Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mamaaaaaaaaa

Revlon color stay-czy naprawde taki dobry?

Polecane posty

brakuje ci argumentów, więc chcesz pokazać, że jesteś od nas inteligentniejsza i lepsza bo nie kupujesz na allegro?:P

Gość jezuu ale jestes glupia
wiesz nie muszisz powiedzieć czegoś wprost zeby inne osoby mogly to zauwazyc! nie musisz mowic ze jestes najlepsza bo bywasz w USA (na to ze tak uwazasz wskazuje chociazby slowo reguralnie bywam). Pomysl ile osob sie z toba nie zgadza a ty nadal jestes najmadrzejsza

szczerze mowiac ja kosmetykow tez nie kupuje na allegro, bo boje sie ze trafie na podrobke..., ale az mnie przerazaja te glupie zalozenia i nedzna argumetacja

A ja najpierw poszłam do drogerii sprawdzić kolory podkładu i jego konsystencję, a później zamówiłam na allegro. :) Zdawałam sobie sprawę, że to może być podróbka, ale okazało się, że nie, więc dalej kupuję u tego samego sprzedawcy. :) A miałam na twarzy i oryginał i ten i nie widze różnicy. :) Wystarczy też popatrzeć ile kobiet u niego zamawia ten podkład. Niektóre biorą po 10. :p I ciągle ma baaaardzo dużo klientek, więc jeśli to byłyby podróbki to przecież żadna wiecej by nie kupowała. A jeśli to naprawdę podróbka to jest genialna. :p

hehehe no wlasnie ja kiedys kupilam tusz loreala chyba za 15 zł, koles mial same pozytywy , a to byla ewidentna podrobka....

No tak ja nie mówię, że na allegro nie sprzedają podróbek. :p Bo na pewno jakiś cwaniak się znajdzie. :D Dlatego ja zawsze liczę się z ryzykiem. :) Dlatego nigdy nie zamówiłabym na allegro jakiegoś kremu za ponad 100 zł czy jakieś drogie perfumy, bo tu ryzyko jest duże. :) Ale podkład wychodzi mnie 36 zł, więc to nie jest majątek i z ewentualną stratą łatwo się pogodzić. :p

co do orginalności...ja kiedyś kupiłam w renomowanym sklepie z kosmetykami i mój mial jeszcze na zakrętce zloty pasek.. Miałam go i zaluje...nie ma nic gorszego na trądzikową cerę jak taki ciezki podkład, który tylko podkreśla niedoskonałości...tez kiedyś mialam tradzik i jak zobaczylam jak on wyglada w swietle dziennym ( szczególnie zimą jak odbija sie od sniegu ) albo pod swiatło...on jeszcze bardziej podkreśla... Wole kupić jakiś lżejszy podklad nawilżający, zastosować korektor i transparentny puder niz taki ciezki podkład... Na szczęscie juz mam spokoj z pryszczami i uzywam rocovera :) i nawet jak mi wyskocza przed okresem 4 to wole ten podklad niż kryć sie za revlonem...dla mnie ten podkład byl za ciezki i robil zawsze efekt maski ( a robilam wszystko- od uzywania minimalnej ilości , mieszania z kremem, na baze ) Taki sam efekt daje z Avonu podład Perfect Wear- konsultantki mają za grosze..NA PEWNO JEST TRWALSZY NIŻ REVLON ( sprawdziłam raz przypadkowo na basenie )

Gość revlonowa
Używam już drugą buteleczkę tego Revlonu. Także uważam, że jest doskonały. Mam cerę trądzikową i bardzo tłustą. Co do matu - niestety nie znam podkładu, który by zmatowił mi skórę na dłużej niż 2 godziny ;), ale ten jest ok. Nie zauważyłam by był ciężki, jest gęsty, ale to sprawia, że jest duuużo wydajniejszy. Uważam także, że dobrze kryje... No i nie zatyka porów, jak tu ktoś wspomniał. A co do cery tłustej i trądzikowej, to mogę jeszcze polecić L'oreal Cashmere Perfect.