Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Gość aniolekviki
ten 2 link wcale zły nie jest no ale waga 50 gram chyba tak plus minus , wydaje mi się trochę mało. poświęciłam już kilka godzin na szukaniu dla siebie clip in i zauważyłam ze lepiej jednak kupić trochę gęstsze włosy niż 50 gram. najwyżej jak będzie za dużo clip in to nie przypnę wszystkich a nie będę mieć poczucia ze zamiast długich i gęstych włosów mam tylko długie a problem rzadkich zostaje.

co racja to racja zawsze mozna jednej tasmy nie zalożyc tez juz troche czasu poswiecilam na szukaniu i zauważyłam tez fakt ze niektóre zestawy maja np 13 spinek na zestaw 7 taśm to wydaje mi sie za malo :(:(

Gość aniolekviki
ja w sumie na spinki nigdy nie patrzyłam ale fakt to za mało. ja tyle godzin poświęciłam na szukanie a mój chłopak zobaczył co najlepiej się sprzedaje i takie mi wybrał co zajęło mu to kilkanaście sekund.. mam mu to za złe.. ja tyle szukałam , podałam mu linki żeby pooglądał i wybrał mi a on popatrzył na sprzedaż tylko;/ jest mi złe:(

Gość batka164
Osobiście polecam metodę clip in, ponieważ można zmienić swoją fryzurę natychmiastowo i co najważniejsze nie niszczy to włosów. Co do obciążania włosów to nie jest to tak wielki problem, to tak samo jak zakładać ciężkie kolczyki, które obciążają uszy. Wiadomo, wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem. Plusem tych włosów jest to, że potrzebujesz 5 minut na ich doczepienie, nie niszczy to włosów, bo doczepiasz same spinki a przed pójściem spać zdejmujesz. Prosto i łatwo. Cena jest wysoka, ale warto je kupić, bo są to włosy na kilkadziesiąt razy jak nie więcej. Ja kupiłam na http://www.rapunzelofsweden.pl/pl/przeduanie-wosow-clip-on/p27613-przeduanie-wosow-clip-on.php pozdro

Gość aniolekviki
tylko niestety nie każdego stać na tak drogie włosy. uważam ze większość dziewczyn szuka włosów na allegro i tam ceny są o wiele niższe;)

Gość aniolekviki
miałam zamówić włosy te 55 no ale po tej wiadomości od pani która sprzedaje wole krótsze : Włosy długości 40-45 cm sięgają do zapięcia stanika lub niżej (zależnie od wzrostu), włosy 50-55 cm sięgają pasa (ok. 10 cm poniżej zapięcia stanika). Aby uzyskać naturalny efekt, zaleca się doczepianie włosów nie przekraczających dwukrotnej długości naszych włosów. Komplet włosów 40-45 cm oraz 50-55 cm waży mniej więcej tyle samo, co za tym idzie włosy 40-45 są odpowiednio gęstsze (ok. 25%). Zawsze zalecam na początek długość 40-45 cm. Łatwiej jest uzyskać naturalny efekt, a włosy są i tak naprawdę długie. Waga zestawu to ok. 60 gramów. zostaje jeszcze problem koloru włosów;/ chciałam miodowy blond ale farby takiej znaleźć nie mogę;/ moje włosy naturalne są brązowe a teraz na głowię mam coś żółtego i to nie jest blond raczej rudo- blond;p

Gość Nici555
wiam mamwlosy koloru bardzo jasnego bladu prawie siegaja do lopatek zasnanawiam sie nad clip in ale nie wiem jakie wybrac i jak odpowiednio dobrac kolor! POMOZCIE!!!

kobieta ktora sprzedaje wlosy np na allegro dboierze ci kolor tylko musisz wyslac jej swoje foto

Gość Nici555
a jesli mam cienke pocieniowane wlosy to bedie widec ze sa doczepione clip in???

Hej dziewczynki :) aniolekviki zrobilam tak jak ty weszlam w komentarze sprzedawcy tych wloskow ktore zamierzam kupic napisalam do kilkunastu te panie ktora odpisały polecaja te wloski :) no i co najwazniejsze jak najbardziej można je farbować :)

Gość aniolekviki
widzicie dziewczynki czasami jednak kobiety myślą;p zamówiłaś już te włoski czy czekasz? oraz z jakiej strony je wybrałaś?:)

Gość aniolekviki
podobają ci się chińskie włosy? na pewno pytałaś się o te włosy właśnie ? najgorsze włosy są podobno azjatyckie no ale twój wybór:)

Gość aniolekviki
zapytałaś ogólnie o jej włosy które sprzedaje:) napisałam kiedyś do niej i dostałam taka odpowiedz : witam w swojej ofercie posiadamy włosy chińskie 99 zł, 134 zł włosy indyjskie 118 zł, 148 zł zastanawiałam się czemu ceny włosów są rożne oraz czemu na każdej licytacji nie pisze skąd pochodzą temu zapytałam się:)

Gość aniolekviki
kilka złotych dołoży się a lepsza jakość jest :) w sumie nie wiem jakie są włosy chińskie bo nigdy nie spotkałam się z nimi ale słyszałam złą opinie o nich.

Gość aniolekviki
to zawsze możesz zaryzykować i kupić chińskie , mi samo to ze chińskie złe się kojarzy:) made in china ;p

Gość aniolekviki
to będziesz kupować te włosy tylko indyjskie?

Gość aniolekviki
kita w sensie treski?;p