Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

no ja siedze grzecznie i bladze troche po kafe i troche czytam ludzi lodu..... myslami troche sie oddalilam. bardzo chcialabym zeby sie kot odezwal....... tesknie za anglia..za moim mieszkankiem..za szczurami bo musicie wiedzec ze posiadam 2:) nazywaja sie kulek i walek, w skrocie nazywam ich walkokulki:) eeeeeh chcialabym do domu.. mam dosc tej polski ;(

no koniecznie zagladajcie bo mi interes padnie :D:D:D:D zycze wam dobrej nocy dziewczynki:)

ja bede na pewno :) nie wiem, czy jutro, ale w niedziele, na pewno zajrze ;) dobrej nocy dziewczynki :) caluski 👄 muaaaa 🖐️ papa

Gość Arabidopsis
Hej!! Można się przyłączyć??Tak jak Wy mieszczę się w przedziale wiekowym :).Bardzo mi się podoba pomysł założenia herbaciarnii.Też mam podobne plany ale chyba bardziej w sferze marzeń :).Pozdrawiam serdecznie :)

kurcze chyba z godzinę mi zajęło przeczytanie całego tematu;):P mam kilka spostrzeżeń:D 1-bardzo wcześnie spać chodzicie:D 2-poruszyłyście już tyyyle tematów hehe zgubić się można, byleby tylko się nie skończyły zbyt szybko:) 3-kociekotka nikt Ci nie odpowiedział na jeden śmieszny temat hehe pewnie wiesz o czym mówię;) ja sama tego nie przeżyłam, ale wiem, że to się naprawdę zdarza hehe nieźle coo:D

spokojnie, ja dzisiaj wyjatkowo wczesnie, bo musze jutro rano wstac...ale kurde, cos mam problem z zasneiciem :p

No kobitki ja juz na nogach:) Dzis troche latania mnie czeka, ale bede zagladac do was:) Buziaczki 🌻

Witam:) A ja juz w pracy siedze i zapowiada sie nudny dzien:P A teraz to bym sie napila herbatki Pu-erh tak jakos smak mnie naszedl;)

Cześć dziewczyny 🖐️ ja zielona dla siebie zaparzam:) z malym dodatkiem - ususzona skórką pomarańczy :) ja niedlugo ide na miasto odebrac zdjecia od fotografa, dalam 4 klisze do wywolania, ciekawa jestem ile za to wybule :o cholernie droge sa te usługi :o

Cześć dziewczynki :) ja właśnie usiadłam na chwilkę do komputerka :) hihi z zaparzoną pyszną herbatką poziomkową :) dzisiaj mnie czeka troszkę siedzenia muszę porobić trochę na następny zjazd na uczelnie bo w tygodniu to cięzko bedzie coś porobić :)

kurcze a ja dziś od rana sprzątałam w domu... Gościa się spodziewam, więc dziś też zbyt dużo nie popiszę... A jak Wam mija sobota?:) Jakieś plany na wieczór? Moje - dom, siostra i może jakiś filmik, tyle:) Pozdrawiam:)

Gość Jasmineczka
Witajcie kobietki! Dołączam do Was! :)

Witajcie,mam nadzieje,ze nasze pogawedki nie przerwa sie natychmiast i temat utrzyma sie jak najdluzej :) Zaliczam sie do Was ,studiuje w gdanskiej Akademii Muzycznej :D Jestem w stralym zwiazku od ponad trzech lat. Skad pochodzicie ? Moje miasto to \"zielone miasto\"-Koszalin. Pozdrawiam wszystkie kafeteriuszki,trzymajcie sie i dobrej nocy.

Witam nowa kolezanke 🌻 Niestety dziewczyny calutki dzien poza domem bylam i nie mialam czasu na kafe. Odwiedzalam rodzinke..trzeba sie spieszyc bo tylko 2 tygodnie mi w polsce zostaly:) Teraz na chwilke jestem ale wy juz spicie :)) Licze ze jutro sie spotkamy i topic sie utrzyma:) Jaśmineczka - ja jestem po szkole muzycznej:)