Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

wytrawna, moja mama kiedys joge cwiczyla - byla maniaczka:) tez na zajecia biegala:) sama myslalam zeby sprobowac ale chyba za malo wiem na ten temat:) poki co jezdze na rowerze(staram sie)

hatha? ;) myślałam, że też się nie zmobilizuję, ale to mnie straszliwie odpręża :)

sport :) przyjemne z pozytecznym, a przyjemniej, gdy za oknem slonko swieci :) oczywiscie na pierwszym miejscu rower (chociaz teraz nawet to zimno mi nie przeszkadza), siatkówka, tenis stołowy (mam zamiar sie tez nauczyc grac w ziemnego), pływanie (ale nie za duzo, zeby nie miec ramion jak Pudzian :p zart:D heh) czytanie ksiazek muzyka (ale tylko w jedna strone, bo mi slon na ucho nadepnął:p), czasem lubie porysowac... no i teraz mnie wysmiejecie...ale lubie sprzatac :p

te ćwiczenia hmmm skuteczne, w gruncie rzeczy fajne ale wymagają olbrzymiej samodyscypliny :P:P a z tym troszke trudno, może jakkiieś postanowienie na nowy rok wymyśle z ta dyscyplina :P

znacie się osobiście czy z innych topiców? ;) proszę wybaczyć o dociekliwość

a joga podobno bardzo wycisza...chcialabym kiedys spróbowac, bo czasem taki diabeł ze mnie wyłazi, ze utrzymac mnie w jednym miejscu nie mozna :p

jak już tak zaczęły się pogaduszki o wszystkim, to powiedzcie : skąd i czemu kafeteria? ;)

kafeteria bo..... no właśnie:P zaglądając tu chyba najlepiej podobała mi się na tle innych portali. Na różne topiki można tu trafić ale ogólnie jest ok :) i na szczeście jakieś takie mniejsze prawdopodobieństwo trafienia na tych mniej zainteresowanych rozmowami.

drozofilia ja tez do aniolkow nie naleze;) a co do kafe to przypadkiem sie tu znalazlam jakies 3lata temu i od tego momentu regularnie zagladam choc przyznam ze zadko sie wypowiadam:) licze ze w herbaciarni nadrobie zaleglosci:)

Gość beksappppp
:classic_cool: 😴

kociekota :) to nadrabiamy już razem bo ja mimo wcześniejszej obecności na forach mało sie udzielałam:)

no to to jest tajemnica kafe...... tutaj jest takie zbiorowisko ploteczek nie uwazacie?? zawsze myslalam ze faceci nie lubia takich miejsc