Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maribell

najłatwiej bez słowa

Polecane posty

Gość maribell

dalaczego faceci zostawiaja bez słowa i niemaja nawet odwagi normalnie zerwać?4 facetów mnie tak potraktowało ile jeszcze ? nie mam siły już wierzyć w w to że sie ułoży.2 lata porażek i ciagle tra sama historia ,dziewczyny to nie zabawki!!!

zerwanie bez słowa wydaje się lepszym wyjściem dla dziewczyny... w końcu jak olewasz jąz góry do dołu to orientuje się że jesteś ostatnim palantem i szkoda na ciebie czasu więc długo tego nie rozpamiętuje. przynajmniej taka logika mogła by się wydawać rozsądna. W końcu jak ktoś nas olewa, to na drzewo 🖐️

Gość maribell
lepszym wyjsciem!!!!!!!!!!!!!!dobre sobie

Gość maribell
faceci sz załosni a ty się dziewczyno męcz!

Gość my to widzimy inaczej
czekamy i czekamy ze sie odezwie... tak naprawde najlepiej otrzasamy sie po prawdzie wywalonej miedzy oczy ... Nie chce z toba byc i juz ..

Gość maribell
najgorsza prawda jest gorsza od milczenia

raz zostałam tak potraktowana, już ładnych parę lat temu. nie mogłam sobie z tym poradzic bardzo dlugo. wolalabym uslyszec \"odwal sie\" na szczescie nigdy pozniej nie spotkalam juz takiego dupka, ktory nie mial odwagi powiedziec wprost co mysli. to nie byl wielka milosc, ale jednak to bylo \"coś\" ale tez, dzieki takiemu jego zachowaniu, nigdy sama taka sie nie zachowalam...

Gość maribell
wydawało sie.ze wszystko układa się dobrze nie było kótni nic!!! ostatnie nasze spotkanie to bylo razem spędzona noc!pozegnanie pocałunki i jakwrócilam do domu ogarrnąłą mnie lęk mialm przeczucie ze już go więcej niezobacze!! i tak te z sie stało ael nierozumiem ttego odszedłotak poprosu jak by zostawił zabawke!!!

hmm..no to dalas sie wykorzystac ... i tyle u mnie na szczescie do niczego wtedy nie doszlo....

Gość maribell
a ja jeszcze głupia myslałam ż eto moj a wina

Gość maribell
Byliśmy razem 4 miechy

Gość maribell
i byl moim pierwszym facetem z ktorym się rprzespałam a to noc wtedy to byl moj pierwszy raz !!

dora rada: przestan rozpamietywac, bo to nic nie da. i nie uzalaj sie nad tym za bardzo, tylko zyj dalej. w koncu poznasz kogos, kto tak nie postapi...

Gość maribell
to ni ebylopierwszy raz ale ten byl najbardziej bolesny bo si ez nim przespalam

Gość maribell
jak 4 raz tak sie dzieje to si eczlowiekzaczyna zastanawiac czy to moze w nimtkwi jakis problem bo jak mozna ciagle trafiac an takich facetów?