Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

Jestem tam pół roku. Układa się różnie. Czasem widzę duże postępy w tym co robie, czasem przerazam sie tym ze stoje w miejscu. Ale ogólnie to ide do przodu:) Co do planów... wiesz to co się dzieje nie zalezy tylko odemnie. Mieszkam z facetem. On ma tam dobra prace wiec pewnie bedziemy mieszkac w anglii narazie. Ja chcialabym zaczac troszke pracowac zarobkowo i podjac studia. Najlepiej korespondencyjne - psychologia. Nie patrze za daleko w przyszlosc, ale i nie ignoruje jej. Marzenie moje o herbaciarni juz znasz:)

Herbaciarnie popieram jak najbardziej a i w wirtualnej mam przyjemnosc przebywac :) Mam nadzieje,ze ulozy sie wszystko po Twojej mysli.

dzieńdoberek;) kurcze tyyle śniegu u nas dzisiaj i ciągle trochę pada:) dobrze, że wczoraj kurtkę kupiłam:) Mam takie pytanie, czy książka \"Mały książę\" podobała Wam się strasznie stasznie? Głupie pytanie, ale jestem bardzo ciekawa:) Pozdrawiam i miłego dnia🌼

no co jest dziewczynki;) Ja już po zajęciach, po zabiegach, a jutro wracam na trening i jestem happy:) choć wiadomo, na razie nie będę robiła wszystkiego. Co u Was?

HEJ!!!! 🖐️ Ja jak zwykle caly dzien poza domem... Aż wstyd mówić ale nie czytałam tej książki. Byłam na przedstawieniu tylko.... Wkoncu sie zebralam i poszlam dzis do dentysty:) wkoncu mam go z glowy :) Ale sie balam strasznie, myślalam ze padne na tym fotelu:) Powolutku zaczynam sie nudzic w tej Polsce, a tu jeszcze 2 tygodnie!! Umrę z tesknoty chyba. Mam nadzieje ze sie pojawicie jeszcze dzis??? :)

a tam wstyd od razu bez przesady:D też się muszę do dentysty wybrać, ale jakoś nie mam na to czasu:/ a poza tym boję się równie mocno jak Ty:) a teraz tu w Polsce nie pracujesz prawda?:) no to odwiedzaj wszystkich znajomych, rodzinkę, nie powinnaś się nudzić:) a że tak zapytam, bo nie pamiętam - czemu przyjechałaś do Polski? Nie wiem czy jeszcze dam radę dziś odpowiedzieć:)

Dobry wieczór dziewczynki :) Co porabiacie? Ja mialam dzis ciezki dzien ... rano kolokwium,potem do uczniów jechałam,bylam na recitalu skrzypcowym ( nuuuudy),wykapalam sie i jestem z Wami :)

a ja właśnie idę coś w tv obejrzeć, zjadłabym coś, ale postanowiłam sobie, że nie jem po 20:00:) więc zrobię sobie herbatkę i tyle, może zobaczę co było ostatnio na statystyce i lulu, niestety jutro pobudka o 6:(

czesc dziewczyny :) u mnie dzis poniedziałek zleciał zanim się obejrzałam...... oby jutro też tak było, bo chyba wywinę orła..... jetsem trochę zmęczona a jeszcze na dodatek mój uczeń mnie tak \"wpienił\", że po raz pierwszy myślałam, że go uduszę hihi :P

zapracowana - wiem cos o uczniach .. potrafia niezle wyprowadzic z roenowagi :) a czego uczysz,jezeli moge wiedziec :)

Jaśmineczka angielskiego :) ja mam strasznie dużo cierpliwości, ale dzisiaj to już przeginał :( moi uczniowie to zazwyczaj dzieci, których problemy w szkole są spowodowane nie tylko niezrozumieniem materiału, ale tez trudnościami w zaakceptowaniu przez środowisko, np jąkają się, mają prblemy zdrowotne.....

rozumiem... ja ucze gry na gitarze klasycznej :) tez zdarzają się rozni uczniowie,dzieciaki jak to dzieciaki nie koniecznie chca sie zawsze skupic,trzeba ich metodą... staram sie wymyslac zabawy przy nauce,zeby jakos zapamietaly,co chce im przekazac,ale sa rozni... cierpliwosc mam anielska wrecz,ale nie zawsze da sie do konca wytrzymac niestety

no właśnie, ja tylko staram się nie pokazać nerwów bo to już najgordze co może być.... Jutro kolejna bitwa z tym samym uczniem i zobaczymy jak to będzie hihi :P

Są dwa powody mojego przyjazdu do Polski. Oficjalny jest taki że chciałam odwiedzić rodzinę i zrobić prawko a także poodwiedzać lekarzy, co oczywiście jest jak najbardziej zgodne z prawdą.... Prywatny zaś... ten no wiesz.. wolałabym nie mówić. Teraz faktycznie nie pracuje... z kursami mi nie wyszlo - moja karta platnicza SOLO nie dziala przez co nie mam odpowiednich funduszy;/ wscieklam sie jak nie wiem bo kompletnie zapomnialam ze tu macie tylko vise maestro itd a solo nie posiadacie eh wiec musze ograniczyc wydatki do minimum...