Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

Zapraszam na aromatyczną herbatkę wszystkie dziewczyny koło 20stki :) Marzeniem mojego życia jest otwarcie herbaciarni. Takiego cichego, ciepłego miejsca, pełnego wygodnych foteli i krzeseł z miękkimi poduszkami, gdzie będzie można posłuchać dobrej, nastrojowej muzyczki ze starego gramofonu i wypić filiżankę gorącej, pachnącej herbaty:) A przy okazji oczywiście POROZMAWIAĆ! 🌻 Dziś taką herbaciarnię otwieram tutaj, na kafeterii 😍 Rozsiądźmy się więc wygodnie na poduszkach i porozmawiajmy o naszych codziennych i niecodziennych sprawch, pijąc ciepłą herbatę. W szczególności zapraszam te z nas, które opuściły już dom rodzinny i zderzyły się z nową rzeczywistością w swoim życiu :) POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I CZEKAM 🖐️ 🌻

hej🌼 no to dołączę się jeśli można:) życzę Ci, żeby Twoje marzenie się spełniło, bo jest bardzo przyjemne:) Niestety ja wciąż mieszkam z rodzicami... A jak to się stalo, że Ty już nie, skoro masz dopiero 20 lat?:) Pozdrawiam:)

Studentka MYSZA, drozofilia - WITAJCIE!!! Bardzo cieszę się ze zdecydowałyście się odwiedzić to nowe \"cudo\" na kafe ;) Mysza dziękuje 🌻 No tak się złożyło, że wyjechałam z domu pół roku temu do anglii i mieszkam z moim Kochaniem:)

ja tez bym chciala ale mam juz 24 lata czy nie jestem za stara??:O

yhy witam serdecznie!! I zapraszam nowe kafeteriuszki!!! Topic troche nazłość kafe, bo nie o kawie ale liczę na zainteresowanie:) Napiszcie coś o sobie:)

stokri co też ci do głowy przyszło?! :) dwójka z przodu jest to się nadajesz;) witam serdecznie 🌻 drozofilia - dziekuje :)

kawa jest niezdrowa:p zołkna od niej zęby :p herbatka (najlepiej ziolowa) jest jak najbardziej si :) Ja mam na imie Magda (dla rodziny, przyjaciol i znajomych: Madzia, lub Madzik :)) mam 21 lat, jestem na 3 roku politologii, studiuje zaocznie, wlasnie jutro mam zjazd i zaliczenie, ale tak mi sie nie chce uczyc, ze chyba drukarka ze sciagami pojdzie w ruch :p

Żabi skrzek, ani ty dziewczyna ani 20stka ale herbata jest przecież dla wszystkich :D:D:D Jeśli tylko masz ochotę na filiżankę - witam:) Tak więc zapraszam do dyskusji :)

a ja mam teraz ochote na zielona herbatke ale siedze w pracy:( aaa tam byle do 20:D

Madziu, chyba nikomu nie chce się uczyć wtedy, gdy taka potrzeba:) Ja mam na imię Inga:) Mieszkam razem z narzeczonym w Wielkiej Brytanii, tam prowadzę dom, uczę się języka(ciężko to idzie) oraz odwiedzam miejscowe muzeum w którym pracuję jako wolontariuszka:) W tej chwili akurat siedze w Polsce, przyjechałam do rodzinki:) Niestety bez Kochania więc bardzo tęsknie... dziś kolejny samotny wieczór:) No to jaką herbatkę sobie życzycie??? Ja uwielbiam zieloną, oraz aromatyczne kwiatowe :) ZAPRASZAM NOWE DZIEWCZYNY:)

Ja nazywam sie Gosia jak juz pisalam mam 24 lata i juz niestety pracuje:( A jutro 10 h mnie czeka meczarni w pracy ałłłłłłćććć :O

ja najbardzie czerwona o smaku wlasnie cytrynowym, brzoskwiniowo-ananasowym, lub grejfrutowym), cynamonowa:) mmm, waniliowa, mietowa, i zielona tez jest ok :)

ja też mam 24 lata...jestem mężatką od 4 i pół roku...nie pracuję...siedzę sobie w domku :)

dobra dziewczynki ja znikam do domu, ale bede na pewno tu jutro:)

No tak to wyglada ze trzeba na siebie zarabiac :o Ja też miałam już przyjemność dostać swoją pierwszą w życiu pensję.... Pracowałam w fabryce kosmetyków w UK... i to na nockach :o koszmar Na tą chwilę nie pracuję zarobkowo, ale mam zamiar zacząć, bo marzę o samochodziku :D

czerwona króluje, bo jestem na diecie :) heh mam plan zrzucic troche cialka do sylwestra :) jak na razie, udaje mi sie :) pierwszy kg w dół :D

Ok stokri 🖐️ czekamy na Ciebie tu jutro:D yhy, no to mamy podobnie:) wyszłaś za mąż w moim wieku, bo ja mam niecałe 20:)

drozofilia dobranoc, ale zajrzyj jutro!!!! ja też lubię czerwoną ale jakoś nie piłam ostatnio:) teraz głównie czarną z cytrynka:) Studentka MYSZA gdzieś ty się podziała? :)

a ty i twój narzeczony macie też w planach ślub?..jak wyszłam za mąż to miałam już 20 lat....20 lat i miesiąc :)

Zauważyłam że na kafeterii bardzo trudno jest utrzymać i rozwinąć nowo założony topic. Wiekszość dziewczyn ma już swoje miejsce i malo kto dołącza do nowych. Szczególnie tych o charakterze stałym... Ale może są jeszcze jakieś spragnione dusze? :) Piszcie Kochane 🌻