艂am mleko 0% t艂uszczu i ca艂膮 mas臋 innych produkt贸w light, fit, sport i 0% :) Planowa艂am wzi膮膰 na tapet臋 temat diety dukana ale przera偶a mnie ta systematyczno艣膰 i mnogo艣膰 posi艂k贸w, wi臋cej i cz臋艣ciej bym na niej jad艂a ni偶 normalnie i nie wyobra偶am sobie nie je艣膰 przez tydzie艅 warzyw i owoc贸w, ale zaczerpn臋艂am z niej kilka fajnych przepis贸w jak chocia偶by na placuszki owsiane. Zatem pozostaj臋 przy diecie stworzonej przez siebie :) i oczyszczenia na jab艂kowej

Udost臋pnij ten post

Lenutka ja w艂asnie Dukana sie ba艂am za d艂ugo strach ze mog艂abym nie wytrwac jest 3 razy gorszy niz zmiejszenie porcji jedzenia kt贸re zrobi艂am i szczerze nie opycham sie moja nowa zasada nie podjadania jak mam juz na cos ochote to staram sie zjesc cos smacznego i pozywnego nie pamietam tez kiedy mia艂am chipsa w ustach kt贸re jadalo sie do piwka :D ale juz ich nie ma w艂asciwie to jem co chce chrom tez mi pomaga s艂odkiego nie jem wcale no a do kawy doda艂am dwie 艂yzeczki cukru to moj jedyny cukier w kawie tylko bo czerwon膮 herbate pij臋 bez nie uzywam mas艂a jem ma艂o zwyk艂ego chleba rano owsianka potem obiad to co reszta tyle ze na najmniejszym talrzyku wtedy wydaje sie tego duzo i kolacja a z tym r贸znie tez niewiele miedzy sniadaniem i obiadem czasem cos zjem typu paarowka a miedzy obiadem i kolacj膮 hmm tu czesto zapominam bo obiad jest tak syty ze nic wiecej sie nie miesci na jab艂kowej ponad 10 dni chyba skurczy艂 mi sie 偶o艂膮dek ale i tak uwazam po moich doswiadczeniach ze lepiej jesc mniej i zdrowiej niz katowac sie dietami:) Pozdrawiam :) Marjanko a co u Ciebie?? Dziewczyny a gdzie wy poucieka艂y艣cie ?? :)) Ciep艂o sie zrobi艂o to wywia艂o wszystkich :) i s艂usznie pogoda w sam raz na spalanie kalorii :)) Pozdrawiam cieplutko :D !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koteczek20
no i topik pad艂.,....a szkoda...albo dziewczyny porezygnowaly albo juz schud艂y i dlatego u nie wchodz膮:(

Udost臋pnij ten post

Jab艂ek ile sie chce ja pilam jeszcze czerwon膮 , zielon膮 herbate i duzo wody dzis jakbym znow mai艂a zaczac to doda艂a bym rano owsiank臋 i obiad a reszta jab艂ka

Udost臋pnij ten post

No dziewuszki co z wami sama mam tu pisac ?? :D a偶 nie wypada mi normalnie:)

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny:) na chwile mnie wsi膮k艂o ale niestety wyjazdy s艂u偶bowe to nie przelewki :) najwa偶niejsze jest to, 偶e diety nie z艂ama艂am ale "detoks" jab艂kowy zosta艂 przesuni臋ty w czasie, a wp艂yn臋艂o na to r贸wnie偶 poszukiwanie jab艂ka idealnego :) kolejne sukcesy to 5 kilo mniej i szorty sprzed dw贸ch lat le偶膮 idealnie :) oczywi艣cie brn臋 w to dalej zdecydowanie bardziej zmotywowana tym 偶e s膮 efekty a od jutra same jab艂uszka cho膰 mo偶e do艂膮cz臋 do tego jogurt z p艂atkami owsianymi i otr臋bami :) pozdrawiam gor膮co :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dolaczam;) dzisia zadlam jablka +mandarynki juutro same jablka;)

Udost臋pnij ten post

Hej laseczki ja chce dodatkowo zacz膮c biegac tylko jakos si艂y i czasu brak ale juz ja sie postaram :) na jab艂kowej by艂am 11 dni :) nie sztuka jeest to zrzucic a utrzymac :) wytrwa艂osci zycz臋 dla mnie ta dieta by艂a najsmaczniejsza jak膮 zasmakowa艂am bo uwielbiam jab艂ka szkoda ze nie mozna na nich ci膮agle bo uszczerbek na zdrowiu zost膮艂 skurcze palc贸w do dzis i nawet magnez nie bardzo mi pomog艂 wiec naprawde 艂ykajcie go od pierwszego dnia jesli nie chcecie tak jak ja :) pozdrawiam bede zagl膮dac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jab艂komaniaczka
Witajcie, postanowi艂am zastosowa膰 dietk臋 "jab艂kow膮". Dzi臋ki waszym komentarzom i relacjom jestem wyj膮tkowo zmotywowana i wiem 偶e mi si臋 uda. Chc臋 zrzuci膰 6 kg i wiem 偶e musi sie uda膰:) Dzi艣 jest pierwszy dzie艅; na 艣niadanie zjad艂am jab艂ko, potem jab艂ko a偶 zjad艂am obiad ale naprawd臋 skromny tylko na spr贸bowanie z pi臋膰 艂y偶ek zupki og贸rkowej, odrobinka pysznej sur贸wki i troch臋 kaszy gryczanej. Zaraz id臋 schrupa膰 jab艂ko , potem znowu no i jab艂ko na kolacj臋. Mam dwa pytanka. Czy 偶eby efekty by艂y mo偶na zastosowa膰 co艣 takiego? : 艣niadanie- owsianka , muesli , otr臋by pomi臋dzy posi艂kami przed obiadem jab艂ko obiad- malusie艅ki , zero s艂odyczy , zero fast food贸w, jaka艣 sur贸wka, troch臋 zupy warzywnej potem same JAB艁KA JAB艁KA JAB艁KA... Czy uda mi si臋 stosuj膮c mniej wi臋cej tak膮 diet臋? Wszystkim 偶ycz臋 powodzenia i gratluj臋 osi膮gni臋tych ju偶 efekt贸w :) Wierz臋 偶e uda si臋 wam!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka4444
Cze艣膰 dziewczyny!! Przeczyta艂am prawie ca艂e forum i bardzo mnie zmotywowa艂y艣cie t膮 diet膮.Stosuj臋 j膮 ju偶 2 dzie艅 i czuj臋 si臋 naprawd臋 l偶ejsza, mam zamiar stosowa膰 j膮 przez 2 tygodnie jestem ciekawa czy mi sie uda. B臋d臋 Was informowa膰 o swoich efektach. Piszcie o swoich to naprawd臋 motywuje!!

Udost臋pnij ten post