Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

a to jeszcze troszeczke posiedze, bo rano pobudka :o a jesli zaraz przed snem siedze dlugo przy kompie, to pozniej zasnac jest baaaardzo ciezko

ja swojego w telefonie mam wpisanego Kotuś :) tez lubimy sie tak nazywac, albo Kotek

Gość herbata z szralotką
zapracowana :) a naparwdę spotkałaś te koty w herbaciarnii? :P

tak :) i jestem pewna, że to koty z tej herbaciarni :) Herbata z szarlotką czy my sie przypadkiem w tejże herbaciarni nie spotkałyśmy ??:D

Gość herbata z szarlotką
no ja tam nie widziałam żadnych kotów, ale może umknęły mej uwadze podczas rozmowy i zjadania pysznej ciacha:)

Gość herbata z szarlotką
a ja również przyłaczam się do dyskusji i witam wszystkie dzwudziestki (i nie tylko) :)

ja jestem maniaczka sagi ludzi lodu na ta chwile:) poza tym bardzo lubie ksiazki z dzialu psychologii i przygodowe, kiedys czytalam fantazy jeszcze:)

ja uwielbiam psychologiczne z mala nutka sensacji :) wiec króulje u mnie trylogia Thomasa Harrisa (\"Czerwony Smok\", \"Milczenie owiec\", \"Hannibal\") ksiazki zdecydoanie lepsze od filmów:) chociaz filmy ogladalam juz kilka razy i chyba nigdy mi sie nie znudza. Uwielbiam Anthony\'ego Hopkinsa :) jak dla mnie najlepszy aktor

ja strasznie lubieę książki, które opierają się na psychologii :) polecam autorów Tracy lub Murphy\'egio :) kogo interesują jeszcze te tamaty :)

Wlasciwie to kazda ksiazka, na podstawie której nakrecony został film jest lepsza, jest po prostu wiecej watków i sa one bardziej szczegołowe. Nie nakreciliby filmu, ktory bylby idelanym odzwierciedleniem, bo film trwałby 5 godzin :p

No zazwyczaj tak jest ze film przegrywa:) A spotkalyscie sie z przypadkiem odwrotnym? film zachwycil ksiazka nie bardzo?????

tza dużo opisików i dodatkowo sama ranga dzieła (obowiązkowa lektura) już troszkę zniechęca :) tutaj film wygrywa

no podzielam twoje zdanie:) ksiazka jak dla mnie tez nudnawa:) a z filmow co ciekawego widzialyscie?? Ja jestem pod niemijajacym zachwytem filmu \"Stalker\". CUDO!

Ostatnio był Gwiezdny pył, ale nie przypadł mi do gustu, zakochałam się za to w Labiryncie Fauna :)

a oglądałyście na naszym tvn-ie ostatnio \"tornado\" szkoda tylko, że pokazywali film w 2 częściach ale ogólnie był super:)

Odkąd jestem z Kotem non-stop ogladamy filmy na kompie...okazalo sie ze wczesniej nie widzialam zupelnie nic:) Przedemną Dekalog na swieta:) podobno dzielo:) Ost ogladalam odyseja 2000 i odyseja 2001 czy 10? nie pamietam:P ale film swietny....i sexmisje:) nie wiem jakim cudem nie widzialam jej wczesniej:)

A ja wbrew pozorom lubialam czytac lektury. Nie wszytstkie oczywiscie, bo np. \"Potopu\" nie dałam rady :) Nie przepadam za ksiazkami i filmami o wojnie :p w ogole jakos Sienkiewicz mi nie podchodził :p Ale z kolei \"Lalke\" super mi sie czytalo :) pamietam, ze cala pokonalam, bo akurat chora w lozku lezalam, wiec mialam duzo czasu :) I \"Ferdydurke\" tez mi sie podobala :)